Mamici de ianuarie - februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
bits spune:
Anis nu iau nimic doar acid folic pe care mi l-am administrat singura.doctorul la care merg eu cu toate ca e tanar are niste idei fixe cum ca nu trebuie sa iau nimic in timpul sarcinii ,totul sa decurga natural.cu toate ca mi-au reaparut scugrerile maronii acum pt a 2-a oara nu mi-a dat nimic.cred ca e pe fond hormonal toata chestia asta.oricum eu am un organism cam ciudat in sensul ca ma numar printre cele 1 din 100 care in timpul alaptarii au ciclu imediat dupa lohii
.asa am patit la sarcina cealalta incat am crezut ca s-a intamplat ceva cu operatia.oricum ma bucur ca am reusit sa alaptez 9lunisoare.sunt curioasa cum va fi acum?
Daconst din cate imi amintesc primele 3 luni sunt cele in care organismul are nevoie de acid folic dupa aceea e echivalent cu O.oricum nu are cum sa-ti faca rau,daca e in plus in organism se elimina prin urina.
Maria ma bucur ca ai luat decizia de a pastra copilul indiferent ce va urma.ai sa vezi ca atunci cand se va naste nimic nu va putea egala dragostea care va lua fiinta in inima ta.prietena mea s-a cunoscut cu tatal fetitei ei intr-o tara straina,iar dupa ce s-a reantors acasa a aflat ca era insarcinata.tatal a promis ca o va sustine financiar dar dupa cele 9luni de sarcina i s-a strecurat in minte ca ar putea sa nu fie copilul lui(cu toate ca fetita ii seamana leit)si a dat bir cu fugitii.nici in ziua de astazi nu stiu nimic de el dar ea a continuat sa-si creasca fetitza ajutata de familia ei.e singura ei ratiune de a trai,e omuletul care ii da putere sa treaca peste zilele grele din viata si fiinta care ii reda zambetul pe buze cand ii spune mama.si ea avea tot 29ani cand a nascut-o pe micuta si familia ei nu a fost de acord cu sarcina dar sa stii ca sangele apa nu se face iar familia ta te va ajuta indiferent ce va fi.sanatate mamei tale!poate totusi a fost o alarma falsa.
octy
11,KENZO(1nov 2004)
aventura spune:
Maria, fata draga, eu nu voi incerca sa-ti dau sfaturi sau sa emit opinii despre un om pe care nu-l cunosc.
In primul rand te felicit pentru decizia de a pastra copilul. Daca tu asa simti si il doresti ar fi pacat sa nu il pastrezi.
In ceea ce-l priveste pe tata, voi ati avut o relatie mai lunga sau mai scurta intre voi din care a rezultat copilul? De regula barbatii care devin tati din "accident" se adapteaza f. greu la ideea de a avea un copil...Daca ati avut o relatie serioasa, si mai ales ca spui ca-i lucesc ochii cand vorbesti de copil, atunci probabil ca inca nu accepta ideea dar poate ca atunci cand il va avea in brate se va schimba.. Cati ani are tatal?
Suntem alaturi de tine!
Aventura
7+
Catalina spune:
Buna fetele,
Ce faceti? Io sunt cam ametita. De doua zile, mai bine zis de sambata dimineata zac. De vineri seara mai bine zis. Nu am chef de absolut nimic, ultima pofta de mancare am avut-o vineri seara inainte sa ma pun in pat, parca nici burta nu mai am. Ieri am dormit ore intregi, am mancat doua sandwich-uri si putina salata si daca am iesit putin la cumparaturi am zis ca lesin de oboseala.
Nu stiu ce e cu mine, sunt cam speriata. O fi ceva rau cu bebe? In afara de desprinderea de placenta care se lasa cu sangerari, oare alte probleme se manifesta cumva? Adica daca i se opreste inimioara. Noi cum stim? Stiu ca sunt paranoica dar pana pe 19 la eco mai e mult, mult de tot.
Am o stare nasoala de depresie si nu stiu daca sa dau vina pe vreme sau pe altceva.
Help!
Catalina
aventura spune:
Catalina, de cat timp ai sangerari si de ce culoare???
Faci tratament?? ce iei??
La ce Dr. esti? Scrie-mi urgent!!
nu e deloc ok sa ai sangerari si sa stai asa..scrie-mi urgent!
Aventura
7+
megbeng spune:
catalina,
..dca esti linistita si optimista nu se opreste nici o inimioara nimic! e ok daca nu sunt toate zilele cu simptome la fel de intense...o sa fii intre mamicile care o sa povesteasca foarte zambitoare ce bine s-au simtit ele pe perioada sarcinii!
eu azi nu mai iau utrogestan, ca merg maine la recoltat de secretii..si am observat ca nu prea mi-a mai fost greata..in mod sigur utrogestanul asta amplifica starile si de somnolenta si de greata pe care le am
aventura, eu am inteles ca fata nu sangereaza!oi fi eu ametita?
vine bebe!
megbeng spune:
anis, poti sa pui pe prima pagina, la listutza linkul catre albumul nostru cu poze, sa le vedem mai usor?
vine bebe!
danni spune:
buna fetele!
spuneti-mi , va rog , voi aveti greturi?am ajuns sa sper sa le am si eu ca am citit ca e semn de normalitate si ca inseamna ca sarcina se dezvolta normal. oare, pt ca nu le am , inseamna ca e ceva rau cu buburauza?
salut toate fetele curajoase de pe acest forum . va urmaresc si va admir.
Catalina spune:
Ave, scuze ca te-am speriat aiurea. Nu am scurgeri, nu am avut deloc slava Domnului. E vorba doar de o stare mai proasta si de faptul ca nu mai lesin de foame si parca mi-a scazut burta.
Va multumesc mult pt sustinere, sper sa fie totul ok.
Maria_Irina, desi eu nu pot sustine parerea ca o casatorie nu are importanta (desi sunt subiectiva pentru ca eu fara sotul meu sunt jumatate lipsa, el e o MARE parte din viata mea dar stiu ca nu toti au parte de o asmenea binecuvantare, si eu sustin ca acest copil nu are nici o vina si ca, daca Dumnezeu a decis sa ti-l dea ... are si asta un mare rost. Incearca pe cat poti sa te bucuri de copil si sa incerci sa fi linistita pentru el/ea. Sunt sigura ca iti va aduce bucurie in viata, chiar daca nu va fi usor.
Doamne ajuta.
Catalina
galaxy spune:
Salut!
Maria, ma bucur ca o sa-l pastrezi pe bebica. Eu as zice sa judeci totul la rece si sa te gandesti bine ce o sa faci. Oricum totul e spre bine, orice decizie ai lua.
Catalina, fii optimista. Poate de la vreme te simti asa.
Bits, Robert acuma seamana si cu mine si cu tatal lui. Daca iti arat poza lui cand era mic, zici ca e copia lui tati. Si noi suntem curiosi cum o sa fie de data asta. In Romania am venit iarna asta. De vorbit romaneste cred ca am inceput acuma 6 ani, impreuna suntem de 9 ani.
Va pupam,
mamica lui Robert(22.01.2005)

ametita, m-am speriat aiurea......