Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Helaaauuuuuuu fetele! Nu dati cu pietre ca nu am mai aparut, ca nu e vina mea! Ieri daca a fost sarbatoare, a pus gheruta sotu pe tastatura si nu am mai simtit taste sub deste decat pe la 9. M-am conversat o taruca cu sora Mire si am parcat rapid.Azi dimineata cand m-am instalat cu cafeluta sa va servesc si dupa o noapte cam ciudata, am constatat ca nu am net. Am venit de la munci, iara nema net! Abia acum 5 minute am reusit sa mai vad net!
Cristina si Vicki, multa, multa fericire si sanatate, casa de piatra si o nunta ca in povesti!
Va pup pe toate si iertati-ma ca nu stau mai mult da mi-e un somn de nu mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

mor de cald. Ma topesc. Macar de mi s-ar topi grasimile...
sint acasa si ma simt mai bine, ca azi e ziua mea preferata ca doar e vineri.
Fetelor ce ziceti asa ca nu ne-ar strica putina balaceala ??? ca noua racilor ne place apa?

quote:
boneca30 Posted - 21/07/2006 : 14:45:43
----------------------------------------------------------------------
sa dam prioritate mireselor noastre ,casa de piatra si multe bucurii,multa iubire,intelegere,si sa aveti parte de casnicie fericita !CRISINA SI VICKY!SI o luna de vis (miere)!

ai dreptate boneca. La fel le urez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..nu am rezistat sa nu pun poze de la cununia civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Buna dimineata. DESTEPTAREAAAAA!!!!!!!!!!!!
CAFEAUA E GATA, E CALDA, E TARE+TIGARA PTR. AMATOARE.
Cristina, casa de piatra, fericire, dragoste multe, intelegere si multi copii. Pozele sint super dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ba da galagioasa e fata asta. nu stiam de ce nu mai pot sa mai dorm
cristina si viky, sa aveti nunti de vis, numai cu momente frumoase si sa fie intr-un ceas bun!
fug la o cafea..ne auzim later
angela
fetelor...azi am facut chec cu...morcovi reteta de la bone si pe langa k arata minunat (am primit nota maxima de la sotul lu' bone) e si bunnnnn si mai fac 1 acum k de fapt pe primul l-am facut pt fini...care vin in seara asta la mine..dar...mai am decat jumate k s-a nimerit si o vecina pe aici..asa k..
unde-mi sunteti? k eu am scris mesajul asta dimineata..acum il editez..sa nu mai fac o postare...
hai k menna e sa faca poze la baietii musculosi din oradea...of corse,...pt mine..sa ma tenteze sa ma duc mai repede la ea...
iulia e la curte
geo nu are net in week end...
cristina are nunta azi..
viky se pregateste pt maine..
mona m-a trezit cu galagia de dimineata apropo mona, am dat drumul pisicii iar afara k pisica imi lipsea din casa si azi..am prins-o pe sorasa in bucatarie..una mica..neagra...sa pun poza si cu aia...noroc k mi-am pus manusi de sudura k altfel ma facea si asta ferfelita la maini
dar restul fetelor?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

MIRE iubita si eu sunt prin zona ,acum am terminat de mancat facut baie si acum ca e sambata am sa vad cateva filme!eu nu te invidiez de checul de morcovi ca si eu am suficient si dimi am sa dau la fetele cucuiete cu o cafeluta calda si strong!promit ca nu fac ca azi!
SUNT TAAREEEEEEEEE CURIOASA SA STIU CUM SE DISTREAZA CRISTINICA NOASTRA ,ce sa spun de poze sunt ffff frumoase,dar parca pe CRIS am vazuto un pic suparata stresata poate emotiile!oricum ai urez iar DISRACTIE LA MAXIM SI O NUNTA DE VIS SI CASUTA ACEA SPECIALA DE NUNTA PLIIIIIIIIIIIIINA CU BANI!
hhhmmmmmm MENNAzici ca faci poze la baietii musculosi?nu te invidiez nici pe tine ca am si eu un musculos si un burtikos langa mine!
MONA asa iubita sa faci galagie dimineata ca sa ne trezim bine,dar maine fii mai blanda un pic cu noi pls!uitasem ! a ajuns ploaia la tine?ca la mine nu mai este!
asa si restul grupului de cucuiete pe unde umbla ?
va pupacesc pe toate!si maine va astept eu dak nu se gaseste altcineva sa dea trezirea!!!!!!!pe toate de A la Z si de la Z la A!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Cristina sa ai o nunta mai mult decat supeba si asteptam poze!
Mire, pastreaza si mie din chec!!!!!!!!
Mona, multam pt cafea, cam tarziu da tot e buna!
Bone, e mai bine spatele?
Menna, vreau si io poze cu baieti musculosi!
Eu azi am fost la curticica mea, am udat, am cules rosii si am papat ca o purcica! Am inceput cu rosii, asa murdare cum erau ca miroaseau superb asa proaspat culese, apoi am ras un cabanos si apoi am facut gratar. Gata, s-a dus silueta mea! De luni, inapoi la cura!
Hai va pup pe toate si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Boneca, sa stii ca azi a plouat aici. Cred ca a venit de la tine.Eram pregatita sa merg la o baie si.am dat ture de oras, ca altceva mai bun n-am avut de facut.
Va pup pe toate si "poate" maine nu o sa fiu asa galagioasa. Ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

angela
feteleeeeeee sunt inca sub efectul trupurilor zvelte de poloisti
incerc pe maine poze, azi n-am reusit ca n-am avut aparatul la mine ... sa speram ca maine vor fi

nu o lungesc, merg sa dorm , ca la dimi iarasi merg la meciuri

la belisime si somnic pufos

Ciao

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

neata!nu faceti galagie!cafeau e gata si checuletul la fel va astept dar sa nu faceti galagie ca sa nu trezim restul grupului!
JULY mult mai bine cu spatele!mersik mult!
MONAdar macar s-a mai racorit un pic?la mine iar ploua!
MENNAADU POZE HAI CA SUNT CURIOASA!
MIRE GATA CURATENIA?
VA doresc o duminik plakuta!
!VICKY azi e ziua ta de vis !DISTRACTIE LA MAXIM ,BANII MULTI ,CASA DE PIATRA SI MULTE BUCURII !SI TE ASTEPTAM SI PE TINE CU POZE!
Roxy si Viki

Mergi la inceput