Eforie Nord - Vila Ayla...a stat cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Happymumy, am vrut sa-ti trimit pm dar vad ca nu l-ai activat. As vrea si eu mai multe informatii despre vila. Daca citesti mesajul, adresa mea este criss.ignat@gmail.com
Multumesc!
happymumy spune:
Scuze fetelor, abia azi am vazut mesajele voastre. Scuze, dar chiar nu am stiut ca nu am pm activat,o sa intru in profil sa butonez putin.Ellinia ti-am raspuns deja pe email. Roxana iti trimit imediat numerele mele de telefon pe pm. O zi buna va doresc!
vela spune:
buna seara. si eu caut cazare in eforie nord, te rog happymumy trimite-mi si mie un nr de tel sau id tau
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vela buna seara. si eu caut cazare in eforie nord, te rog happymumy trimite-mi si mie un nr de tel sau id tau ela -mamicuta de Vlad(23.03.1997) si Alexia(18.02.2008) |
vila meridian-eforie nord
michelle
witeflower spune:
happymumy, nu ne-ar strica nici noua un PM cu nr de tel, desi anul acesta am fost deja la mare... Dar anul viitor vom fi cu bb2, deci vom prefera un colt de litoral ceva mai linistit...
Merci mult!
pittt_67 spune:
Rugaminte pentru happymumy
Am intrat intamplator pe acest forum si am inteles ca sunteti proprietare vilei Ayla.
Sunt din Gorj, am fost acum doi ani la vila dvs., impreuna cu sotul si baiatul meu si ne-a placut foarte mult. Inclusiv de Ayla care e o scumpa. La plecare ne-ati dat o carte de vizita dar anul trecut din unele motive de sanatate, aparute exact cand nu trebuia, nu am mai putut ajunge la mare si intre timp am pierdut cartea. Puteti sa imi dati un numar de telefon pe mail? Cred ca ar fi mai bine decat sa apelam iar la agentie.Adresa mea de mail este luciraduletu@yahoo.com
Multumesc
mona_tavi spune:
Happymumy, daca se poate sa-mi trimiti si mie detalii despre viluta. Multumesc. mona_tavi@yahoo.com