Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 25
megbeng spune:
woooow, bubulina, 8.5mm la 6 sapt? pai eu cred ca conceput nitel mai devreme, ca asta e lungime de 7 sapt...stai deci grozav!
salina, ai dreptate cu forumul, si eu m-am speriat rau de tot prima data...acum ma protejez si citesc legat de sarcina doar ce se scrie pe aici..in rest pentru orice dubiu..google si articole stiintifice de pe net (dar asta destul de rar)..
si eu sunt fericita si ne-stresata..si am simt pregatita pentru orice, pentru ca acum stiu si cum e sa primesti vesti proaste
vine bebe!
jordash spune:
Buna fetelor, n-am mai scris de ceva vreme - iertare!
Spre deosebire de voi, nu am nici greturi, nici pofte ... decat de chestii sarate :).
Azi fac exact 2 luni! N-am inceput inca analizele (din cauza serviciului, dar am sa le fac); legat de alimentatie, nu am renuntat decat la bere :(. La cafea n-am reusit sa renunt; pur si simplu nu ma simt bine daca nu imi beau cafeaua de dimineata!
Abia astept ecografia de la 12-13 sapt sa-l vad!
Va intreb in scimb altceva: cum stati cu greutatea? Eu ma confrunt cu urmatorul fenomen: dimineata n-am nici burtica, nici kg; seara am 2 kg in plus si o burta de luna a 5-a! Si zau ca nu exagerez cu mancarea! Tare as vrea sa nu mai pun pe mine 22 de kg ca la prima sarcina!
Va pup si va urez sanatate maxiam si sarcina usoara!
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)
aventura spune:
fete dragi

Cercarel, stai linistita, este normal: uterul se mareste, tendoanele pocnesc..si eu am aceleasi mici "dureri" dar sunt mai mult usoare intepaturi si jene..
Jordash, stai linistita, si eu la fel, seara am cu 1 kg - 1kg juma mai mult si o burta mare..iar dimineata am chiar mai putin in greutate ca inainte de sarcina..dar variatia asta se intampla mereu chiar si daca nu esti
. Greutatea se masoara numai dimineata.. Burtica mare e de la sarcina ![]()
Marinar, Anis si fetele lui T.,
si io vin vineri tot la 15:00, poate un picut mai devreme..see u there
Aventura
8+
aventura spune:
Bubulina multi 
fata draga, foarte bine ca ti-ai luat concediu medical!
Stai linistita si ai grija de samburel - a propos e foarte maricel.. - al meu la 6 sapt. avea doar 2,9 mm da io stiu ca al meu s-a prins dupa 25 mai ![]()
Aventura
8+
bubulina1 spune:
megbeng, aventura , eu sunt in saptamana 7 (6+ inseamna saptamana 7), iar de maine intru in 8. Tutu l-a masurat de 2 ori, am si filmuletzul acasa. Prima data avea 8, a doua oara 8.5. Nu are cum sa fie mai mare, la mine s-a prins cel mai devreme pe 29 mai.
Am vrut sa fac poza dupa film si nu am reusit.
Sa va spun ca ieri nu era nimeni la cabinet si am plecat in 15-20 minute? Nu va spun ca nici eu nu am crezut. Sper sa fie liber si vineri cand mergeti voi (eu tot vineri aveam programare).
jordash, nici eu nu am nici un fel de simptome, poate doar oboseala mai accentuata si un pic de pofta de mancare mai mare. Asa ca desi eu ar fi trebuit sa slabesc fiind plinutza bine, nu am sanse. Si culmea, vad ca cele care sunt slabe au greturi si nu asimileaza 
Bubulina
6+
megbeng spune:
apropo de durerile de burtica..voi cum le simtiti? ca la ciclu?
si eu am zilnic vaaagi ...senzatii, mai degraba decat dureri, si sunt cam ca la ciclu , tin cateva minute (2, maxim 3) si trec la no-spa...e ok, am inteles, nu?
vine bebe!
ada1976 spune:
Meg, Bubulina are dreptate cu calculul ei...Faptul ca ea in 6 saptamani+ inseamna ca urmeaza sa se incheie 7 saptamani si intra intr-a opta. iti dau exemplul meu: eu sunt in 11 saptamani si 3 zile, iar sambata se implinesc fix 12 saptamani. Deci sunt in sapt. 12, logic nu? Modul tau de calcul care e?
carcarel spune:
Megbeng, mie asa mi-a zis dr. Daca nu ai sangerari, ci doar dureri de burta e ok.
6+
criss68 spune:
Megbeng, cam asa am avut si eu dureri, acum parca s-au mai rarit. Dar nu am simtit nevoia sa iau nimic, intensitatea era mult mai mica decat la ciclu. Nu m-am impacientat, mai auzisem. Dar numai ovarele mi le-am simtit, nu si uterul.
criss
11+