Eforie Nord - Vila Ayla...a stat cineva?

Eforie Nord - Vila Ayla...a stat cineva? | Autor: Dana M.

Link direct la acest mesaj

Salut !
Incerc sa obtin o informatie despre aceasta locatie; ma poate ajuta cineva? a stat careva acolo? mi-a suras pentru ca avea si un mini loc de joaca pentru Raluca mea....
Multumesc anticipat,

Dana M. si Raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Si noi am vrea sa mergem in iulie-mi s-a parut draguta vila Ayla-dar am vazut-o doar pe Internet.
Mai ai si alte informatii despre aceasta vila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Si eu vreau ca e tare dragutica dar nu se spune nimic de bucatarie.Daca aflati mai multe detalii vreau si eu.Simona si Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Noi plecam la Eforie Nord duminica si o sa stam la vila Phoenix-mergem in locul unor prieteni care nu mai pot sa mearga(ei au spus ca au mai fost si e bine la vila Phoenix).O sa incerc sa gasesc si vila Ayla(aveti o adresa sau un nr de telefon?)si o sa revin cu amanunte daca nu e prea tarziu pentru voi...

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Doar atat stiu ca vila este situata in zona Debarcader la 350m de mare intr-o zona foarte linistita.Noi vrem sa plecam la sfarsitul lunii iulie.Simona si Oana.
Orice informatie e binevenita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Am sunat si-am facut rezervare, noi voiam doar un we la jumatea lui iulie, asa ca amanunte despre cum e, daca o sa va mai intereseze, o sa va pot da la intoarcere :). Speram sa mai fi fost careva, ca asa, din poze, pare ok, intr-adevar, dar cunosc atat de bine mintea romanului incat ma astept la orice abureala 'pe fata' :)!
Om vedea !

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Revin, fetelor, sa va spun ca la nici 3 sferturi de ora de la trimiterea pe e-mail a datelor (asta in conditiile in care la telefon o auzisem si cum o intreba pe proprietara unde sunt situate exact cele 2 camere pe care le doream, auzisem si numerele camerelor libere si urma sa-mi trimita pe fax factura proforma) ma trezesc cu-n telefon de la stimabila domnisoara de la dispeceratul eforie nord care-mi zice ca-i pare rau dar, culmea, proprietara tocmai ce facuse alta rezervare, ca de fapt acolo sunt 2 vile lipite, doar intrarile sunt separate si daca nu cumva putem noi sa stam unii intr-o parte, unii in cealalta !!! N-am mai intrebat de locul de joaca pentru copii, in care parte e, etc., sigur, daca ma straduiam putin puteam sa stam si unii la o pensiune si ceilalti la alta, vecina, sigur :))))))
I-am zis ca nu, nu mai mai intereseaza, in cazul asta, si-a fost foarte mirata ca renuntam la rezervare.......Mai frate, dupa ce ca pe litoralul romanesc sunt conditiile asa cum sunt si majoritatea se duc la bulgari, iaca tratament, stai ca mi-au venit unii care stau mai mult (sau ii cunosc, sau whatever...), ia muta-i p-aia.....no problem, ca si la taxiuri, e larga oferta fratilor !
Asa ca m-am reorientat, sper sa plecam totusi in acel we la mare :), ca-n concediu mergem abia de la jumatea lui august......

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Incercati sa mergeti la Angely (sau la Lucia) pe str. Victoriei. Eu am fost f. multumita(pe langa multe altele, un avantaj: proprietarii nu sunt fitosi si nu au angajati tigani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

DanaM, imi pare tare rau sa aud ca ai patit asa ceva, cu atit mai mult cu cit sunt proprietara vilei Ayla. E interesant ce-mi spui ca s-a intimplat cu cei de la Agentia de Cazare, deoarece nu-mi aduc aminte sa fi avut o asemenea conversatie cu ei.Eu , oricum imi cer scuze inca o data. Nu am mai scris pe aici de vreo 3 ani, dar contini sa citesc si sa trag cu ochiul, si nu mica mi-a fost mirarea sa vad scriindu-se de vila mea.Daca mai doresti, iti pot da numarul meu pe pm, pentru mai multe detalii.
Happymumy & Ayla

Mergi la inceput

hello, happymumy, nu-i problema, a trecut ceva timp de-atunci :) mi-as fi dorit atunci sa fi stiut un numar direct de la proprietari, ca-s satula de agentii, dar, asta e. Oricum, pot sa retin numarul pentru la anul? Zic de la anul pentru ca anul asta galushca nr. 2....nu ca e prea mica, are deja 1 an si 2 luni, dar baga tot in gura si nu risc sa fac pe Politia Plajei sa nu-nghita tot nisipul :)). La anul zic eu ca va fi un pic mai bine. Deci, nu e vina ta nicidecum, din contra, vila mi-a atras atentia in mod pozitiv, cum spuneam si atunci, iar faptul ca stau de vorba cu o mamica e incurajator pentru cineva cu copchii dupa el :).
Trimite-mi te rog nr. de telefon pe PM si o adresa de site a voastra, directa, daca exista.

Multumesc, iar pentru restul fetelor care vor anul asta, go ahead !

Dana M. - mami de doua fete cucuiete - Catinca Maria (1 an si 2 luni) si Raluca Ana (7 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Gata DanaM, ti-am trimis numerele mele de telefon pe privat.Va asteptam oricind cu drag.

Mergi la inceput