Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la racusoare
Gata, am depus actele pt. cununie! Pe 20 iulie, ora 11! Iupiiiii! Am avut niste emotii...
Mire, sandale de sac am vazut langa serv. meu pe Titulescu (pantof decupat la spate, tot felul de culori, si ieftini) sau la un mag. vis-a-vis de Sala Palatului (mai jos de Palatul Telefoanelor). Sau in zona Curtea Veche, pe langa Bis. Sf. Anton. Si ziceai ca te muti pe Mosilor? O sa fim vecine! Abia astept, zi-mi unde, poate va fac o vizita (daca am voie, daca nu te invit la un suc la terasa)!
Bone, m-au trecut pe mine toate apele cand am citit ce-a facut tiza mea! Dar tu cred ca ai trecut prin infern! E si de ras, ca e o poznasa, dar si de plans, ca ti-a creat emotii mari! Bine ca nu s-a taiat rau in cioburile biberonului. Si, cum se spune, totul e bine cand se termina cu bine.
Cookie, de dim. nu am apucat sa beau o cafea k lumea, ca am plecat sa depunem actele, am baut acum cafeaua ta. ca te-ai gandit la noi!
Geo, stiu cat am umblat eu sa-mi iau 2 sutiene pt. rochia de cununie si cea de mireasa... si am luat la niste preturi... k apoi sa merg in Carrefour Orhidea si sa vad acolo sutiene frumoase foc, si Sarrieri, dar nu atat de scumpe ca la Eva sau in mag. de profil! Mi-a venit sa ma zgarii pe oki,dar cine sa stie?
pe toate fetele si o zi usoara!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

salutare iubitele mele!
asa e de ras ca parca a fost in filmele cu si de plans de spaima care am traso!
GEO pai iubita cum sa patesti la fel ca mine,doar ptr mine a fost o lectie si acum mi-am pus o cheie separat so tin de gat ,prefer sa fiu exagerata decat sa mai trec prin ce am trecut ieri!si ptr tine e bun de invatat ,niciodata nu lasa copilul singur in casa ptr nici o secunda!la mine nu era prima data cand o lasam singurica max 2 minute,dar dak mandra a invatat sa incuie usa!nam ce sa fac ,ca aici sunt construite casele ,apartamentele ptr pigmei nu oameni normali ca noi ,un ex chiuveta de la baie mie imi ajunge exact la solduri si e exact la pieptul lui viki,deci si incuietoare de la usa ,orice copil o ajunge!,si nu e cu cheie ,si e floare la ureche ptr copii si chiar o distractie !pe burtik si la Sofia!
CRISTINICA sa stii ca dea am si scris aseara ,ca nu reuseam sa adorm si m-am simtit chiar ff bine ca am adormit imediat!
nu ma deranjeaza deloc ca ai pui diminutive la mandra mea ,si eu o strig in multe feluri,boneca,neca printesa ,grasa si multe altele!eu nu am reusit sa vad sandalutele!
COOKIEm-am mai linistit un pic,si spaima a fost mare ca erau usile deschise la balcon stau la etj 5,cada plina cu apa,imi lipsea o cratita pe aragaz si eram terminata definitiv!asta e acum invatare de minte!next time cu siguranta nu se mai intampla! bbbbbbbbuna cafeaua ta!
VICKY infern putin spus ,si cum spui tu a trecut ,tiza ta asi face cam mult de cap ,tre sa intru puternic in ea ,faza ca personalitatea ei e f puternica,oricum nu ma razbate ca nu ma cunoaste inca,azi si-a furat-o frumos de tot i-am pus sa mance a cerut sa bea ceai si a facut maclavais in farfurie si normal ca nu mai vroia sa mance ,am aruncat mancarica la gunoi ,si tinete nene pe urlete si am pocnito ca nu e dupa cum vrea ea si am mai flamanzito cam o ora si sa vezi dupaia ce frumos manca si a pus farfuriuta in chiuveta ...........m-am topit s-o vad asa cuminte da nu i-am aratat!si zici ca pe 20 avem cununie ?felicitari si casa de piatra! baieti si la tine!
MIRE iubita si pe mine ma inchide in balcon,si se amuza fff tare,bafta mea ca sunt usi glisante si le scot repede ca dak nu vb ta stau mult si bine sa vina cineva!mai dute la mare de ce sa stai in bucuresti ?dute si distreazate,poate te intalnesti si cu July pe acolo!sa nu uit sa nu zici ca sunt rea dar lista noastra e cam lunga ! intelegi tu!si te astept sa vb !
MENA gata ai terminat cu examenele?hai treci si tu la apel!ce mai face negruta?
RAMONA si tu iubita ce mai faci?mai da un semn de viata!
JULY distracie placuta la mare si mult soare!
FETELE va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ca ma suportati,m-am linistit definitv,acum rad cand ami aduc aminte,si am mai invatat ceva!maine dau eu cafeaua ! voi ati baut vreodata cafea cu miere de albine?eu am baut azi ptr prima oara si e mult mai buna decat cu zahar!la toate cucuietele mele si nu uitati ca va iubesc mult de tot!
Roxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..scuze, uitasem sa pun albumul la " public "..
sandalutele

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

'neata iubitele mele!
haideti la cafea! e inca calduta ,si tare si fff buna!
eu ma apuc de
CRISTINICA finute foc sandalutele sa le porti cu mare placere si nu sunt scumpe la 1.200.000!
MIRE,MENNA,JULY,COOKIE,GEOROX,RAMONA,GEOROX,MONA,MADAU,sper ca nu am iutat pe nimeni!un mare si dulce si un wek fericit!
ROxy si Viki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

prezenta la cafeluta si eu. Am facut-o tare..tare buna.
Viky, Eh,ai emotii mari???
Cristina, imi plac sandalutele.
Mai fetelor, da ce mult ati scris. Recunosc ca n-am citit tot, dar maine recuperez, ca acu merg la tara ca am chef sa-mi spal un covor.
Eu vroiam sa merg la o baie sarata, ca aici la 25 km de Cluj sint niste bai sarate, ,dar "omu" mi-a schimbat programul. Na ce sa-i faci.
Va pup pe toate si sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

dulci la fete.
Mona, am ceva emotii, aveam emotii mari pt. depusul actelor, sa nu fie ceva probleme, acum ca le-am depus, m-am mai linistit. Emotii mari nu am la cununie, cat la nunta. Ma emotioneaza slijba la biserica, si vreau sa iasa bine nunta, sa se simta bine oaspetii, sa fie servirea impecabila, mai ales ca nu cunosc aproape pe nimeni, fiind invitati din partea parintilor mirelui. Invitatii mei sunt in jur de 20, cu ei ma descurc, ce ma fac cu restul de 150? Dar trece si asta... Oricum, spor la spalat covorul!
Bone, pt. tiza mea. Cu personalitatea ei o sa-ti scoata fire albe!Buna cafea faci! Eu la servici fiind, imi prinde tare bine o ceasca.
Cristina, sa porti iubita sandalutele. Sunt tare finute si frumoase.
Mire, ce faci? Ai plecat iar la mare?
Menna? Gata examenele?
la racusoare, ma apuc si eu de treaba...

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

La multi ani! dragele mele,

treceti-ma si pe mine la aceasta rubrica:
22 iulie ,sotul leu,BB1 sagetator,BB2 scorpion.

Va pup si sa aveti grija de voi

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu-s la mare...sunt acasa. azi am fost libera. m-am trezit pe la 10 cu un telefon ce a durat pana la 11...apoi am baut am ce nu mai fumasem eu demult...si m-am apucat sa fac putina ordine. am pus apoi apoi si iar alta serie si tot asa...is franta. aaaa...printre astea..am zis sa stau putin in pat k ma durea spatele si...am...adormit
mai ramane sa fac maine mancare si...chiar mi-a prin bine sambata asta acasa k daca week endul trecut m-am balacit acum...trag tare
am avut o saptamana grea la munca...si cu lipsa de chef. imi spunea un coleg al meu luni k arat mai bine dupa week endul la mare..dar se pare k m-a ajuns din nou oboseala..
asa..acum sa va iau la rand
angela, bine ai venit printre noi. speram sa intri cat mai des
viky, nu-s la mare..iacata-ma. vom fi vecine..da...suntem deja oarecum. eu stau pe mantuleasa. deci..aproape de tine. cu firma ne vom muta chiar pe mosilor..intersectie cu carol.
mona, ia-ma si pe mine in deplasare. eu concediul asta il fac la oradea...la menna
cristina, frumoase sandalutele daca ai la ce le asorta
bone...pupici
geo, si prietena mea a fost la dr vineri si imi dadea sms-uri de la usa k nu intrase inca. ea a nascut cu el...a fost f multumita. asa k..repet..esti pe maini bune. insa..din pacate...pe tot forumul asta ai sa tot intalnesti paciente ale lui..ajunse la el...de-a...si din cauza asta timpul de consultatie s-a redus considerabil
gata...ma duc sa fac si sa vad ce mai invart. ne auzim..pupici la toate...
menna...love ya amr 2 zile

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

helou,
cafeaua e gata, dar nu v-am asteptat si pe voi ca nu am avut rabdare.
cele2M&M, da la Cluj cand veniti? Intrebarea e valabila si pentru celelalte racoaice.Mirela daca ajungeti si la Felix, balaciti-va si ptr. mine.
angelapriboi, bine ai venit la noi. Ai vazut ca si rimeaza.

Eu sint cam obosita dupa ziua de ieri. Mi-am spalat covorul si vreo cateva paturi, asa sa le improspatez.L-am si pus jos si-mi place ca am in toata casa miros bun "fresh" si matza are ce mirosi.De fiecare data cand spal isi baga nasul intre hainele curate si zace acolo.E in delir.
Avem o sarbatorita azi. GabrielaG. LA MULTI ANI!!!!!!
Eu vreau sa va spun de azi LA MULTI ANI!!! si lui Bonita si Menna, ca poate maine nu voi avea okazia, ca voi fi foarte ocupata.
Va doresc sa fiti iubite, dorite si-ntotdeauna fericite. Distractie placuta de ziua voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna racusoarelor! Scuzati absenta indelungata, dar la servici nu am timp de net si acasa nu apuc de treaba.
In primul rand [red]La multi ani![red] la toate racusoarele care au avut ziua de nastere si nu le-am felicitat.
Eu sunt bine, ma simt mult mai bine. Am intrat in saptamana 14. Ma pregatesc sa fac un eco sa vad cum sta treaba. De luni sunt in concediu de odihna si plec la tara putin. Sper ca voi scrie mai des putin. Si acum sunt in viteza pentru ca am fost la o cumatrie asta noapte si am dormit cam putin...nu am rabdare sa scriu mai mult. Va pup dulce si ne mai auzim cand sunt mai treaza.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput