Operatie polipi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc Flaviana.

eu nu stau in Bucuresti.
avem o dna pediatru f buna, are inclusiv un aparat cu care face timpanografie - si i-a iesit proasta lui Vlad, la ambele urechi, chiar daca la otoscop si la microscopul acela de bagat in ureche nu mai era nici o inflamatie, nici lichid si nici infectie.

mi-a spus ca polipii nu sunt inflamati / crescuti in exces, deci se pune problema daca este necesara "raclarea" lor, indepartarea lor, asa mici cum sunt...

oricum am sa merg la mai multi ORL-isti si chirurgi pediatrii, incercand sa evit sa fac aceasta operatie doar pentru ca unii medici o considera "la moda", cum era cand eram eu copil scoaterea amigdalelor...


Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Fetele care operati copiii de polipi mai treceti cu detalii pe aici.Eu trebuia sa-i operez pe amandoi(2 si 4 ani)la Iasi,dar am mai amanat un pic sa vedem cum se comporta in sezonul rece.Ei,de la 1 septembrie,e jale,unul muceste la greu si-i curat nasul si-l aspir in fiecare zi de frica sa nu faca iar otita.A avut otite serioase,si la ultima a facut puroi dupa timpane,abia dupa 10 zile de fortum i-a trecut-se pune problema paracentezei.Cel mai mare tuseste(respira pe gura)si imediat i se inflameaza amigdalitele...mi-e groaza de ziua cand va merge la gradi...Oricum cred ca ne luam inima in dinti si vom merge cu ei.

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Oana, as vrea sa te incurajez in legatura cu operatia de polipi. Este o interventie ale carei beneficii sunt mai mari decat "stresul" de dinainte. Iar daca piticii tai au facut otite repetate, si medicul specialist o recomanda, nu pot decat sa te sfatuiesc sa nu o mai amani.

Succes.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La noi nu a mai fost nevoie de operatie. Scriam acum 2 luni ca primisem verdictul de la o orl-ista de la Budimex: oparatie de polipi si amigdale pentru amandoi copiii (in cdtiile in care nu trecuse nici un an de cand Matei fusese operat d epolipi la Grigore).

Am consultat o ORL-ista care cu noi a facut minuni. I-a consultat pe amandoi copiii si a zis ca nici vorba de oparatie. Ca ea nu vede polipi si sforaiturile lui Matei sunt datorita amigdalelor marite care-i "cad" in gat si se sufoca noaptea. I-a dat Tonsilotren, pastilute homeopate, care micsoreaza amigdalele (timp de 6 saptamani). Vreau sa va zic ca acum doarme ca un bebelus, nici nu se aude cum respira... Nici nu stiti ce cosmar era noaptea inainte de Tonsilotrenul asta.

Toata vara a baut apa rece, a mancat inghetata si nu a mai avut nimic.

Am facut bine ca am cerut si a doua opinie.



Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu am operat-o pe Dami la 4 ani, la spitalul ORL Panduri. A durat putin si nu a fost cu probleme, dupa cateva ore eram acasa, iar fii-mea nici nu stia ce i se intamplase.
De intrat la sala a intrat cu ea inainte de raport, adica pe la 7:00, asa ca, va dati seama ce simpu si repede s-a rezolvat. La 10:00 ne intorceam acasa.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

of, am fost din nou la orl ieri.

adenoidita grad II - ce-o mai fi insemnand si asta...
oricum, nu e foarte convinsa dr ca trebuie operat.

otita seroasa nu e vindecata; tot mai are secretii in spatele timpanului, "cu tendinta de suprainfectare".
sa-i dau sinupret si bixtonim in nas (nu i-am mai pus niciodata), si sa-l mai vada joi seara - cand daca nu dispar il pune pe antibiotic intravenos...

si amigdalele putin marite - m-a intrebat daca asa sunt ele de obicei (de unde sa stiu??)

el acum face tratament pentru candida in gura, de care s-a umplut dupa ultimul tratament cu antibiotic (10 zile), cu tot bioticsul pe care i l-am dat 3 saptamani...

nu stiu ce-o sa ma mai fac, ma dispera tratamentele astea incontinuu de la sfarsitul lui iulie merge doar din una-n alta.

a - mai are si o tuse de care nu am mai scapat tot de atunci...


Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Herra, in legatura cu amigdalele marite: te poti naste cu ele marite, ambii mei copii sunt asa.


Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

hera,
daca ORL istul spune sa faceti operatie, asculta-l. ar fi fost bine sa-i dai cand a incept gradi broncho-vaxom, poate nu mai ajungeati la otite (din ce mi-a explicat dr-ita Elizei, e frecvent complicatie la copii).
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

scuze ca ma bag in seama la spart de targ: copilul meu a primit acum un an recomandare de scoatere urgenta a polipilor de la doi medici (f buni dealtfel) de la G Alexandrescu Buc (Balanescu si Toader).Am inceput imediat tratament homeopat si dupa 2 luni copilul a reinceput sa respire normal si sa nu mai sforaie noaptea.Am facut tratam homeopat in continuu pana in Iulie si copilul nu mai are absolut nimic acum.in plus fata de tratam homeopat i-am pus in camera si aparat Salin (care a mers min 4 -5 ore pe noapte).
Sanatate!

Cristiana (mama lui Andrei si a lui Calin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

cristia, ce medicamente homeopate a luat copilul tau?

Multumesc!

Mara si Matei

Mergi la inceput