Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 26
M&M spune:
AM intrat sa va salut si eu pe ziua de azi si sa va doresc o zi buna tuturor!!
July foarte buna cafeaua, chiar am nevoie de forte suplimentare!!!!
Geo pupici multi pe burtica .
Cookie multumesc mut de urari...
O zi buna tutuor!!!
eu
poze nunta
angelapriboi spune:
Dragele mele,
Bine v-am regasit .uite ca s-a terminat si concediul offffffffff.
Multumesc pentru urarile de ziua mea si va doresc si eu la toate sa fi-ti iubite si fericite.
Eu am fost pe la mare ,a fost super iar sotul meu mi-a umplut camera cu trandafiri si mi-a cumparat un set de bijuterii superb.A fost o surpriza enorma.Apoi am fost la un hotel la etajul 17 unde era un restaurant si vedeai marea in toata frumusetea ei.A fost minunat.
Am uitat sa va spun ca am ajuns la mare chiar de ziua mea.
Si uite asa am petrecut super frumos in Albena.
Geo sper ca o sa mai intri pe net pana la marele eveniment.Daca intervine ceva cu nasa nu glumesc ca vreau sa botez urgent un copilas.
Si voi fetelor daca auziti pe cineva ca se plange ca nu gaseste o nasica va astept sa ma contactati.
Cristina ai fost superba .Sper ca si saptamana de miere a fost la fel.
Hai ca va mai scriu si maine.
va pup,
Angela
ANGELA
M&M spune:
Neata racusorilor!!!!
Ce face toata lumea?? Sunteti plecate in concediu??? Ca eu nu am apucat sa citesc inca tot ce ati scris cat am fost eu absenta.
Eu am treaba o gramada, dar in acelasi timp ma gandesc cu nostalgie la nunta mea. A fost totul atat de minunat si frumos, dar pe atat de repede a trecut!!!!
Concediu placut celor care aveti parte de asa ceva si spor la treburi celor care sunt pe "baricade".
O zi buna tuturor!!!!
eu
poze nunta
angelapriboi spune:
Buna dimineata,
Nimeni pe aici in afara de Cristina care e foarte harnicuta.
Nu mai zice-ti nimic????
Asteptam noutati din concedii,saptamani de miere si bebelusi jucausi.
ANGELA
Menna spune:
stiu ,stiu ... am absentat cam multisor
Dar am scuza !
Acum bag la lucru cat pt 2 ,caci fac si munca colegei care e in concediu si am de tras,nu gluma ... apoi fug acasica unde toate atentia mi-o acapareaza iubitelu' meu ...apoi ce sa mai zic ...sunt terminata complet
Am inceput sa fac AMR pana la concediu ...mai am 2 zile ,3 ore si 37 de minute acu secundele nu le stiu
July nu am reusit sa fac poze stiu, iarasi me a culpa, dar n-am aparat si ma bazam sa mi-l dea vecinuta si numa' nu ne intersectam cand aveam drum la bazin ...imi pare rau.
Cum mai esti tu altfel ?! Ca na , te intreb si io ...uite,io mi-am gasit cine sa-mi sufle in ceafa (de fapt care ma incalzeste la corason ) taman la unul din meciurile de polo pe apa
Eh ... o sa va zic eu cine e ,caci am mai vorbit despre el p'aci ... pana atunci va tin pe jar putintel ...Mire stieeeeeee
soro
Cristina ... apo' mama draga, esti o adevarata lady in poze ...asa cum ziceau fetele, formati un cuplu frumos si se vede cu ochiu' liber ca pluteste iubirea in aer pe langa voi
Tine'o tot asa Eu una,iti doresc multa ,dar muuuuuulta fericire si implinire (sanatate la amandoi,e de la sine inteles )
Cookie iubitaaaaaaa ce mai facili tu !? Hm?!
Monaaaa dar tu ?!
Angela draga bine te-am regasit,asteptam si povestioare din vacanta (ce tupeu pe mine..hi hi hi )
Geo mamicoooo m-ai facut tare trista azi dimi cand am citit ca nu vei mai fi cu noi dupa nastere
Uite... eu iti doresc tot binele din lume, sa fiti frumosi si sanatosi, sa aveti o viata usoara si plina de bucurii odata cu venirea Sofiei ...si daca ai posibilitatea sa intri pe net, te rog nu ne ocolii ... eu imi doresc sa stiu de voi si dupa nastere, sa ne povestesti cum a fost, ce-ai simtit cand ti-ai luat puiul in brate, cand ai pupacito pt prima oara, cum a reactonat taticul, bunicii s.a.
Eu n-am sa fiu langa tine (sa speram ca Mire va reusii sa te viziteze), dar primeste aceasta floricica de la mine in semn de drag si dor ce ti-l voi purta
Fii tare, caci noi iti vom transmite (fiecare de pe unde e) energii pozitive si totul va fi bine
Boneeee cum esti draga mea?! Mai esti bolnavioara ?!
Io si pe tine te pupicesc tale tale cu dag (ca coptii zic) sa te stiu sanatoasa si pe picioarele tale ... sa vii dimi sa ne dau trezirea cu cafeluta, sa ne mai pove' de ispravile cretulinei si... despre tot ce vrei tu sa ne spui ...ca doar noi suntem bune oratoare ,dar si ascultatoare. Corect, fetele ?!
Acu' tre' sa va las caci mai am de inchis situatii la sfarsit de luna si io's in plop acu' ...si plopu' in aer
Vb mai incolo' ...
Luv u all
Bye bye
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
Ioi, mai fetelor. Scuze ca am absentat atat, dar n-am net, numai la job si de aici intru mai rara ca n-am timp.
Vreau sa renunt la Romtelecom si sa ma conectez in alta parte unde au telefonie+internet la 450.000/luna. Asa ca in disperare de cauza, am renuntat deja la abonamentul de net si ......astept.........astept.......astept......
Va pup pe toate.
angelapriboi spune:
fetelor,slaba activitate.Se vede ca au trecut aniversarile noastre,dar ne putem pregati pentru anul urmator.
va pup,
Angela
ANGELA
july_g spune:
Hello, fetele! Am scuze, nu dati cu rosii! Is racita cobza! Ma doare ganditorul de mor, zici ca acu se coace mititelul, am un nas cat o cartoafa si ochii plangaciosi, nitelus febra si ma doare tot corpul de zici ca a dansat sarba pe mine o ceata de nebuni!
Angela, bine ai revenit din concediu. Asteptam poze, sau ai pus si neuronul meu de atata autocompatimire nu le vede?
Menna, esti iertata! Te intelegem si cu pozele si cu absenta! Sa fie oare colegul tau cu care ai gatit? Ca Iulia nu stieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Si e curioasa rau! Vrem detalii!!!!!!! Io ai vazut ce fac! Bolesc!n Pup la tine!
Cristina, cine vorbeste de concediu mama? Ca la mine poate va fi prin septembrie si deja a ochit consortul vreo 2 trafalete pe masura mea! Cica sa nu fie prea grele, sa pot sa misc incheietura elegant, ca la un dans!
Mona, te intelegem! Dar baga firma mai repede ca imi lipsesti! Am ramas io aia mai veche in ale casniciei si cu idei crete! N-are cine sa ma sustina! Nici Angela si nici Cookie nu ne-au adus italianul!
Geo, zic si eu ca Menna! Poate o sa reusesti sa ne mai scrii, sa ne tii la curent!
Mire, ocupata ca intotdeauna! Mititica!
Bone, Cookie, pe unde umblati?
Am scapat pe cineva? Pup dublu pentru cele uitate!