Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 28
m_floruta spune:
Fetelor, m-am intors acasa...putin dezamagita, eram pregatita pt marea intalnire si chiar nu aveam mari emotii pt durerile ce aveau sa vina, ba chiar am cantat tot timpul cat am stat pe holul spitalului ,de se intrebau celelalte pt ce oi fii venit oare de sunt asa vesela ... cred ca toate si-a zis ca-s sigur nebuna
Dar dr m-a controlat si spre surprinderea mea mi-a zis ca ne vedem vineri...la care eu? ...pai cum vineri?
Poi mi-ati zis sa vin pregatita de internare ,ca ma induceti...si el a zis ca mai putem astepta, ca nu am deloc dureri, colul e inchis si sunt in 40 de sapt ,deci mai pot astepta
La care eu...poi stiu, dar am venit "asa" de pregatita ca nasc azi .El imi zice ,hai miercuri la monitorizare, vineri te internez, si daca nu se intampla nimic, pe luni te induc Nuuuuuuuuuuuuu...deci tot la inducere sa ajung, dar in sapt 42???....nu mai vreau sa astept, m-am saturat .
Asa ca am plecat acasa suparata si determinata sa ajung cat mai repede inapoi la spital, dar de data asta pe bune, fara pacaleli.Vreau sa-l vad pe Andrei-ul meu...
De azi am program in fiecare zi: miscare, baie fierbinte, ceai de zmeur in continuare,"hot love" si mai vedem noi...eu n-am de gand sa mai duc sarcina asta inca 2 sapt .
Daca mai aveti alte metode dati de stire.
Pupici la toate .
m_floruta spune:
Am uitat sa va spun...va multumesc la toate pt urari si galerie, raman toate pt atunci cand chiar voi avea nevoie de ele.
Sunteti niste scumpe si va multumesc.
Nastere usoara si voua si va tin la curent cu noutatile

geliza spune:
M.floruta, incearca cu ciocolata si alune....si urcat si coborat de scari.....sau, am citit mai de dimineata pe la mamicile de mai-iunie, cocktail: 50 ml ulei ricin, 50 ml vodca si 50 ml lapte....cica declanseaza nasterea
Eliza
33+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MADYN spune:
Anasia, nu mi-am luat trusa epidurala! Nici nu stiu de unde se ia.
Cind o sa ma duc pe 14 la dr. T, o sa-l intreb si de asta. Tu ce stii in plus?
Chiar asa fetele, de unde se cumpara trusa epidurala (in afara de farmacia din Municipal)? Si cam cit costa? Stiu ca s-a mai discutat dar atunci era prea devreme pt mine si n-am bagat la cap
!
35+
my little treasure
Bebelica
avmaria spune:
Michella, va doresc s-o tina tot asa cu racoare, mult si bine !
Pt cine intreba cu peridurala: prima data iti face o anestezie locala datorita careia nu mai simti cand iti baga acul care contine cateterul. Cel putin in marea majoritate a cazurilor. Mie cand mi-a facut anul trecut nu-si facuse anestezia locala efectul (eu is foarte greu de anesteziat) si m-a durut tare cand a bagat acul cu cateterul si m-am tras, ceea ce e foarte periculos ! Sa incercati sa nu va miscati deloc, si sa rugati o infirmiera sa va tina capul sa nu puteti avansa daca va pune peridurala in pozitie in fund cu spatele curbat. De la medic la medic, sant care prefera pozitia culcat celei in fund. Acul se poate baga intre a nu stiu cata si a nu stiu cata vertebra (cred lombara) ca sa poata sa ajunga in asa zisul spatiu peridural, unde cred ca se afla terminatiile nervoase. Acul se scoate o data ce cateterul a fost introdus. Din cate stiu eu daca inteapa o vena mica si vine sange inapoi pe ac, trebuie sa mai intepe o data, dar asta se intampla rar si oricum in mod normal nu simtiti nimic.
Din cate stiu eu, cand face cezariana cu peridurala, diferenta e concentratia produsului injectat.
avmaria spune:
Floruta draga acuma vad, saracuta de tine. Hai te pup sa nu mai fii supa, las' ca nu-i asa grav, voi sa fiti sanatosi
crissa71 spune:
mai burticoaselor,
eu ma simt destul de ciudat...de-abia ce m-am trezit la 10 si pe la 11.30 m-a luat somnul..de fapt asa o stare de letargie...apoi ma apasa jos de rau...parca se si intareste burtica si doare un pic asa ca la ciclu...dar e suportabil...OARE ce-o fi?
Mi se-nchid ochii efectiv..o fi de la vreme?
Ma duc sa m-a intind, va pupic!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
anasia spune:
madyn ,l-am intrebat pe T si mi-a spus s-o iau de la municipal, nu din alta parte, nu stiu de ce; l-am intrebat si de anestezic, dar acesta il primesc de la spital;
m floruta, imi pare rau, stai pe capul dr, sa nu te lase sa stai ata de mult;
anasia 35+
Alessia
Cristina_Ioana spune:
Crissa, si eu inainte de operatie aveam niste fluturi in stomac si ma luase frica putin..asta pt ca am pierdut o sarcina,am nascut si m-am chinuit tare...si mi-era teama de durere putintel
Dar eram ff nerabdatoare sa il vad pe luca, eram emotionata si ma straduiam sa gandesc pozitiv. Cand am intrat in sala de operatii au inceput mistourile cu asistentele si dr care au fost niste draguti si se straduiau sa ma faca sa ma simt confortabil. Asa ca e normal ce simti tu acum, dar sa vezi cu ce amintiri placute ramai...o nastere e o nastere, e ceva unic, pe bune, eu nu cred ca o sa uit vreodata ziua aia
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
larissa_79 spune:
madyn, mie pentru epidurata dr mi-a zis sa cumpar asa:
- trusa peridurala pentru nastere
- 2 branule roz
- 1 perfuzor
Cu listuta asta am trimis sotul la Municipal. Totul a costat 800.000
m.floruta, of...te inteleg ca erai pregatita pentru intalnirea cu bebe...dar daca urmezi programul expus sigur vine bebe. Am auzit si eu ca urcatul si coboratul de scari ajuta mult...
cristina_ioana, si eu desi sunt o mare fricoasa de spital si cand zic mareeee nu exagerez deloc...(n-am facut tratamentul cu gravibinon din sapt 23 ptr ca imi era frica de injectii
) ma gandesc la nastere cu nerabdare sa o cunosc pe bebelina si mai putin la dureri. Eu vreau sa nasc natural cu epidurala...toata lumea ma intreaba daca nu imi e frica iar eu le zic ca abia astept sa imi cunosc gogoasa.
Parca au innebunit cu totii cei din jurul meu...numai de frica de nastere ma intreaba...ce ti-e si cu oamenii astia...si nu is rau intentionati...dar se apuca sa povesteasca ce dureri au tras eventual cu detalii
Acum cand o sa ajung la spital o sa ma cam ia cu tremurici insa tot nerabdatoare sa o cunosc pe bebe o sa fiu si asa sper sa trec un pic mai usor peste nastere...care indiferent de metoda...nu e usoara.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+