Mamici de iulie - august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

papadie multumim pentru urare
....asa sa fie
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Nastere usoara si bebici sanatosei fetelor care nasc azi!!!!!

Celor care au nascut deja vreau sa le pun o intrebare: cum il tineti pe bb imbracat? Adica banuiesc ca este f. cald si nu trebuie infofolit, dar in acelasi timp la inceput piticii nu au inca sistemul de autoreglare termica activat..deci sa nu le fie totusi frigut...cum facem? Ca ma stringe in spate...
Parca si Mada_mxm intreba ceva asemantor daca nu ma insel..
Tatiana, 35 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

care-i diferenta intre epidurala si peridurala, ca sunt in ceata

Eliza 33+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dar cum se "pune" epidurala?

35+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

mada, avmaria azi in bucuresti este chiar racoare, diminieata, pe dreum spre serviciu am vazut si persoane care purtau ceva mai usor cu maneca lunga
mada si pe mine m-a apucat o curatenie din aceea disperata sambata, si seara ajunsesem din nou sa imi caut gleznele cu lupa!
pe de alta parte zici ca sunt disperata , n-am stare deloc

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

geliza, eu stiam ca inseamna acelasi lucru;
taty, ai pus punctul pe i, mamicilor, cum ii imbracati pe bebici pe caldurile astea?
anasia 35+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

madyn, citisem in urma ca iti face o mica anestezie, pe urma iti monteaza cateterul de epidurala in muschiul spinal nu stiu care si gata,(in mare) prin cateter iti introduc anestezicul; ti-ai luat trusa?
anasia 35+ alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by anasia

geliza, eu stiam ca inseamna acelasi lucru;
taty, ai pus punctul pe i, mamicilor, cum ii imbracati pe bebici pe caldurile astea?
anasia 35+ Alessia

sigur nu e acelasi lucru...epidurala e pt nastere normala iar pt cezariana stiu ca se poate rahianestezie cu peridurala.....acum imi dau cu parerea....HELP....cine ne lumineaza?

pe calduri cred ca o sa o imbrac pe bblina doar in body

Eliza 33+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

cristina ioana

quote:
Norocutza, mai ai putintel si tu, sa vezi ce repede trece timpul...mie nu-mi vine sa cred ca sunt mamica de 2 sapt deja...parca ieri vorbeam despre contractii si alte alea...acum grijile sunt altele...

Nici nu iti imaginezi cat de bine face "la moral" sa auzim experienta ta si altor fete din aceeasi odisee.

Mie, de cand mi s-a spus si data, mi-a disparut rabdarea, bagajul de spital e 99.9% pregatit...ce mai abia astept. Plus ca am emotii de cate ori am citit despre vreuna din fetele de aici ca a nascut.

Stiu ca nesomnul pe mine ma termina si-mi voi primi si eu portia de mamica_incepatoare_chiaunita dupa nopti si nopti...dar mai stiu ca timpul trece si peste cativa ani voi uita de toate cu dragalaseniile lor de copilasi care-ti anesteziaza orice efort.

georgiana 37 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Peridurala si epidurala e acelasi lucru. In Franta se spune peridurala si in Romania epidurala. Numele vine de la "spatiul" din jurul maduvei unde se introduce produsul anesteziant : spatiu peridural (intre dura mater si nu mai stiu ce), spatiu rahidian.
Cine-i cu medicina sa ne spuna, io is cu ingineria, stiti si voi bancul ca inginerii ca si cainii au ochii inteligenti dar nu stiu sa se exprime

Mergi la inceput