Scandinavii stiu DC... (120)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
sunt bucuroasa pentru italieni si trista pentru francezi! Asta e...
Ce sarbatoare va fi in Italia, wow!
Bravo jucatorilor italieni!
Mihaela si fetele mele
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Bravo Italia!!!!!!
Am pariat pe frantzuzi asa ca aduc Moetul sa celebrram cistigatorii!
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Vikule,desfa Moetu,eu mi-am facut un mojito intr-o mare cana si sarbatoresc...departe de locul unde as faceo
vikinga spune:
Am vb cu fratele in italia cica atmosfera e absolut superba! Nebunie mare! Alearga aia cu tricourile scoase de pe ei pe strada, danseaza, claxoane, focuri de artificii!Si cica toata lumea se intreaba ce i-o fi zis italianu lui Zidane de a reactionat asa, pt ca se cunosteau jucasera impreuna la Juventus. E clar ca ceva extrem de urit! Urit moment de ambele parti daca e asa.Si fratele i-a cumparat deja lui Aldo un tricou al nationalei italiei pe scare italia campioana lumii, abia astept sa il imbrac asa:)) Mai ales ca dupa tipetele de pe afara pe parcursul jocului, nemtzii vecinii mei tinura cu frantza, ok intelegem de ce;)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
doruletz spune:
Bravo Azzuri! Bravo les Bleus! Io zic ca francezii au fost o idee mai buni dar, asa cum zice o inteleapta vorba din batrani, fotbalul se joaca pe goluri si ei au ratat cam multe. Zidane ramane un mare jucator si un mare om in ciuda gestului din seara asta. Sigur ca n-ar fi trebuit sa raspunda oricare ar fi fost provocarea italianului etc etc, teoria e frumoasa dar probabil ca e mult mai usor cand o enuntam din fotoliul de acasa.
Bravo tuturor albastrilor transalpini pentru spectacolul din seara asta, sa inceapa petrecerea!
uff, se termina si distractia asta, acu ramasa doar turul frantei. Bine ca mai sunt doar 4 (patru!!!) zile si vine vacantaaaaaaaaaaa
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Rayuela spune:
Bravo francezii,bravi italienii!!
Mie imi pare bine ca a cistigat o echipa din Europa!
Capu ala a lu Zidane,vorba lu doruletu.cre 'ca l-a meritat italianu
P.S.-am reusit sa-l anihilam pe croat,s-a dus la culcare,iar cei care am ramas,am fost "francezi" azi
itsme spune:
pipal, sar'mana la toata lumea pentru urari si iaca si sampania cu intarziere
ziua mea de fapt fu ieri, dar vad ca voi v-ati apucat sa ma urati de saptamana trecuta, ca romanul vrednic si adevarat
nici nu stiu ce sa va mai zic ca am lipsit de aici (motivat) cam de mult, de citit v-am mai citit dar timp de raspuns nema (adica sunt cam in buda cu timpul liber). V-am mai si pierdut o vreme cand v-au mutat astia la grupurile de calatori, asa ca mai bine nu ma hazardez sa comentez nimic ca-s pe din afara rau
de ziua mea sa va zic telegrafic ce am facut:
-fusei la festival de jazz unde am vazut niste scandinavi meseriasi (norvegieni)
-fusei la crajme
-fusei in vizita
-spalat, calcat, rufe, si alte activitati care nu merita mentionate...
per total daca tragem linie si ignoram varsta, fuse relativ bine.
despre meci, eu personal tineam cu portughezii ca am un crush pe Felipe Scolari , iar daca tot au fost eliminati, am tinut cu oricare ar fi castigat, ca tot romanul impartial!
va transmit pupici la toti si I miss you, numa' ca va rog sa ma credeti ca nu am timp nici sa mor (norocum meu!)
arboria spune:
itsmeule, asa surpriza, mai rar!
tocma ce voiam sa te sun, da' m-ai salvat
_
nu am semnatura
Adela99 spune:
itsme ma bucur ca ai apucat sa ne scri
pe cand concediu?
The Guardian spune ca Materazzi i-o spus lu Zizou : teroristule!
cel mai frumos suporter :-) www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,854427,00.html" target="_blank">bella svedese
o cladire de trei etaje din New York s-a prabusit in urma unei www.hotnews.ro/articol_52073-New-York-explozie-puternica-urmata-de-prabusirea-unei-cladiri.htm" target="_blank">explozii
io am inceput azi un curs de trei saptamani. le stricam statistica alora de la fortele de munca :-)
voi? pe unde sunteti?
ocebine spune:
Io's la servici...
Despre cladirea din Manhattan:
Zvonistica spune ca este o investigatie in tentativa de sinucidere a unui doctor (in acea cladire aveau cabinet mai multi doctori).
Nu s-au anuntat morti pina acum ci doar raniti (11 din care 6 pompieri).
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
mihaela_s spune:
ce cladire e aia de 3 ataje in Manhattan bre? Cred ca s-a prabusit de rusine, o copleseau cele din jur .
noi iar am fost la scalda, e asa e bine dupa caldura si stresul de la munca sa termini ziua intins pe nisip si balacind in apa...si inca nu-s in concediu!
istme ce bine ca te-am "auzit"! chiar si asa telegrafic, macar am aflat ce mai facusi!
Mihaela si fetele mele