Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele! Ce faceti? Muriti de caldura? Nu ma bateti ca nu am dat semne de viata! Sunt intr-un dute-vino continuu.
Menna, de gasesti unu in plus care sa sufle in ceafa, asa, mai spre vreo 35 de ani, inalt, brunet, destept si cu bani si iti prisoseste, trimite-l la Galati! Prin mail!
Geo, ma omoara curiozitatea . Prin ce locuri l-ai epilat bre pe sotul tau?
Pup la toate fetele si ma intorc la treaba ca diseara am musafiri!
Si maine is la munca. Pt prima oara ma bucur ca ma duc sambata la munca ca am aer conditionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello...sa inteleg ca dau eu cafeaua azi?
is la munci...inca..ma pregatesc sa plec acasa pe la 12.
va urez la toate week end placut. sper sa apareti week end ul asta
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dau cate un la fetele care muncesc sambata!
D'aia, pentru ca merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

salutare iubitele mele!
mi-a fost ffffff dor de voi!
si cum este ff cald va invit la un caffe frape!ca sa va racoriti un pic!
1 mi-a iesit viza pe 3 ani,peste 2 luni ma duc sa depun actele ptr viza permanenta!
2 am inceput un mic bussines cu prietena mea ,facem mancare ptr muncitori la comanda,si un fel de pateuri ,tot felul de prostii braziliene si dulciuri ,numai la comanda si in special ptr petreceri ,aniversari ,si sa va spun ca e fff mult de munca ,suint comenzi intr-o veselie,si nu prea facem fata .
3 viki o sa intre cat de curand la cresa ca nu mai tine ,si cam atat de mine!
GEo ziceai ca nu ati curge nimic din sani ,nui neaparat,la mine curgea non-stop ,si dupa ce am nascut Viki a alaptat doar 8 zile ca se terminase laptele ,si in timpul sarcinii cum venea nepotelul la mine in brate ma udam toata de colostru sau ce rea ala ca lapte oricum nu era!asa ca stai linistita nu e o regula ,dupa ce nasti si acum e bine sa bei fff mult lapte si sa eviti ceapa ca da colici !sper ca te-am lamurit acum un pic!cand intrii in concediu?esti tare haioasa cu epilatul sotului ,sunteti de coma amandoi!am ras de nu mai puteam!!!dulce la voi!
MENNA iubita ti-ai revenit?si sa te refaci repejor!
MIRE scz iubita iri am zis ca o culc pe viki ,si am adormit si eu un pic cu ea si dupaia am avut iar comenzi ptr azi ,brazilienii astia manca la greu nene !vroiam liber ieri dar nam avut sanse cum nici azi de altfel!
CRISTINICA SI VICKY ne e dor de voi ,va steptam cu pozici si povesti despre nunta!
JULY,COOKIE,MONA,RAMONA,MADAU,ANGELAPRIBOI,RAINBOW SI MAI DATI SI VOI UN SEMN DE VIATA"!
fetele va tuk mult si dulce ma duc sa termin munca !!!!!!!!!si ne mai auzim!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

slaba rau miscarea pe aici. miresicile noastre vad k nu au aparut inca...geo o sa intre in concediu...ummm..ne imputinam
io azi..m-a gasit vrenicia si mi-am facut curat in sifonier si am renuntat la o gramada de haine..de acum mai am cateva bluze si cateva perechi de pantaloni...la capitolul iarna stau mai bine..dar la capitolul haine subtiri...ma uit la ele si ma intreb cu ce ma imbracam eu vara trecuta
am si calcat, am facut putina ordine..acum...parca as dormi putin. dar...renunt..
asa....am fugit
fetele...adunarea

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

neata 'fetele!
haideti treezirea ,cafeluta e gata!
va doresc o sapatmana cat mai usoara!
pe toate !ROXY SI VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata si de la mine....Bone matinala ca intotdeuna.
Sambata m-am intors de la Costinesti si ieri am tot incercat sa va pun poze de la nunta, dar forumul nu mergea deschis.
Am avut o nunta superba fetelor!!!! A fost mica si probabil acest lucru a facut-o sa fie reusita. S-a dansat non-stop, iar colegii mei de facultate au incins atmosfera!!!!!Pun doar cateva poze aici

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !
Sper ca nu pentru ultima data !

Cristina am vazut pozele de la nunta ! Ai fost o mireasa superba, iar sotul a fost si el la inaltime ! Mi-a placut ca tot timpul ati zambit, pur si simplu radiati ! Va doresc multa fericire !

Bone mersi pentru informatii ! Voi vedea ce se va intampla pe parcurs. Cine mai are sot ca al meu, epilat ?

Mirela, tinem legatura !

Menna, sper ca esti mai bine !

July, esti prea curioasa! Insa nu in locuri prea dureroase, n-am eu sadismul asta!

Cookie, tie si fetitei !

Mona, nu mai munci asa mult ! Pauzele lungi si dese sunt cheia marilor succese !

Vicki as fi vrut sa vad poze de la nunta! Casa de piatra si sa ai parte de toata fericirea pe care o meriti !

Ramona, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos !

Va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru, ca ati fost alaturi de mine, ca mi-ati ascultat toate prostioarele, ca m-ati binedispus, va multumesc pentru sfaturi, incurajari si pentru urari ! Sa ramaneti mereu, asa cum v-am cunoscut ! Imi va fi tare dor de voi !

Un special pentru Mirela,Menna, Mona, Cookie, Bone, July, Cristina, Vicki, Ramona si restul vesel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Azi dau eu cafeaua. De data asta ness rece cu gheata ca deja e cumplit de cald la noi!
Cristina, nu am apucat sa vad pozele, dar promit ca o fac cum ajung acasa, azi.
Geo, asa is racii, curiosi! Pup pe burticuta!
Pe unde or umbla oare fetele celelalte?
Mire, pup!
Menna ne-ai lasat fara poze!
Mona, Bone, Cookie??????????????
Sa aveti o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
July, buna cafeluta...io am baut una mare, da' cam slaba, ca mi-a fost lene sa mai desfac alt pachet si-mi era prea somn...
Cristina, frumoasa miresuca ai fost! Sa va dea Domnul multi ani fericiti impreuna!
Georox, pleci deja? Noi ne pregatim de , facem galerie la nastere in direct!
Va pe toate si sa aveti parte de o zi racoroasa (macar de la AC, daca nu de la Doamne-Doamne!)

Mergi la inceput