Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 9
preda_vicky spune:
la fete si la .
July, buna cafeaua!
Mire, nu esti mofturoasa, stiu cat am alergat eu pana am gasit pantofii pt. cununie si nunta... greu gasesti ceva frumos, de calitate. Vezi ca e un mag. la Lizeanu (ziceai ca lucrezi in zona sau am retinut eu gresit?), dupa cofetaria Ana. Acolo am gasit eu pantofii de mireasa. Si din ce mi-am clatit eu ochii pe-acolo, erau modele frumusele. Dar asta a fost acum 2 luni.
O zi buna va doresc si eu.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
monagan spune:
neata.
Buna e cafeaua voastra, da nici a mea nu e rea.
M-am certat de dimineata cu un coleg, asa ca sint turata.
Merg sa fumez o tigare, pana nu explodez.
Georox spune:
Neata !
Menna mersi pentru mailuri ! Mai, dar totusi sunt femeie casatorita !Insa putina diverisitate nu strica niciodata. Ai terminat cu examenele ? Bafta in continuare !
Mirela si eu mi-am luat geanta weekendul trecut. Iar eu nu m-am uitat la pozele alea cu papanasi !
Mona capul sus ! Nu se merita sa iti strici ziua ! Zambeste !
Cookie super pozele ! Iar fetita e scumpa foc !
Vickie, Cristina au mai ramas 16 respectiv 15 zile !
July, Boneca, madau, Ramona,
Sofia e bine, e foarte voioasa, danseaza, mai nou, a facut 1,232 kg, 141 BPM si e un copil foarte armonios. Asa a zis Tutunaru. Ne mai vedem la inceputul lui august. Are un profil foarte frumos sau cel putin asa mi se pare mie. Iar partea mai putin frumoasa este ca azi dimineata tati a plecat in practica. Iar pana la sfarsitul lunii sunt singura. De fapt cu Sofia ! Pot sa imi faca de cap! In weekend ma intalnesc cu nasa ! Sa punem tara la cale ! Va vine sa credeti ca in mod ofical mai am 11 saptamani si imi voi cunoaste minunea ? Mie nu ! Mai nou am capatat o teama de scari ! Nu ca as avea burtica prea mare, desi s-a intarit si marit destul de cosiderabil (105 cm), ci pur si simplu ! Si am destule scari de coborat !
Maine e ultima zi cu sef Si pana la sfarsitul lunii sper sa fie liniste si pace.
Gata, ca tot mai am treaba si trebuie sa o termin, ca o aman de trei zile din lipsa de timp.
tuturor !
29+
M&M spune:
Buna dimineata si de la mine!!!
Wow cat ati scris!!!! Lipseste omul o zi si voi...
Mirela felicitari pentru geanta!!!! Eu ma duc prin magazinul Victoria pentru cumparaturi ( mai aproape de mine ) si sambata mi-am cumparat niste sandalute dragute foc; undeva la etajul IV al magazinului e un stand cu incaltaminte, dar e foarte draguta!!!
July foarte buna cafeaua!!!
MOna si o zi mult mai buna ca cea de ieri!!!!
Geo pupici pe burtica si sunt foarte stresata ca a mai ramas atat de putin timp pana la nunta...incep sa ma panichez, asa sunt eu.
Bone ce iti mai face prichindelu'?? Sper ca este bine si, te asteptam cu noutati.
O ZI BUNA TUTUROR!!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
boneca30 spune:
buna fetelor!
CRISTINA intrebi de fata mea ce mai face ?
pai sa va spun ca am avut o zii de cosmar!,nici acum nu mi-am revenit!i-am cerut prietenei mele sa-mi ia un litru de lapte ca nu mai aveam ptr viki,si doar ce am coborat nici un minut inteligenta mea fata a incuiat usa pe dinauntru!i-am cerut sa-mi deschida usa,si ea o tinea pe a ei nu si la revedere,am inebunit pe loc ,ca nu mai puteam intra in casa si lui viki nui place sa se vada singura in casa sau camera.si am fugit repede la prietena mea sa cer ajutor ,ea plecase saraca ,o auzeam pe viki deja cum urla ,eu pe dinafara ,fara chei si nici mobil,si viki urla ca deja la usa mea erau toti vecini,si toti ma intrebau ce s-a intamplat,sa chemam pompierii?un vecin vroia sa se urce pe acoperis ,si sa sara in balcon ce e foarte periculos,si i-am interzis total acest lucru,toata lumea intrase in panica ,ca viki avea in mana biberonul de sticla cu ceai si poc s-a spart si a inceput sa urle si mai tare ,o tineam de vb prin usa ,dar mititica 'mami deschide usaaaaaaa'!incepuse sa intre si ea in panica offfffff ce cosmar ,imi treceau tot felul de tampenii prin cap dar incercam sa fiu calma dar era imposibil, intre timp am reusit sa vb cu sotul la tel si sa vina urgent acasa ca viki s-a incuiat in casa,a ajuns saracu in 10 minute dar ptr mine au trecut ore si si tot cosmarul nu a durat mai mult de 20 de minute,si bine inteles ,ca viki s-a potolit imediat dupa ce am intrat in casa,dar am inceput eu sa am reactii ciudate si nu m-am potolit si revenit cat de cat decat cand viki a inceput sa ceara joaca si sa mance fetii ai era foame,slava domnului ca nu s-a taiat fff tare in cioburile de la biberon,si doar un pic are 3 taieturi dar micute!asta a fost cosmarul de zia de azi dintr-o simpla neatentie a mea sa nu iau cheile cu mine si nu mi-o pot ierta nici acum!ami cer iertare ca
va impui capul cu deale mele!dar ma mai descarc si eu un pic la voi simt nevoia sa vb cu voi inca imi vine filmul in ochii,ptr mine nu e usor nu admit ca nu am fost atenta la faza asta !
VA PUPIC DULCE PE TOATE SI VA IUBESC ASA CUM SUNTETI ,CA-MI SUNTETI DE MARE AJUTOR!inca o data mii de scuze,nu sunt genul negativ, si vreau sa vad pe toata lumea fericita,mai ales pe voi!
ROXY si VIKI
MirelaV spune:
hello...hello...
miss me? i hope so..
am fost in parc cu prietena mea si cu fetita ei... si m-am mai relaxat si eu putin. acum am iesit din baie...ma creia o pauzasc si ma duc la somn k maine iar trag de timp k nu imi vine sa ma trezesc..
bone....am ras...sa mor..dar stiu k nu era de ras...ce o fi fost in sufletul tau saraca...mi-o amintesc eu pe finamea cand a inchis-o pe maicasa in balcon...in timp de intindea rufe..noroc k a venit mama ei in vizita si avea chei de la intrare k altfel cred ca zacea mult si bine p'afara am primit azi mesajul tau pe yahoo..dar nu ai raspuns tu imediat..apoi..a trebuit sa plec..
cristina, cat ai dat pe sandalute? eu n-am mai fost in victoria de ani de zile..chiar daca stau aproape de el..
viky, inca mai lucrez la lizeanu..prin august o sa ne mutam pe mosilor. o sa ajung la sv in 10 min de mers pe jos . stiu despre ce magazin vorbesti..de incaltaminte..prin zona lucrez dar din cate imi amintesc eu...acolo au incaltari mai mult elegante...eu cautam sandalute din alea de sac care se leaga pe picior. mai am eu o pereche dar...
july pleaca la mare....io=s parlita toata...sa nu mai aud de soare..pt moment...colegii mei vroiau k week endul viitor sa mergem iar. inca nu-s hotarata.
menna...face plaja sa ma eclipseze..
geo, unde ai fost la dr? la spital sau la cabinet? aud k dr e din ce in ce mai ocupat.... si io care vroiam sa-l vad la fata..dar renunt..
mona, bine k ai luat colegul ala de dimineata..doar nu era sa il lasi sa creada ca o sa aibe o zi linistita glumesc.sa te mai inveselesc..
gata...am fugit la somn.
pupici dulci.
MirelaV
pupicei pe burticei
cookie spune:
Neata!
Inca mai dormiti? Trezirea? A facut cafea pentru toata lumea!!!! E buna, tare si aburinda!
Boneca, mama-mama, ca spaima cred c-ai tras! Acum te-ai mai linistit?
la nazdravana mica!
Geo, bine ca ne dai vesti bune despre bebelina mica! Cred ca abia astepti s-o vezi!
Mona, azi o sa fie mai bine la serviciu, ai sa vezi!
Tuturor, o zi buna!
Georox spune:
Neata !
Aseara am fost sa imi caut sieu un sutien mai mare, insa putin mai decoltat in fata. Dupa ce am colindat toto UNirii si Cocorul, am ajuns la concluzia ca iti trebuie mult prea multi bani ca sa iti iei
ceva care sa iti placa. Singurele modele pe placul meu erau la Triumph si ID Sarrieri. Insa ce preturi au ! Asa ca voi incerca sa ma reprofilez. Vad eu ce gasesc.
Iar aseara am visat ca am nascut. Eram la spital in sala de nasteri si am nascut relativ usor, fetita era foarte dragalasa si imediat mi-a dat-o in brate, si era 16 septembrie, ora 11:55. Stiu ca l-am intrebat pe doctor cat e ceasul. Oricum eram in extaz !
Mirela, eu numai la cabinet m-am dus. Insa de data asta era mai liber. Nu stiu in ce masura il prinzi la spital. Insa incearca.
Bone, sper sa nu patesc si eu ca tine! printesei !
July pleci fara mine la mare ?
tuturor ! Un weekend excelent !
M&M spune:
Iata-ma si pe mine pe aici , mai rar, dar sunt tare ocupata cu nunta asta!!! NU credeam ca vor fi atatea de facut in ultimele zile...
Bone cred ca a fost tare inspaimantator ieri, mai ales ca micutza are numai 2 anisori, dar bine ca s-a terminat cu bine si Viki nu a patit nimic. Pupicei prichindelului ( adica lui Viki , imi place sa alint copilasii cu tot felul de diminutive, sper ca nu te superi ) SI nu ne suparam cum crezi tu ca ne scrii de aceste mici necazuri, doar de asta suntem aici sa ne ascultam una pe alta si sa ne ridicam moralul. Eu una ma descarc foarte mult daca povestesc cuiva despre necazurile mele, simt ca ma usurez sufleteste .
Mire sandalutele au fost 1.200.000lei; mi s-au parut ieftine fata de alte magazine si sunt si frumoase,,,poate reusesc sa pun poze!!!
Cookie buna cafeaua!!!
Sa aveti o zi buna si plina de succese!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
aici sunt cateva poze cu sandalutele, de fapt ele sunt grena , dar pozele le-am facut cu webcam-ul si nu prea au iesit bine...
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie