Scandinavii stiu DC... (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doi trei si:
Vive la Franceeeeeeeeeee!!!!
doruletule,pe aceasta cale tin sa mentionez ca Gepeta e dementiala,eu asa copil frumos nu am vazut decit in reclame!!!
laiu,vii si tu la intilneala???Neaparat as vrea si eu sa te cunosc
lena,pune mina si maninca mami,sa nu te prind lesinata p'acilea!!Vii si tu in Romanika???
yankule,pe unde mai umbli cumentre?
Mara,la intilnire veniti si cu piticania,nu?Abia astept sa cunosc mamicile,dar mai ales puiutzii!!!
cataghe hani,nu te inscrii si tu la intilneala??
pe itsme am felicitat-o si pe mail,fetitzul ei a implinit douaj de ani!!
Ma intrebam zilele astea ce o mai face lirisu...sper ca totul e okei cu sarcina!!
Anamaria,cica ala de a explodat cu casa in New York e roman de origine maghiara...asta asa,ca sa mai avem un motiv de mindrie in plus:)
Adelutz,tie iti doresc soare mult in Scandinavia,si sa ne vedem cu bine!
Am uitat sigur sa pup toti poienarii,dar sint in febra pregatirilor monsher!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey poienari, eu o propun pe domnisoara gepetutz sa fie "mica sirena" a scandinavilor, ca se potriveste, blonda e, ochi albastri are, zici ca e de la mama vikingilor de acasa
rayu de-abia peste 2 saptamani, ne urnim in masina si directia: bucuresti, bucuresti...(baidauie, faci misto de mine cu mancatul ca si-asa sunt pufoasa...nu e de la aia, e de la delfini cred!!!)
liris este bine, frumusica cu o burtica frumusica, dar n-am mai vorbit cu ea de vreo 3 saptamani cred.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ciao a tutti!

scuzati imprudenta de a incepe mesajul in italiana in conditiile in care azi e ziua frantei (vive la france!!!) da' tocmai ce scapai de italieni...

gepetutza e o frumusete. si a crescut mult, s-a schimbat, nu mai e bb, e o mica domnisoara.

rayu, tudor va fi prezent negresit. deja stie ca va merge la munte sa se intalneasca ccc cu muulti copilashi dragalashi.

mihaela, voi ce mai ziceti? veniti sigur la busteni? oricum te sun vineri sau sambata dimineata sa vedem pe unde sunteti.

yanku' sa inteleg ca vii si tu la intalneala de la busteni?

hai ca ne strangem o gashca frumushica pana la urma.

de azi pana duminica sunt zilele dragului nostru oras. e o nebunie si un balci de nedescris in oras. si e si in zona in care locuiesc eu...

va pupez pe toti, de la a la z!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

In fuga de la net

vecinii au doar 2 camere, tre sa mai vorbesc sa vedem de restu.
las, ca ne aranjam noi.
e posibil ca luni sa am vesti mai bune, exact langa mine vin unii sa vada daca vor sa stea o sapt...daca nu le place, inca 3 calere ale noastre sunt.

va asteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeept!!!!!!!!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, doruletz concediu placut! celor care deja sunteti in concediu, la fel! la fel si celor care urmeaza sa intre-n concediu!

intalneala nemaipomenita si nemaiauzita la Busteni si Bucuresti va doresc tuturor!

io raman sa ma topesc p-aici de caldura. astia anunta canicula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Sabina,lasa bre,ca eu dorm pe CostilaNu conteaza unde,important e cit beau
Rayu,sint prin preajma bre,ma fatzai ca un nebun fara rost prin capitala si imprejurimi
Oricum nu pot rata evenimentul,cu razboiu asta nu mai e cazul sa ma duc in IL deci sint in romanika inca oleaca.Mult pa,mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

salutari!

mara, sigur mergem la busteni! noi venim doar cu Silvia, din pacate diana e la program la tatal ei. Din fericire, sotul meu nu incepe cursurile, asa ca vom fi liberi si sambata si vom pleca direct spre busteni de dimineata. Daca nu suni tu, io sigur o sa te bazai ca n-am decat nr. tau.

rayu, impachetare cu spor, drum cat mai placut si sa ne vedem cu bine! Aba astept sa va cunosc!

doruletz multe luni si multi ani gepetutzei, e o dulceatza de copil! Si vive la france!

la toti, noi iar plecam in we, ne vedem luni!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Rayu, sar'na mult de invitatiune, taaaaare mi-ar place, da' cum spuneam vara asta sunt legata de glie, nu pot sa misc nimic. Peste saptamana sunt la Cluj si in we ajung si eu casa doua zile si ma prabusesc. Mi-ar place mult sa fiu cu voi, dar... poate la anul, daca se repeta istoria, voi avea mai mult noroc...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir!!! Io-mi continui activitatile ...asea ca abia acuma vaz stelele alea verzi de moderator oferite in contumancie (ii drept ca ccc cind intru nu ma loghez, doar postez acilea-asa cu parola...sper sa ma lamuresc ce si cum, cind oi ajunge-napoi acasa).
Tot pe scurt si telegrafic zic si io un Vive la France si concediu placut lu' doruletz, pe rayu o sun negresit in doua zile, iar pe Sabina o somez sa cate camera...ca alminteri la ea dorm (in alta ordine de idei, imi da si mie cineva o idee, cum ajung io de la Iasi la Busteni pe cel mai scurt drum cu trenu???? ;-))
Pe lai o convoc io ca am nr. ei de telefon ;-))...iar lu' fetitu' lu' itsme ii urez La Multi Ani, cu sanatate si de toate
Restului, pupingi delicati

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Rayu, sar'na mult de invitatiune, taaaaare mi-ar place, da' cum spuneam vara asta sunt legata de glie, nu pot sa misc nimic. Peste saptamana sunt la Cluj si in we ajung si eu casa doua zile si ma prabusesc. Mi-ar place mult sa fiu cu voi, dar... poate la anul, daca se repeta istoria, voi avea mai mult noroc...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

uite cum am prins-o...daca voi ati vazut-o la fatza, asa am vazut-o si eu! mai putzin yank

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput