Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 26
carmencyta spune:
megbeng! Sa nu-ti faci griji.nu va afla nimeni pana n-o sa decizi tu.
te pup.
Mariuca
anis spune:
Fetele ,desi sapt asta fac 12 sapt, la mine au revenit arsurile la greu , de ieri nu mai stiu ce sa fac 
jordash, e normal sa fie asa, seara ne balonam .
AniS
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Megbeng, durerile sunt normale, se dilata uterul si ce simti tu pot fi si ligamentele care se intind ,cele care sustin uterul.
Orice drere ar fi daca trece cu No-spa nu e nici o problema.
Oricum durerile de nastere nu se confunda cu nimik, si nu trec cu nimik si dor f tare.
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
anis - tu cum resimti arsurile? Te intreb pt ca am simtit si eu ceva ciudat, ca o durere de stomac, sus, in capul pieptului...
Ruxi - mersi mult pt raspuns. O sa ma programez si eu, sper s-o prind intr-o zi buna...Inca o intrebare, sper ca nu prea indiscreta. Pe langa consultatie, tu ii mai dai si ei in plic ceva? Ar fi indicat sa fac asta daca vreau sa fie atenta cu mine? Mai ales ca merg la ea pt prima data? Scuze pt intrebari ciudate, dar vreau sa fie bine si sa fie toata lumea multumita, cred ca ma intelegi.
ALINA
14+
anis spune:
Carcarel, ce simti tu sunt ligamentele uterului.Simti o usoara durere si parca te tine ceva nu?
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
anis spune:
Salina, astea cu durerile in capul pieptului le am mai rar, si de regula dupa, mi se pune parca un nod in gat si sa nu vad mancare.
Arsurile sunt ceva de genul, ca si cand nu as fi mancat nimik si ma roade stomacul.Pot eu sa mananc non stop si orice ,degeaba nu-mi trec.Mai i-au renny din cand in cand si ma m-ai lasa pe perioade scurte.
AniS
si
Ingrid-Alexia
INGRID
carcarel spune:
Da, asa e. Parca ma tine ceva. Seamana cu o gheara in regiunea abdomenului, dar trece treptat durerea in cateva minue. Eu m-am speriat pentru ca apareau din senin, fara efort sau altceva. Multam frumos ca m-ati linistit.
6+
adinush spune:
Fetelor eu sunt in pragul unei depresii..m-am saturat de atatea probleme,parca s-au vorbit sa vina toate gramada.Simt ca nu mai fac fata.Si subconstient am corelat problemele astea cu bebe..ca au inceput in aceeasi perioada.Vreau sa ma bucur ca o sa am un copil si nu mai pot,ma gandesc ca or sa fie doar si mai multe probleme si dk deja nu ma mai descurc atunci n-o s-o fac cu siguranta

Poate sunt doar inchipuirile mele de
dar nush dk rezist pana cand o sa treaca piticii mei de pe creier

Adinush
13+
Daconst spune:
Bine v-am regasit burtici!
Astazi am implinit si noi 13 saptamani,dar n-a fost cu noroc ca e prima oara cind am avut greturi si am vomitat.Oare sa ma apuce pe mine asa tarziu,cind pe altele le lasa?
Cred ca m-am laudat prea mult cit de bine ma simteam si ecum am dat-o in bara.Uf,ca nu e bine deloc.
Adinush,hai capul sus,draguto ca multa lume se plinge in perioada asta.Nu e doar la tine asa...perioada e de vina,dar trece ea si apare si soarele.
Am vrut sa va intreb despre creme,daca ati inceput sa va dati burticile si cu ce?Eu am inceput cu Melkfett,o crema grasa,dar care lasa pielea tare catifelata in urma.
Eu vad ca am probleme si cu varicele,parca incep sa apara...aveti si voi asa ceva?
Gata,ca m-am plins destul.
Pupici si o zi faina!
Dana 13+
Salina spune:
.Ok, mersi anis, e clar ca ceea ce am eu nu sunt arsuri... E ciudat pt. ca eu nu am probleme cu stomacul ,totusi ma apuca asa o durere sus, sub diafragma...Si culmea, chiar dupa ce mananc. Si nu mananc mult, pe bune
Iar de vomat, nu am probleme, ca sa dau vina pe asta.Ma intreb totusi de la ce o fi ![]()
ALINA
14+