Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 27
M&M spune:
Neata racusoarelor!!!!
Dau cafeaua azi... cam tare ca asa imi place mie; sper sa va placa si voua
July si eu care credeam ca esti in concediu!!!! Hai ca mai ai putin, trece timpul asa repede...
Bone unde esti??? Ne- e dor de tine.
Angela unde vrei sa pui poze??Poti sa pui la semnatura , asta dupa ce ai facut un ablum pe yahoo sau website, parca..ca sa pui la semnatura albumul te uiti la FAQ, cauti acolo ca scrie undeva cum faci exact....nici eu nu ma pircep prea bine, trebuie sa citesc tot acolo cand schimb cate ceva fiindca e destul de complicat ( cel putin pentru mine este).
O zi buna tuturor cu spor la treburi.
eu
poze nunta
Georox spune:
Buna scumpele mele !
Mi-a fost dor de voi, asa ca am revenit la serviciu ! Doar pentru petrecerea de adio a sefului !
Sofia e bine ! Are 1,775 kg, 147 bpm, e foarte zglobie ca intotdeauna si partea cea mai frumoasa este ca am scapat de infectie
Multumesc pentru gandurile bune, imi sunteti toate atat de dragi si atunci cand voi avea ocazia eu voi prima care va va da de veste! Sper sa pot povesti cum a fost la nastere!
Mirela, tu vei fi cea care va afla cand se va naste Sofia, asa ca vei fi mesagerul meu.
Acasa, nu e atat de bine momentan, pentru ca se fac lucrari arheologice si e un zgomot infernal toata ziua, plus caldura de 32 de grade in casa, care nu imi da pace. La sfarsitul saptamanii sper sa plecam la Buzau. Macar stam la curte si e altceva. In rest, parca nu mai am rabdare, mai ales ca bebe nu are stare. Seamana cu tati !
Sa nu uit! La Tutunaru am asteptat aproape o ora pana sa intru, se uita la bebe, o vede, o masoara si zice : Fix 32 de saptamani, 147 bpm, 1,775kg. Colul e OK,.....pasarica e bine.... Si eu care vroiam sa intreb : "A cui ? " Bine ca m-am abtinut, ca e clar ca se referea la a mea
speciali pentru fiecare ! Sa nu ma uitati, ca eu nu va voi uita ! Contez pe galeria voastra !
july_g spune:
Hello fetele! Ma topesc incet dar sigur! Mor de cald!
Va pup pe toate in grup ca sunt grabita, ma duc la chef!
Papapa!!!!!!!!!
MirelaV spune:
moarta de oboseala si de ce mai vreti voi...
azi noapte la 3 bifam la ceva pt servici k uitasem si m-am trezit sa merg la baie si mi-am amintit..mi-am pus mainile in cap..si dai si rezolva prb. bon. la 3:30 eram din nou in pat...pe la ora 12 azi...ma suna nenea cu programul despre care vorbeam si bifam la 3...si zice "mirela, nu ma injura prea tare! a aparut o problema tehnica la noi si am pierdut munca ta de ieri" zic...."mda..munca mea de azi noapte de la 3 " si apuca-te mirela iar
si k sa fie ziua completa...ne-am hotarat brusc sa ne mutam cu firma azi...(noi hotarasem pt maine) si iaca ce strangeau baietii tot si primesc eu un telefon k tre sa ajung la mama naibii sa iau niste acte (interes personal) si zic.."prin fax nu se poa'?" nenea zice.."ba da" si ia uitati-ma pe mine..in mijlocul biroului pe mocheta cum stateam eu cu calculatorul si faxu' asteptand sa sune lumea cara de zor la bagaje si eu...stateam
apoi..am mutat cam trei sferturi din ce aveam de mutat..si de maine..bem cafeaua la noua locatie sa vedem exact unde k sunt toate in mijloc..nemontate
cam asta am facut eu azi...si asta o sa fac si maine...si apoi luni k...veste buna..sambata sunt libera si de vinerea viitoare sunt in concediu 1 saptamana
gata, am trancanit destul..ma retrag
aaaaa...angela, trimite-ne poze la racusori_dc@yahoo.com sau mirelabucur2001@yahoo.com (vezi k la adresa cu racusorii e racusori_dc) k nu se vede bine liniuta. trimiti poze pe mail si le pun eu in albumul racusorilor
geo iubita, sigur ca tinem legatura! ai grija de tine si sofia!
gata...plec...
nite nite all....k io maine ma duc la sv mai tarziu
MirelaV
pupicei pe burticei
boneca30 spune:
Buna iubitele mele racusoare!,ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!!!!!
slabuta miscarea si pe aici dar nui nik ,eu tot va gasesc .azi dau eu cafeaua ca sunt treaza de la 5.
CRISTINICA ai fost o mireasa beton ,super,si vorba lui Mena se vede ca va iubiti ,asa s-o tineti toata viata numai in fericire!inca o data CASA DE PIATRA SI LA MULTI ANI FERICITI!
GEO sincer rau imi pare ca pleci si o sa te mai vedem cine stie cand dar nui nik noi suntem alaturi de tine la bine si la greu,si asteptam cu mare nerabdare ziua cea mare,si galeria o tinemmm noi !
MENNA iubita mea nu mai sunt la pat ,dar putin starmba
tot am ramas,ca de cu mijlocul nu e de joaca! stai ca acum am vazut eu bine intrii in concediu azi? ce fericire pe tine!!!!!lasa mami ca meriti din plin,si examene si munca ,si cei cu colegul ?hai fane traduceri aici ca vad ca eu si july suntem curioase rau
July ce faci?cum te mai simti?si sa treaca repede!auzi tu ai grija cu aerul conditionat ,e periculos,vezi sa nu faci ceva la plamani! nu glumesc ,vb fff serios!ti-am zis ca mi-a iesit viza?aaaa?!ce ziceai ca pleci la petrecere?ce misto ai sa ai un concediu fain,e si cred ca ai sa faci cu dreg si spor ,mai ales ca e ptr tinesi ai grija de tine!
MONA ce astepti tu sa..............?macar hai la o cafea strong si asteptam impreuna!
boneca30 spune:
si in continuarea programului tot eu sunt!
fetelor ce se intampla cu VICKY de la nunta nu mai da nici un semn de viata,oare o fii bine sau nu mai tin eu minte cand a zis ca ne da semne!Vicky te asteptam!
ANGELAfelicitari ptr sotul care al ai,auzi cate surprize ,asa mai da!hai te astept si pe tine cu poze!
MIRE iubita stiu eu de ce imi esti asa de draga,macar a ajuns faxul?uite deaca nu a ajuns asteptam impreuna la o cafeluta!
FEtelor dak va spun ca nu mai pot de oboseala,pprea multa munca si pe deasupra o car si pe VIKI cu mine bine ca e cuminte sii pot sa fac ce am de facut!azi am liber si imi fac de cap dar fata mea mai are putin si imi inunda casa,o inteleg de la caldura asi cara apa de la baie cu galetusa ajunge in balcon cu ea jumate si cica asi umple piscina cu apa ,e o mare figura ,si eu cu carpele dupa ea ,si mie imi place,cred ca de luna care vine o bag la cresa!
GEO esti de coma iubita mea auzi ce intrebari pune ea,eu dupa ce am nascut intrebam medicul ce tot coase acolo ,'face franjuri la covor?'numai noi putem scvoate perle de genul asta!
gata va pup mult si dulce ma duc la fata mea ca imi inunda casa rau !
ROXI si VIKI
M&M spune:
Buna dimineata!!!!
Bone , bine ai revenit!!!! Chiar mi-a fost dor de postarile tale si de cafeaua facuta de tine !!...
MIrela , tu cand iti iei concediu??? Mereu muncesti!!!...Cum rezisti??? Poate imi spui si mie din secretele tale...
O zi buna tuturor si ne mai auzim...
eu
poze nunta
angelapriboi spune:
Buna dimineata fetelor,
buna cafea!!!!!!!!!!!
V-am trimis poze si sper ca o sa vedeti surpriza sotului meu si copilasii mei dragalasi.
MirelaV mersi pentru adresa pentru poze.M-am chinuit ieri toata ziua sa inteleg cum pot sa trimit poze si nu am reusit.Am fost f nervoasa.
In rest caldura mareeeeeeeeeeeeee.
Si sa stiti ca ma si o gripaaaaaaaaaaa de nu mai pot.Ma dor toate.Asa ca spor la treaba daca mai am chef.
va pup.
ANGELA
angelapriboi spune:
slaba miscare fetelor.Probabil ca a inceput weekendul si de aceea nu mai e miscare pe aici.
Distractie placuta si ne vedem noi zilele astea la o cafea.
ANGELA
MirelaV spune:
hello...hello..
de 1 ora am ajuns
cristina, inca..mai rezist...dar nici eu nu stiu cum. am ajuns sa trag de mine dimineata sa ma dau jos din pat...
pot sa pun poze de la nunta ta in albumul nostru?
angela, frumoase poze! albumul tau e aici
nu ma simt in stare de nimik. sunt obosita moarta. ne auzim maine
o noapte frumoasa va doresc
MirelaV
pupicei pe burticei