Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Bone, multam de cafeluta!
Ce mai face piticuta, ceva nazdravanii noi?

Cristina, Vicky, sunt sigura c-ati avut o minunata!
Cu gandul la la voi, Casa de piatra si fericire!

Un pentru fiecare si o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

k niciodata..duminica am bantuit toata ziua
acum nu-mi ramane decat sa imi fac baie, manechiura si...somn de voie k maine....iar la munca
se pare k nu-s singura absenta pe ziua de azi..
cristina, daca ne mai citesti pana pleci in luna de miere, pune-ne macar o pozica...
viky...sa ai o zi si o noapte de vis. tu ne-ai ramas datoare rau cu pozele..asa k..baga mare
menna cred ca se delecteaza cu baieti frumosi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Cristina, ai aratat super, iar rochita a fost de-a dreptul splendida. Insa pana plec in concediu poate reusesti sa pui macar o poza de la nunta!

Viki aceeasi rugaminte am si la tine ! Vreau sa vad si eu doua mirese superbe ! Nu stiu cand voi mai avea ocazia!

Bone, Mona multumesc pentru intelegere ! Si tuturor, pentru ca stiu ca ma intelegeti ! Sotul a zis ca nu sunt normala ! Asta cam asa e avand in vedere ca sunt si insarcinata, insa am vrut sa le demonstrez sper pentru ultima data ca pot sa imi fac treaba si sa nu ma eschivez...

Menna !!!!!

In weekend nu am facut mare lucru, doar m-am perpelit ca un pui la rotisor, Sofia si-a facut de cap pana noaptea tarziu si ca sa nu uit perioada sarcinii si-a facut de cap cu splina si ficatul meu ! Asta e ! Nu mai e mult si voi putea dormi (oare) linistita ! Si bineinteles ca in weekend am visat iar o fetita superba cu ochi albastri... Saptamana viitoare vine sotul ! M-am plictisit singura !!! Adica nu mai sunt singura, insa as vrea si eu sa vorbesc cu cineva si sa ma plimb seara,iar singura nu prea imi vine...

Tocmai am vorbit cu sotul, vine in weekend! Si mai super !

vesel si o saptamana racoroasa ! Atat cat se poate !

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Noooooooooooooooo, ca ma supar! Toata lumea e in concediu? sau v-ati topit de caldura? Pe unde umblati cucuietele mele?
Menna, tu tot cu poloistii?
Mire, unde esti?????????/
Mona, ziceai ca a plouat! Unde esti/
Geo, ma bucur ca iti vine sotul acasa!
Cookie, Bone?
Vicki, mea culpa ca nu am facut urarile cand trebuia! Sa iti dea Dumnezeu multa fericire si implinire! Sunt convinsa ca ai avut o nunta de vis!
Va pup si sper sa nu ma parasiti toate si sa plecati in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am ajuns de 1h acasa. a fost verisoara mea in bucuresti si m-am vazut cu ea...si..cam atat
iulia, sorry k tot nu ma "prinzi" insa...azi de la sv nu puteam sub nici o forma..apoi..am ajuns tarziu
pupik pe toate...mai ales pe menna k e bolnavioara si pe miresele noastre si pe gravidute si pe mamici
a ramas cineva nepupat?
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

sint la job si in sfarsit am internet. Ca de 2 zile a fost pauza la mine.
Duminica am fost la balacit la apa sarata, dar mi-am facut manichiura si pedichiura inainte si am suferit niste usturimi pe la degeteeeeeee.
Aici se anunta si azi canicula si drept urmare am venit imbracata ca de plaja, cu o fusta lunga si un maieu.
Haideti la cafea ca acu am facut-o. Va astept.

va doresc o zi la fel de insorita si calduroasa cum e aici.Pa fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, fete frumoase!

Ce-a patit Menna? E mai bine?

Of, of, caldura mare...si eu care am facut ieri fitness la si calcat rufe...

Va si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

hop si io
Stiti voi vb aia , nici un bine fara putin de rau intre ca deh , nu se poate altfel ... asa ca ,am facut insolatie dupa atata spalat de ochi cu tinerei dar acu' mi-am mai revenit si sunt fresh
cookie multu' de grija
mire special thanks & a lot of kisses
Si acum la capitolul good news & bad news avem asa :
- nu am poze baaaaaaaaad news
- dar caut pe net la ziarele locale, ca sigur tb sa fie goooood news
July, Geo, Ramonaa, Viky, Mona si nu in ultimul rand Cristina(supeeeer pozele! va sta f bine impreuna ) si

Acu' ma intorc la treburi, caci ieri daca am absentat de la birou, pt azi am dublu

Bye bye to all

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata fetelor!
haideti la cafeluta!
am inceput si eu munca de luni!
sunt o fericita ,dar in acelasi timp si obosita! detalii in wek despre noul meu servici!
tot grupul de cucuiete!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

In sfarsit, pot sa ma laud ca am terminat treaba ! Desi pana luni nu pot sa stiu ce va aparea, asa ca inca nu sarbatoresc! Voi cum dormiti noaptea, ca eu nu mai pot de caldura. Insa la cat de obosita sunt in ultima perioada, reusesc sa adorm, desi la mine in casa sunt 31 de grade. Mananc numai salate si fructe, caci altceva pe caldura asta nu pot, desi in weekend as vrea sa fac o salata de vinete, caci sotul vrea sa tine post, si ca sa aiba mancarea asigurata dimineata, desi voi fi si eu prezenta de acum. probabil ca o voi face vineri noaptea in speranta ca va fi un pic mai racoare. Si in rest nu ma voi complica prea mult pentru ca vrem sa facem o escapada pe la Buzau, apoi am vrea sa mai plecam si pe la mare, desi nu stiu in ce masura vom reusi,iar apoi vom astepta cu nerabdare luna septembrie.
Intr-un fel mi-e groaza, caci desi voi fi acasa cu ai mei, nu stiu in ce masura voi reusi sa fiu acea mama care sa stie sa le imbine pe toate in mod util, astfel incat sa nu imi creez dureri de cap mie si altora. Insa ma si bucur pentru ca voi avea minunea asta mica, pe care o iubesc enorm. Tot ce imi doresc momentan, este sa fie sanatoasa. Atat ! restul zic ca vine de la sine. Pana la urma fiecare copil vine cu norocul lui. Nu vreau sa ma gandesc la responsabilitatile care vor aparea, vreau sa am in minte doar bucuria de a fi mama.

Luni, imi voi vedea iar fetita, iar amrti ma voi duce sa iau rezultatul analizei de urina. Sunt curioasa sa vad cum stau cu infectia aia nesuferita. Si probabil ca va trebui sa repet analizele de sange si urina la 36 de saptamani, iar apoi gata, trebuie sa ma pregatesc de marea intalnire.

Stiti care e problema mea momentan? Inca nu imi curge nimic din sani, si ma gandesc ca nu voi avea lapte suficient sau deloc. Insa nu ar trebui sa imi faca griji, nu-i asa ? Cookie, Boneca voi care aveti copii, linistiti-ma ! Daca eu nu am supt, poate ea va dori. Si stiu cat de benefic este pentru bebe!

M-am intins cat o pomana tiganesca, insa profit si eu cat mai sunt la serviciu ca dupa nu mai am cum.

tuturor ! O zi excelenta si racoroasa, atat cat se poate !

Mergi la inceput