Racusori, e luna noastra! (18)
Raspunsuri - Pagina 8
monagan spune:
salutare
haideti la o cafea si la un capuccino bun bun.
Am o gramada de lucru, dar tot cu gandul la voi la cafeaua de dimineata.Aici cu voi e mai buna.
Pupici la toate, .............ca vine sefu in control.
cookie spune:
Vreti sa vedeti niste poze proaspete?
Iata:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/c9c3scd
Si am ramas datoare cu restul concediului:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=f645re2&.dnm=820dscd.jpg&.src=ph
M&M spune:
AM intrat si eu sa va salut pe ziua de azi!! Azi nu avem nici o sarbatorita!!!
Tocmai am venit de la medicul de familie al iubitelului meu sot ( deja ii zis sot ) si vor fi gata vineri certificatele !!! Is tare fericita ca am rezolvat cu ele!!!
O zi buna tuturor !!!
Bone ce mai iti face fetita??? Sper sa se faca bine rapid!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
M&M spune:
Cookie ...ai o fetita scumpa foc!! Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
boneca30 spune:
salutare racusoare!!!!
wow ce de optiuni avem azi ,dar eu raman la cafeluta lui JULY.
azi nu am inspiratie ,si nici un chef de nik ,sunt super chioara de somn,iar am facut noapte alba cu viki,cred ca ai place mai mult noaptea decat ziua!,
abea astept sai treaca ca nu mai suport vreau si eu sa dorm ca oamenii!iertare fetelor deja oboseala asi spune cuvantul.nu mai gandesc cum trebuie ,mor de cald si pe deasupra imi da si o stare de nervi!
ma bucur sa vad ca sunteti bine ,mai ales gravidutele si miresicile noastre,si ma bucur ca sunteti toate bine!scuzatimi lipsa de umor !
va pupicesc mult pe toate si va multumesc ca existati!!!
Roxy si VIKI
Georox spune:
Nu ma dati disparuta, insa am atat treaba incat fiecare secunda devine foarte importanta. Asa ca Mirela nu te supara pe mine, si voi celelalte. Maine sper sa revin cu amanunte despre Sofia.
tuturor ! Sa aveti o saptamana excelenta !
MirelaV spune:
sunt la sv..intr-o stare super nasoala..nush ce am..dar pic rau in butoi si asta nu e deloc bine..
peste 30 min o sa plec si eu..ma vad cu mama...ma duc sa mai cheltui niste bani k poate imi trece
ies...ne auzim..
cookie...super pozele. vreau si eu in italia
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
deci: am plecat de la servici ca oamenii normali adika la 15 si pe la 15,30 ma suna seful sa ma intorc. Ghinion.De fapt toata ziua de azi ptr. mine a fost cu ghinion.Ca sa-mi treaca "ghinionul" vroiam sa merg sa-mi iau niste podoabe verzi, dar am fost intoarsa din drum. Ghinion nu?
Mi-am facut manichiura, pedichiura, baia, mi-am pus niste dulceata si acum merg directia...pat.
Va pup pe toate.
Cookie, dupa ce scriu aici ma uit la poze.
MirelaV spune:
am bantuit prin oras de unde nu m-am intors decat cu o geanta si cu...zmeura de cand pofteam
si..cam asta. am bantuit dupa niste sandalute...ufff..ori eu sunt prea pretentioasa..ori nu sunt pe gustul meu de unde rezulta k sunt pretentioasa
ma duc la dus si..la som cred. mai vad
pupici la toate si ne auzim...
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Neata fetele! E gata cafeaua, la fel de tare ca ieri! Ca si azi tot zi lunga si grea am!
Sa aveti o zi cat se poate de usoara!
Va pupacesc!