Mamici de iulie - august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 29
adelapop spune:
de unde va luati trusa si cat costa???
sunt de lamai multi producatori??
36+
quote:
Originally posted by anasia
madyn, citisem in urma ca iti face o mica anestezie, pe urma iti monteaza cateterul de epidurala in muschiul spinal nu stiu care si gata,(in mare) prin cateter iti introduc anestezicul; ti-ai luat trusa?
anasia 35+alessia
Cristina_Ioana spune:
AVMaria, saru'mana de urari
Anasia iubita, nu am eu cine stie ce experienta, dar va pove despre ce am simtit si trait atunci. Am fost mai linistita sa stiu ziua si ora cand urmeaza sa se intample, decat sa mai siroiesc cu membranele rupte prin buc, ca anul trecut.
Floruta, imi pare rau ca esti dezamagita si nerabdatoare, dar mai e putintel si am impresia ca rezolvi sigur treaba cu inducerea daca apelezi la "hot love"![]()
Eliza, subscriu: peridurala si epidurala e aceeasi marie, cu alta palarie ![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Fetele, ma duc cu Luca la aer, poate il ametesc nitzel si dormim mai bine la noapte ![]()
Va pupacesc si ne auzim maine,daca are kef fimiu' sa ma lase sa scriu
ca acum el comanda in casa 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
larissa_79 spune:
adela, am scris mai sus lui madyn de unde am luat trusa si cat costa.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
MADYN spune:
m floruta nu te impacienta! O sa fie bine ai sa vezi! Si ce dor o sa ne fie noua de vremurile astea, ca cine stie cind vom mai avea burtici
!
Pumpkin iubita ce faci? Ce face bebelusha ta? Tot mamoasa?
Dar draga noastra Cristina_Ana ce o fi facind? Daca mai ai puterea sa ne citesti, da-ne un semn! 
35+
my little treasure
Bebelica
MADYN spune:
Dragele mele, eu plec de la munca la niste cursuri, asa ca diseara nu o sa fiu pe faza sa deschid un nou capitol! Il deschid acum si in cazul in care aveti kef de vorba ne vedem la
cap. 71
O seara buna!
35+
my little treasure
Bebelica
shihana spune:
quote:
Originally posted by yanis
Shihana eu unade zici ca se termina mancarea si eu nu mai apuc
,si am luat pana acum 18kg
.Am mai discutat pe tema asta,si cred ca e de la vitamine(iti dau pofta de mancare),inainte luam Materna iar acum mi-a prescris doctorul Elevit,ptca am lipsa de calciu(din care cauza mi se pun carcei de schiopat si ziua}iar ca simplu nu mi-a dat,cica da contractii.
Ce faci cu cateii dupa ce nasti?Si eu am tot 2,unul e ffffff galagios,si atunci ii duc la mama acasa,macar pana ma acomodez cu puiutul meu,imi e greu(sunt casatorita de7ani si de atunci ii am si pe ei,deci au fost ca niste copii)dar bb e mai important acum.
cristina32fix
Off, grea problema cu cateii...Eu unul duc la curte la mama, pe celalalt ( Rott)nu pot fiindca se ia cu al mamei la bataie , asa ca va ramane..E cuminte, dar tot va dori afara, tot va lasa ceva par..nu stiu el e primul meu copilas asa ca...Voi vedea..
Ma bucur sa aud ca mai exista cineva si in situatia mea ( credeam ca doar eu sunt unica "nebuna" gravida si cu 2 catei!!!
Sarcina usoara in continuare!!
Shihana 34+

de zici ca se termina mancarea si eu nu mai apuc
,si am luat pana acum 18kg