Racusori, e luna noastra! (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello hello....
nimeni aici cu ? iaca v-o servesc io e buna?
am dormittttt k porcu' pana la 10:20. dar m-am dus la somn pe la 2. am cam lalait-o pe dc..am mai citit una alta k ramasesem in urma
ramonaa..ma bucur mult k ai mai venit pe la noi. ai facut eco sa vezi ce bb e in burtik sau nu esti curioasa? stiu k la 13-14 saptamani deja se vede la un eco bun. sanatos si voios sa fie
mona...ummm...la cluj...cand ne inviti..venim cat despre felix..e musai sa ajung (k menna se duce mereu)
vedeti k mai pun cateva pozici in albumul meu cu fetita prietenei mele .. sper sa va placa de mine cu bebel
gata...fug sa termin cafeaua si sa ma ocup putin de mine...se pare k s-au anuntat ceva musafiri pe la 6...
vb later
pup all

p.s. fetele...22 iulie mai e rac? nu trece cumva la leu????

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

IAta-ma si pe mine in sfarsit pe aici....am alergat astea doua zile !!1...
Multumesc mult pentru urari si ma bucur ca va plac sandalutele!! Ieri dupa 3 ore de cautat am gasit si rochita pentru civila care se asorteaza la sandale!!!...Sunt atat de fericita... Am luat-o de la YOKKO si e un bej, cu floricele albastre si rosii, precum sandalele!!! Am mai scapat de o grija.
Maine ma duc sa depun actele si am niste emotii....Pe certificatele prenuptiale e data de vineri, sper sa nu fie nici o problema , mai ales ca vrem sa facem cununia joi sau vineri, adica sub 14 zile cat sunt valabile certificatele. Va mai povestesc maine ....
ANgelapriboi vine ai venit printre noi!!!1
Aaaaaa....uitasem sa va zic ca azi am fost sa rezolv cu florilr. WOW sunt nistre preturi!!1

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hello again
Deci am terminat cu examenele si in curand incep cu restantele ...ca deh, nu se putea altfel
Eh, las ...nu e student fara restante pe toamna ...asa-mi zic toti ...bine ar fi sa nu le fi avut nici p'alea
V-am tot citit,chiar daca n-am avut stare sa intru sa scriu , dar voi ma iertati, caci maine e ziulik mea si profit de ea
Boni maine ne sarbatorim impreuna ?! Nici nu m-am uitat, abia ce am observat din ce a postat Mona - pe care o pupicesc si ii multumesc frumos de urari .
Apropos scumpa mea Bone, smecherutza mica e fiica'ta ,pupe'o Menna pe ea ... dah emotii lui mamii ..hehe
Maine merg la lucru, caci na ...repede a mai trecut saptamana mea libera ...vai si ce bine mi-a fost
M-am bronzalit frumos, m-am recules si mi-am adunat gandurile ...am fost si la un interviu pt un job ...eh,a fost bine Mai vreaaaaaaaaaau!
Mire bombom evident ca te duc la Baile Felix, ca doar nu vei scapa tu asa ...nemuscata de tantareii sexosi din padurea d'acolo ..hehe
Totul tine de vreme, care speram sa tina cu noi si sa mai apucam sa stam nitzel la soare ]
Ps: Roaga-te sa mai plece din pensionari, ca saptamana trecuta cand am fost la strand ,era unu' pe la vreo 60 si ceva de ani, care se holba la mine si la prietenutza mea, de mai ca-mi venea sa urlu la el !
Zau, te hartuiesc nu gluma!
Cookie tot am vrut sa-ti spun, dar uita'i supeeeer pozele, mi-au placut tare mult ...ba chiar m-a lovit nostalgia concediilor petrecute prin Italia.
Acu' dispar ,dar nu inainte de a imparti pupici la bombonici
Ramona, Geo, Vicky, July, Cristina, Bone, Mona,Cookie Mire (ordine aleatorie) ...maine va astept sa ma imbratisati tale tale ...altfel ma ia cu depresie

Somnic pufos celor care se pun mai devreme la

Ps: Sper sa-mi faca Italia cadou pt maine, castigarea campionatului mondial ! So merg sa-mi iau berica pt meci

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Ah! uita'i
Bine ai venit printre noi angelapriboi ...ce tare, chiar ca rimeaza

Si ca sa-i raspund surioarei mele ...Da M, perioada zodiei RAC este din 22 iunie pana in 23 iulie (inclusiv)
Ah! Ce te-ai face tu fara mine hi hi hi

Dispar ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello fetele! Iaca si eu o cioara rosie! Ca ieri eram neagra si azi rosie ca racu! A batut vantul si m-a ars soarele de numa-numa!
Ma iertati ca nu v-am anuntat ca plec la mare si multumesc Mire ca ai dat tu vesti despre mine!
Menna, stii ce se spune: N-ai restanta, n-ai prestanta!
Miresicile, cum o sa rezistati mama pe caldurile astea?
Mona, colegii au un dar al lor de a te enerva cand ti-e lumea mai draga. Da de aia sunt colegi! Sa te enerveze! Pup!
Fetelor, ma iertati, da neuronu meu e ars de soare, nu mai stiu cine si cui sa raspund! Parca trebuia sa urez bun venit cuiva, da e incins si nu mai stiu cui!
Ma duc sa dau nisipul jos si ne vedem de dimineata la cafea!
Pup la toate fetele!

Mergi la inceput

July esti totala mama draga
Hai ca-mi esti simpatica rau
Nu arunca nisipu' ala ...da'l jos cu grija, fah colet si trimite-l pe adresa mea ...n-am mai vazut nisip si mare romaneasca, de pe la 6 ani
Ah ! Italia a egalat cu brio la 10 minute dupa ce a primit un gol dintr-un penalty dat frantzuzilor
Azo, berica mea e pe gatate, iar io Hic! inca imi astept cadoul de la loveri mei italieni

Me intorc la ale mele ..hic!

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sa spun LA MULTI ANI MENNA!!!!
la multi ani iubita mea, sa fii sanatoasa, iubita, apreciata, fericita, implinita si tot ce mai vrei tu!!!!

mulllltiiii aniiii traaiiiiiiiiaaaascccaaaaaaaaaa, mulllltiiii aniiii traaiiiiiiiiaaaascccaaaaaaaaaa...la multiiiiiiii aniiiiiiiiiii
cineee saaaaa traiascaaaaaaa, cineee saaaaa traiascaaaaaaa, la multiiiiiiii aniiiiiiiiiii
mennnnaaaaa sa traiascaaaaaaaaaa, la multiiiiiiii aniiiiiiiiiii

sa ai o zi frumoasa draga mea si sa te simti mereu mai tanara si mai frumoasa....

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

mire
ps: am primit cadoul mult dorit de la loveri mei italieni ...grrrrr Cupa mamii lor yuhuuuuuuuuuuu !
Gata , plec

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIII! cINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!! MENNA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte numai de lucruri bune in viata si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Un cadou l-ai primit deja, mai ia unul de la mine:
Dc nu te-ai plans mama ca nu ai mai fost la mare de atata amar de vreme ? Ca iti aduceam o punga!
Eu am gatat de facut cafeaua! Frisca o dati voi? Pup la toate fetele si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Menna,
Eu iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si la fel de frumoasa si tonica!

Mergi la inceput