Eforie Nord - Vila Ayla...a stat cineva?
Raspunsuri - Pagina 3
happymumy spune:
Scuze tuturor carora nu le-am raspuns! E drept ca nu am mai intrat de mult timp pe forum, mai ales vara nu prea am timp. O sa incerc sa raspund in seara aceasta la mesaje, numai ca unele sunt chia din 2009...Imi cer scuze inca o data . Pitt67, ma bucur ca v-ati simtit bine, si va asteptam oricind cu mare drag.
happymumy spune:
Cu mare drag, numai ca vad ca nu aveti optiunea de PM activata. zva las adresa mea de email a3ghiulten@yahoo.com
loradin spune:
Buna,
am o mare rugaminte.As vrea sa-mi dai mai multe informatii.As vrea sa venim tot familionul(bunica,soatza,2 copii(unul 3 ani si altul 9 luni)plus mamica din dotare
happymumy spune:
Buna Loradin! Zi-mi ce fel de informatii doresti. Eu te astept cu tot familionul, nu-i nici un fel de problema . Si Ayla abia asteapta sa fie cit mai multi copii, sa aiba si ea cu cine sa se joace.
Pina pe 30 iunie, pretul unei camere pe noapte este de 50 ron/ camerele fara balcon si 60 ron/camerele cu balcon.
Noi va asteptam , cind va hotarati .
happymumy spune:
Da, Isabela, am mai primit catelusi, mai ales de talie mica ca al tau. Conditiile ar fi, sa fie destul de mare , ca virsta, adica sa stie sa faca numai afara, sa nu fie agresiv, si sa nu latre de cite ori trece cineva pe hol, pentru ca sunt foarte multe familii cu copii,care se odihnesc la pranz, etc... si nu as vrea sa fie deranjati.
Cam atit..., in rest sunteti bineveniti!
roxanabogdan spune:
buna ,as vrea sa stiu triful din 20 iulie 30 iulie (aproximativa data).o familie cu un copil de 3 ani jumate si celalta familie cu 2 copii unul de 9 luni respectiv 3 ani jumate.multumesc din suflet.
alic spune:
buna, si eu sunt interesata de lista de tarife, inclusiv pentru august; incercam sa ne facem un buget, de aceea nu suntem hotarati inca in privinta perioadei;
multumesc anticipat!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
ilincalif spune:
as dori si eu ceva informatii, e deschis si in extrasezon ? nu putem sa ne deplasam inainte de 4-5 septembrie ? exista un site internet cu info si poze si tarife, cum au majoritatea ? multumesc anticipat