Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 28
angelapriboi spune:
MirelaV mersi pentru postarea pozelor.
Va doresc la toate un weekend placut.Eu ma duc la nunta maine.Sper sa ma distrez.
Va pup,
ANgela
ANGELA
MirelaV spune:
buna dimineata! sper sa aveti un week end frumos!
haideti, va astept la o si o pt cine doreste. n-am mai dat eu demult cafeaua, sper sa fie pe gustul tuturor. lapte doriti?
eu ma imbrac sa plec...mai am de rezolvat una alta...si sa ma intorc sa intru putin in bucatarie si sa fac putin k nu mai tine figura.
va pupacesc pe toate
angela, placerea a fost de partea mea.
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Hello fetele cucuietele! Toata lumea prin concedii? Si am ramas numa io, Mire si Angela?
Atunci va invidiez cumplit!~ Noi azi trebuia sa fim la mare! Da n-a fost sa fie!
Daca Mire a dat cafeaua, va invit la un ice tea! Verde pt Mire, piersici pt mine ( ca nu am gasit lemon). Angela, tu ce preferi?
Va pup pe toate!
Menna spune:
Cum adik, cum adik ?! Pe mine ma lasati afara?! Si io vreau ceai sau cafea sau ...ce'o fi la oferta
Mire stii tu melodia aia "numar zilele si noptile..." pana cand tu ai sa vii la mineeeeeeeeeeeeee sic! sic!
Abia astept sa-l cunosti pe ...stii tu cine
Si care va sa zica ,v-ati mutat deja cu birou?! No (vb ardeleanului) numa' bine ,ca asa nu vei mai fi nevoita sa tragi pa cand te intorci din concediu
Asa deci ... Bone draga, ma bucur ca esti dinnou pe picioare si chiar asa, cu mijlocul nu e de glumit, ai mare grija de tine caci esti inca tanara si mai are lumea nevoie de tine (ca sa nu mai zic de noi ).Parca o si vad pe Viki facand traseu casa-terasa cu galetuta si ma trezii cu un ranjet pe fata imaginandu-te alergand dupa ea cu mopu' ..hehe .Sunteti de belea
la voi
July draga mea,o sa-ti zic in curand cine e persoana care mi-a furat inima ...dig ember uite cum rimeaza
Angela ce de flori in spatele tau ...dar ce peisaj misto la cina ...ce mai, vad ca te-au incercat senzatiile tari ..hihihi ...cum a fost,ia zi-mi tu mie,ca tare ma tenteaza si pe mine
Ok.ok ... acu ' ma retrag in bucatarie ca ma asteapta supik care sta pe foc si i-am promis barbatelului ca ii fac salata de boeuf azi ...azo, de nu ma apuc de ea acu' cat sunt singura, vine si isi baga nasu' in oalele mele si moooooor ...nu de alta, dar e chiar priceput omu' pupal'as tot ...insa in bucatarie mea cat sunt eu, nime' n-are ce cauta, punct.
Dispar si revin mai spre seara .
la toate ...
bye bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Menna, dau si tie ceai! sau cafea ce vrei! Numa nu ma mai tine pe jar ca mor! Daca isi baga nasu in oalele tale sigur e studentu cu talent la gatit! Na, hai ca fac pariu! Cine e cu mine???????????// Ma fata draga, da e iubire mare la tine acolo, ca io una nu as face salata boef nici daca s-ar ruga consortu de mine in genunchi, pe caldura asta! Da na, la tine ii proaspata la mine are aroma de vin vechi!Dragostea, nu salata! Hai sa iti fie de bine si sa fii fericita! Pup la tine!
july_g spune:
Na ca am uitat! Ce e cu stelutele alea la subiecte bre? Si ce voturi aduna astia? Ca vreau sa stiu si io, hic, cu cine votez, hac!
Va pup pe toate!
july_g spune:
Mireeeeeeeeeeeeeeeeee, vreau stelute si voturi! Ca toate subectele au! Ce noi suntem mai fraiere ca pestoaicele sau tauroaicele? Si baga mare urmatoru capitol ca mi-s in verva azi! O fi de la caldura? Ca asa is asa de bine dispusa ca zici ca cine stie ce am facut! Sau am baut, sau am fumat! Na ca si reclama la TV e cu " stelute, peste stelute, peste stelute" La ce o fi? Hai ca o sterg ca am luat-o razna si ma trageti de urechi! Sigur de la caldura e!
M&M spune:
Neata !!!!!
Nu e nimeni pe aici??? Nu ma dati disparuta, ieri am fost plecati din Bucuresti. Inca suntem " in luna de miere", chiar daca nu mai in weekend !!! Deh, mai mult nu am putut lua concediu..
O zi buna in continuare si ce bine ca s-a racorit!!!!
eu
poze nunta
MirelaV spune:
buna dimineata si eu...
cristina, se pare k fetele nu-s prin zona..or dormi. unde ati iesit ieri? poze din luna de miere nu ai? cum va simtiti...oficial?
cred ca io azi fac curat k ieri juma de zi am stat in bucatarie
va pupik si va urez o zi frumoasa. vad k iulia avea logoree ieri
MirelaV
pupicei pe burticei