Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, si eu stiu foarte sigur ca spalaturile intravaginale sunt interzise la gravide...la fel si balaceala , din pacate! lasa ca te balacesti vara viitoare cu bebe cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Dragutza de megbeng...nici nu te-ai asezat bine si imi tai din avant
Te pupacesc veselico....
Uite ...o avem pe Aventura aici care a primit acordul ptr piscina (una curata de hotel) de la doctorul Tutunaru, daca nu ma insel. Vad ca are un oarecare renume pe aici.
Eh...salivez dupa apa..si stiu ca daca de pe acum mi-e greu mai incolo greu cu abtinutul.

Ai fost...mergi la banchet?!?

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu am fost la banchet pentru ca vomit la greu si nu am avut curaj sa ies din casa..
acuma cu avantul..nu cred ca ti l-am taiat, ca tu faci cum vrei si cum simti tu ca e bine..eu doar am zis ce stiu..nici mie nu-mi pica bine..dar de data asta nici nu mai risc ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ce de raspunsuri...multumesc dragele mele!
Mie valoarea la ureaplasma mi-a iesit pozitiva<10000. Din cauza aceasta dr spune ca nu ar fi o mare probleme (dc era peste 10000 se impunea neaparat tratament). A zis ca e de acord sa-mi dea si antibiotic dc imi asum riscul de a-l lua...si...parca nu pot sa mi-l asum. Dr zice ca ureaplasma e cu siguranta dinainte sa raman insarcinata si ca nu m-ar afecat asa rau ca atunci cand ar fi aparut in timpul sarcinii.
De aici vine nedumerirea mea...ufff, ca tare greu mai e sa iei decizii in astfel de situatii!
Am mai cerut parerea inca unei dr si la fel mi-a zis...ca ar fi de preferat totusi sa n-o tratez acum.

Ruxi, astept si eu cu interes val la analiza ta!

Am vazut burtici maricele...de abia astept sa-mi fac si eu poze la burtica sa va arat ce maricica e! Sunt asa de mandra de burtica mea...

criss68, bafta maine la examen!

Astazi am fost si le-am facut reclamatie si celor de la Medicover pt ca mi-au gresit analiza de Ag HBs. Intr-un final au recunoscut ca a fost greseala lor ca trebuiau sa mai imi dea un comentariu la analiza unde sa scrie ca a iesit f slab pozitiv ceea ce nu reprezinta nici un pericol in sarcina. Fara comentariul asta reiesea ca am hepatita B, ceea ce nu era deloc ok.

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fug la plimbarea de seara. Si asa a inceput sa ma invaluie greata. Daca ies imi mai revin.
Va pupacesc.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Oana, eu nu zic ca e bun lavajul vaginal, dar odata la nu stiu cat timp ca sa te fereasca de altele nu poate fi asa rau. Dar nu trebuie sa bagi kilograme de dezinfectant. Daca nu ar fi vorba de piscina, ar fi fost suficient doar in exterior, dar cred ca se duce efectul la prima baie. Si un ob ar fi bun, asta faceam inainte de a fi insarcinata si mergeam la piscina, insa pe instructiuni scrie sa nu se foloseasca decat la menstruatie.
Cred ca am devenit paranoica cu microbii astia si s-ar putea sa nu fiu singura!! Am o cunostinta de vreo 42 de ani care nu a fost niciodata la ginecolog (decat cu ocazia unei apendicite). Nu spun ca sunt de acord, dar cred ca nici nu a avut obsesia microbilor.
Personal, prefer sa astept sa ajung la mare. Dar oricum, dupa ce scap de greturi - care parca m-au epuizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Megbeng bine ai venit!!!!

pe mine ma apuca greturile seara de imi vine sa sper sa treaca repede.

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Aventura si roandre: din pacate nu va pot satisface curiozitatea cu valoarea care mi-a iesit la ureaplasma , si asta pentru ca m-am uitat acum pe analiza care mi-am facut-o la CMU si nu scrie decat Ureaplasma urealyticum- pozitiv....nici o valoare. Si am facut tratament cu Sumamed, 5 pastile, una pe zi. Si asta parca prin saptamana a 12-a. Oricum in acea perioada eu aveam si usoare sangerari, care s-au oprit dupa tratament. Dar stiu sigur ca ureaplasma si mycoplasma actioneaza in special asupra membranelor si pot provoca avort spontan.

oana, burtica din pozele de la mare e burtica de saptamana a 11-a, oricum si mie mi se pare mare...si am slabit 1kg si jumatate...

Ruxi 11+ si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mare 25 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

quote:
Originally posted by anis

Galaxy eu am alaptat pana in sapt a 8-a, acum a 11-a sunt.Si simteam mai mult furnicaturi.Ingrid s-a intarcat singura dupa..ca refuza sanul tare de tot.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis, mersi pentru raspuns!! Ce fain ar fi daca puiul meu s-ar intarca singur. Deocamdata nu da nici un semn. Parca ii place si mai mult suptul de cand am ramas insarcinata.

Va pupam,

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

http://www.rund-ums-baby.de/40_wochen/ssl.htm

O pagina interesanta pentru voi.

SSW= saptamani de sarcina
SSL=CRL=crown-rump length

mamica lui Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput