Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 24
july_g spune:
Hello fetele! Slaba miscarea pe aici! Eu am f. mult de munca la servici. Nu ma certati!
cookie spune:
Buna dimineata!
Haideti la !
Vad ca sunteti toate foarte ocupate...nu-i nimic, vine weekendul acusica!
Eu nu prea stau pe-acasa, plec zilnic cu copilul in bejenie, ca vecinii mei isi fac apartamentul si avem portii de ciocane si bormasina, asa ca se duce somnul copilului...noroc ca am unde merge, la mama, acolo e liniste si racoare.
Va si o zi usoara la munci!
monagan spune:
Gata, cafeaua.
Cookie, mmm ce buna cafea ai facut.
Sint la job si inainte de a intra in "suturi" vroiam sa va salut, ca poate mai tarziu...n-are cine.
Aici e suuuper cald, imi trebe aer conditionat!!!!!!
Georox spune:
Buna !
Mai, dar slabuta miscare ! Va molesit de tot caldura ?! Va inteleg perfect ! Eu am dormit doar vreo doua ore si alea chinuite ca vai de ele. Sper ca macar in seara asta sa dorm putin mai mult. Noroc ca maine e vineri, insa reapare seful pe front. Cine stie cu ce pasarele se intoarce, deci ma astept la orice. Numai cererea de concediu sa mi-o semneze, ca sa scap de vcalvarul de a ma trezi devreme... si nu numai.
tuturor !
MirelaV spune:
sunt inca la job si se pare k seara se prelungeste cu o iesire la restaurant, de care sincer..nu-s foarte incantata dar...
cred ca de caldura nu suntem prea active
ce or face miresicile noastre? io una..le astept cu nerabdare cu poze...
ramonaa...miss u .. intra mai des. ce face burtik?
geo, vad k esti activa..k si sofia
cookie, vecinii sa respecte orele de odihna
bone, asa deci...d'aia disparusei...ai inceput muncile. las' k nici cu mine nu mi-e rusine..
am avut o noapte destul de urata, m-am trezit de nush cate ori de caldura..si la mine..de obicei e racorica. acum..jale
va doresc la toate o seara frumoasa si ne auzim..curand sper..
MirelaV
pupicei pe burticei
Menna spune:
'Neata
Prima la cafea ...haideti ca azi o dau eu ,ca na ...mi's mai matinala
Io sper sa n-am prea mult de munci azi, ca e vineri si deja motoarele mi s-au oprit de ieri dupa masa
Sorutza mea ...si la mine e cald de innebunesti, io care am camere (k tine de altfel) de vreo 4 m inaltime si chipurile ar trebuii sa fie mai racoare ...ei bine,acu' nu e !
Solutie : sa ne gasim pe cineva care sa ne sufle in ceafa
Hai la toate scumpele mele ... si o imbratisare racoroasa din partea mea
Vb later
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
neata! io-s inca acasa si trebuia sa fiu iesita pe usa de 5 min ce e mai rau e k inca sunt in pijamale
va pupik dulce si multumesc my love menna pt cafeaua buna de azi si ma duc sa ma imbrac...
aaaaa...sorela...ai vreo solutie cu suflatul asta in ceafa?
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Neata !
Profit si eu cat mai pot de internet. Si doar am zis ca va voi duce dorul. Deci sunt eu activa pentru restul. Menna, dar daca suflatul in ceafa nu e rece, degeaba, ma las pagubasa. Mai bine fac rece ! Azi noapte am reusit sa dorm 4 ore ! La 5:00 trezirea, ca doar Sofia ce avea de facut, decat inviorarea de dimineata ? Si mai adormi daca poti ! Maine vine sotul ! Se opreste la Sighisoara pentru festivalul medieval ! Fara mine ! Insa se merita zic eu ! Data viitoare merg si eu !
In seara asta daca am chef si trebuie sa am gatesc Pai la ce mancare i-a dat pe acolo, cred ca va zice ca mananca la restaurant de lux. Nu ca ma laud, dar zic.
Si trebuie sa depun si blanita ! Dar mi-e cald cu ea asa ca sper sa iasa bine si sa nu iau si trei randuri de piele. Ma fac singura, caci am devenit experta. V-am zis ca l-am epilat o data si pe sot, la cererea lui? Si dupa s-a plans ca-i e frig si ca il frige apa !
tuturor ! Si sa aveti parte de racoarea pe care v-o doriti !
MirelaV spune:
geo...nu ma pot opri din ras cu sotul tau epilat .. auzi..ii era frig si il frigea apa
asta e de tinut minte
io...cica muncesc
MirelaV
pupicei pe burticei
Georox spune:
Mirela, ma bucur ca te-am facut sa razi. Ai de gand sa aplici cuiva tratamentul ? Era ceara rece sa stii. Mi-a fost mila sa il supun la cazne cu ceara fierbinte. Cred ca se urca pe pereti la propriu ! Oricum cred ca doar orgoliul nu l-a facut sa tipe de durere. Dar sa vezi ce finut era dupa ! Si i-a crescut atat de greu !
Aldata a incercat aparatul de epilat ! Sigurel ! Si cand am venit acasa, s-a laudat cu isprava lui, insa nu prea ii reusise. La cat de blanos e, e o durere crunta ! Nu stiam ca-i masochist !
Deci, cine se mai incrie in clubul cosmeticienelor pentru barbati ????