Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ruxi, ce burtica frumusica ai!!! cum arata burtica ta inainte de sarcina? era plata?

mie imi este incredibil de greata..adica aproape toata ziua, si mi-e somn la greu...sanii nu au crescut prea mult..sanii vostri cand au inceput sa "infloreasca"?
criss, bafta la examene! nu am retinut..esti studenta? la ce?
galaxy, multumim de link..gasisem si eu la un grup de mamici mai mari un link spre un filmulet despre dezvoltarea lui bebe..mie mi-au dat lacrimile... http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
monu, multumesc de primire!
ziceati de vise...si eu am observat ca am vise mult mai intense, ca actiune, culoare, dar si mesaj..acum vreo saptamana ml-am visat pe bebe cum se forma el, un mic mormoloc acolo...mi s-a parut foarte straniu
ramonaa, hai ca ne intalnim si aici!
adinush, sunt si eu cu pumnii stransi pentru tine!! te-am retinut de cand am vazut ca ai deschis capitolul de ian-feb 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

roandre - mie ureaplasma mi-a iesit la prima analiza > sau = 10 000, am urmat tratament luuuuung si nesuferit, apoi cand am repetat analiza mi-a iesit tot prezenta dar valoarea era < 10 000... Dr. a zis ca e ok, ca nu influenteaza sarcina la valorile astea. Normal ca nici tratament n-am mai facut ca-mi ajunsesera 2 randuri de antibiotic luat cu 10 zile pauza intre.

Apropo, are cineva idee de unde apar nesuferitele astea de mycoplasma, ureaplasma...

megbeng si criss - imi amintesc cu nostalgie de mine studentica si cu burtica (la prima sarcina), eram in ultimul an atunci si majoritatea colegelor ma priveau ca pe urs...Dar eu eram fericita!!!! Si mai ales mandra de burtoiul meu de 8 luni.

anis - nu mai stiu daca putem intra si singure sa modificam listuta, Sabina imi trimisese pe mail parola, dar te rog pe tine sa-mi modifici DPN 01.01.2007 . Dupa ultima ecografie se pare ce bebe e mai mare cu o saptamana decat reiese dupa calculele date de UM asta pt ca cica as fi avut ovulatie timpurie. In fine, sigur voi naste inainte de 1 ianuarie, dar te rog mult, pt statistici, daca poti sa-mi schimbi si mie.

pt. toate

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

salina, eu din pacate tocmai am terminat facultatea, nu am apucat sa fiu studentica cu burtica..dar daca totul merge bine o sa am burtica la licenta (care e la sfarsitul lunii septembrie)..sunt curioasa ce figuri o sa faca colegii..care nu stiu de burtica

voi ati anunta familia si prietenii de sarcina?ca eu inca nu am curaj..stiu doar cateva colege, foarte apropiate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng...anunti cum iti vine...nu trebuie sa fie cu tam-tam. Eu inca anunt random...cand simt sa spun...oricum sunt inca destui care nu stiu dar nu am motive sa ma grabesc. Persoanele dragi evident stiu. Oricum sa nu te cramponezi de superstitii...fa precum simti.

Somn usor, burticilor.

Eu si Noi
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Buna fetelor,

Vad ca nu v-ati culcat.
Multumesc pentru urari tuturor.
Megbeng, nu ma simt foarte studenta la 38 de ani, am mai fost odata. Acum imi modific mai binezis cariera. Incerc sa fac Biotehnologii Medicale dar gasesc peste tot piedici. Merg inainte insa cu sistemul romanesc care se schimba de la o zi la alta.
Eu nu am tinut cont de superstitii, din ziua in care mi-a iesit testul de sarcina pozitiv am inceput sa anunt, as fi vrut sa astept macar pana la primul control, dar realmente bucuria a fost prea mare ca s-o tin pentru mine. Oricum ar fi aflat de la sot care nu poate tine un secret nici 5 minute.
Va urez o noapte linistita si fara cosmaruri.
criss 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Ruxi ,
ce burtica ai deja !!! si mai ales CE COSTUM FRUMOS AI !! E superb !

Nadia,sa nu ne parasesti !

Megbeng , bine ai venit ! Felicitari !Sa fie intr-un ceas bun !

Criss cu Ob-ul pus cand mergi la piscina nu e cumva mai rau?
nu se "duce" orice virus,prin umezeala,pe atza aia si direct inauntru? Sau aberez eu acum ?

Va referiti la spalari normale interne sau la irigatii ?
Spalarile normale ,intern,ma rog,atat cat se poate ,sunt interzise zilnic ?
Megbeng tu ziceai?

Adinush , esti bine ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza burtici,oare sunt prima asa matinala?

Megbeng,bine ai venit si sarcina usoara!E inca perioada cu greturi,dar pot sa treaca de la o zi la alta...asa ca bafta multa sa scapi cit mai repede!

Ruxi,m-ai dat gata cu burtica ta...eu ziceam de mine ca-s mare,dar tu m-ai intrecut.
Esti tare frumoasa si sexy...ca din revista,parca pozezi in ultima poza.Te invidiez.
Cite kg ai?

Nadia,cum te mai simti?Noi te asteptam cu vesti.

Adinush,tinem astazi pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la dr.Doamne ajuta!

Aelita,eu banuiesc ca-i vorba de spalaturi vaginale,irigatii sau cum le mai spune.Despre astea stiam si inainte ca nu-s bune ca-ti dezechilibreaza flora bacteriana.

Aiska,pe unde mai esti draguto?Ai scris ca pleci si eu nu stiu???Sper ca esti bine,dar te mai asteptam cu un mesaj macar.

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata burtici

Megbeng bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara si la termen. Mie mi-au trecut miraculos gretgurile si varsaturile in saptamana 11, deci cu un pic de rabdare , vine si o zi fara ele.
Eu peste 3 ore plec la ai mei in Baia Mare pentru 3 zile. Abia astept , mai ales ca mergem la cabana alor mei la munte.
Va doresc un week-end placut si relaxant.
Va pe TOATE

Cristinna 12+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Distractie placuta,Cristina si poate faci si tu poze cu burtikul tau sa te vedem si noi!

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele,
Pentru cele ce intreaba de antibiotic sa stiti ca eu am luat acum vreo 3 saptamani Augmentin pentru infectie urinara. Atunci am intrebat si eu in stanga si in dreapta si mi s-a spus ca e ok, inclusiv de catre doctor. Banuiesc ca parerile sunt impartite ...

Eu sunt cam obosita, am avut o saptamana crunta la munca, am fost si cu raceala asta si noaptea nu prea dorm bine si de la caldura si de la raceala, abia astept sa vina weekendul. Sper sa ma pot odihni.
Am ramas acum cu nasul infundat, tuse si stranut, imi e asa frica de cat pot sa tusesc. Oare nu ii face rau lui bebe?
Eu am citit in Dr. Spock ca nu ii face rau dar atata tuse ... nu stiu. Sper sa imi treaca ca nici nu mai pot vedea miere, lamai, portocale si ceai. Ce mi-a dat dr e frectie ...

De restul va pup pe toate si va doresc multa sanatate.

Catalina

Mergi la inceput