Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
leyla spune:
Rux, intr-adevar si eu am facut acolo, ieri mi-am luat si eu rezultatul. Mie mi-a iesit ce e drept RISC SCAZUT dar pentru acelasi sindrom Down, dupa care imi scrie ca riscul este mai mare dupa varsta mamei decat dupa testarea serologica (1:909 dupa varsta si 1:1515 dupa testare serologica, risc final calculat 1:400). Eu nu am antecedente in familie si am 30 de ani dar am colege care au 33-34 au fact in alta parte si nu le-a iesit nici un risc dupa varsta. Sau nu stiu daca asta are vreo relevanta. Eu aveam masuratori de la ecografii din sapt 6, sapt 13 si sapt 15+2z, iar cand am fost pentru test aveam 15+4z, la ecograf am fost mereu la Iosup si nu mi-a spus niciodata ca ar fi vreo problema cu masuratorile sau cu dezvoltarea. La mine scrie ca nu sunt necesare alte investigatii si abia miercuri ajung la ginecolog sa vad ce spune si ea. Pana atunci nu ma stresez absolut deloc chiar daca scrie ca totusi exista risc chiar daca este el scazut. Ca si multe alte fete de pe forum eu una am spus ca la urmatoarea sarcina nu-l mai fac iar daca voi avea in jur de 35 ani voi face direct amnio.
Te pupic si nu iti mai fa probleme deocamdata, mai asteapta pana ajungi la doctor, probabil ca stie ea ce stie din experienta cu acest IOMC, nu te stresa te rog.
Leyla17+
quote:
Originally posted by RUXMAX
Offf!!!, eu am facut Ttestul la IOMC exact cind implineam 15 saptamini...( am citit ca erecomandat intre 14 si 18 sapt).
Leyla: tu ce ai aflat , ca tot la IOMC la o zi dupa mine ai facut testul.
Mirona spune:
acum incep eu .... fetelor da aveti un debit ... de nu mai stiu ce am de raspuns si cui.
Sa nu se supere unele fete daca raman fara raspuns ... ca nu va pot face fatza la toate. tzuca-va mama sa va tzuce.
Hai sa vedem:
Dia ti-am trimis 2 PM-uri deja cu parola. Eu daca ma duc in Outbox la mine vad daca tu le-ai citit sau nu. Deci la mine imi apar cum ca tu nu le-ai citit inca. Du-te la mesaje private ... sau daca nu merge asa ... mergi pe toate forumurile ... si jos de tot apare userul tau cu Imbox. Dai acolo clik si le vei putea citi.
dolores tu ai scris sau nu povestea cu II liniutze ... ca io n-am vazut-o.
Florentina G frumoasa Maya ta. Am vazut si eu in sfarsit poza cu Maya si Segal.
saryta imi place Mischelin-ul tau de fetitza. pentru ea.
deny75 frumos pentru voi doua. Acum ca am ramas si eu insarcinata se gandeste si sora-mea la BB 2.
Donia dau si eu deseara sa citeasca la sot faza cu barbatii gravizi.
ingeras26a bafta maine la TT.
adinazot tu erai mama, asa-i. Ai grija de tine si Doamne ajuta. Trec si datele tale ... cand ajung home.
Ralumat nu-mi vine sa cred. DD a avut grija de voi. Doamne ajuta ca sunteti teferi si la fel si samburelul vostru. Daca te putem ajuta cumva ... ajunge sa spui.
roana ai grija mama. Sper ca treaca roseatza si nu cred ca l-a afectat pe bebe ... e inca mica sarcina ... dar mai in colo asemenea lovituri conteaza. Ai grija.
asiza merci pentru urarile adresate mamei. Chiar mergem azi la ea ...
deci AVETI GRIJA CU NOILE CAPITOLE ca voi lipsi cateva zile.
ama.lia si eu ma simt la fel ... cand ma duc la cumparaturi si ma uit pe rafturi ... habar n-am ce as putea cumpara pentru bebe.
Mi-am facut o lista si incet incet tot cumpar cate una, alta.
Dbunny io am citit ... io am citit. Dar sa stii ca e super cunoscuta faza ca in sarcina ai niste vise ... fenomenale ... asa ca nu le mai da crezare la toate.
Am tot vrut sa te intreb ... esti cumva un pui de oltean? Ca tot incerci sa scrii olteneste ... nu de alta.
RUXMAX ai vazut ca pana si dr. ta a reactionat la fel? Refa´testu in alta parte.
cristina1974 fata muncitoare ... mai vedem si veste de la tine ... Doamne ce scumpa esti tu la vedere. Ma bucur ca vin si ai tai in Dubai.
Eseea de ce-ti ceri scuze? ... te mai asteptam.
va pup pe toate si fug si eu in pauza.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ramsan spune:
MULTUMESC FRUMOS MAMICILOR CU BEBICI pentru toate urarile pe care mi le-ati transmis, si eu va doresc sa fiti fericite si iubite si rasfatate asa cum ne simtim eu si bebita astazi. Cred ca este cea mai frumoasa aniversare pentru ca bebe Rares mi-a tras un shut de "La Multi Ani!" dis de dimineata ... ce dragutz din partea lui...
Vreau mai intai sa ma trag singurica de urechi pentru ca am foarte foarte ocupata si nu am reusit sa tin pasul cu voi in ultimul timp.
Si eu am de scris un roman la povestea celor II liniute si ma pregatesc sa va impartasesc povestea mea cu happy end, dar va tin deocamdata in suspans...
RUXMAX nu trebuie sa intri in panica...calmeaza-te, gandeste-te ca bebelusului tau nu ii place ca mami sa fie suparici, du-te la dr. si vezi daca poate sa iti faca amniocenteza in spital (ca daca esti internata e gratis) sau trebuie sa apelezi la alte cabinete. Doar amniocenteza iti poate spune cu siguranta care este de fapt riscul de S.D. Tine-te tare si nu renunta inca din faza aceasta la miracolul din tine.
Raluca slava Domnului ca esti o fire optimista, invingatoare. Sa o tii tot asa pentru binele tau si al lui bebe. Bine ca ati scapat cu viata nepretuita, ca restul lucrurilor materiale se refac, se aduna, se cumpara... Bine ca te avem din nou printre noi
Toate imi sunteti dragi si va simt aproape mereu... va pupez pe burticutze
Ramona 21+ cu bebe RARES
Ramona
Mirona spune:
hai sarbatorito ne mai tii mult pe jar? VREM POVESTEA! VREM POVESTEA!
Dia am primit Pm-ul tau. M-am apucat sa-ti raspund ... tot pe pM si mi-am dat seama ca dopara nu poti sa le vezi.
Cred ca tu intrii de la Bookmarks ... asa-i?
Noile reglementari in forum:
nu se mai intra cu www. desprecopii.com/forum
ci cu http://forum.desprecopii.com
de aceea ai dificultati in a-ti citi PM-urile. Refa-ti in Boormarks-uri link-ul pentru forum.
Toate forumurile este in stanga sus in meniurile albastre ... primul din lista.
Acolo vezi absolut toate forumurile ... si jos in pagina .. .deasupra userilor on line ai si Imbox-ul.
P.S. voiam sa va mai spun ce mi-a trecut azi prin cap:
(ce sa fac daca am capu mare si e plin de idei?)
VREAU cand am timp sa reiau toate capitolele (de aici din odisee) si sa-mi strang toate postarile personale ... din care sa pastrez tot ceea ce a am scris legat de bebe, sentimente, trairi, bucurii si necazuri ... sa-mi fie ca un fel de jurnal.
Nu stiu daca printzesa mea il va citi vre-odata ... dar eu sigur ma voi delecta in viitor cu acest jurnal.
Ce zici Madalutza? iar o tema faina pentru tine. pup]
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
asiza spune:
Ce cautam noi pe pagina 2???? V-a toropit caldura de nu mai scrieti?
Miro, unde pleci cateva zile???? Mama ta nu e tot in Timisoara? Da' ce plina de idei esti...E o treaba faina ceea ce ai gandit tu, insa eu una n-as avea rabdare sa fac asta...Distractie faina!
Laura, am citit povestea ta...aveti grija de voi si sper ca lucrurile intre tine si sotul tau sa fie frumoase de acum inainte...un copil ar trebui sa-l faca sa revina cu picioarele pe pamant...Bafta!
Mihaela, TT trebuie corelat cu o eco recenta...din aceiasi zi daca se poate ca sa fie concludent...altfel degeaba...Cand ai rezultatul sa ne dai de stire...Sa te distrezi in vacanta si lasa grijile de-o parte ca bb simte tot...Te
Fetelor, eu ma simt din ce in ce mai bine. Nu mai am greturi, nu ma mai doare capul, nu mai am senzatia aia acuta de oboseala...vad doar cum imi tot creste burta, ca altfel cred ca m-as panica rau....Mai este cineva care a refuzat sa-si faca TT?????
Va pupic
Oana 14+
cristina1974 spune:
Fetelor,am revenit cu o veste destul de aiurea. Tocmai am primit scrisoare de la clinica,ca trebuie sa repet testul ,ca nu a iesit bun.S-ar parea ca vor sa imi faca si amniocenteza,ca in cazul Iasminei.Nu stiu ce sa zic,eu am discutat cu sotul meu si stim ce am face in cazul in care la amniocenteza ar iesi aiurea.
M-au intors pe dos cu scrisoarea asta, si eu care tocmai ma gandeam ca daca nu am primit nimic de la ei pana acum, nici nu am sa mai primesc, adica am trecut hopul.dar se pare ca nu e asa.
Of, imi vine sa mor,cu toate ca incerc sa ma mentin cat de calma pot.
Oricum, am sa fac tot ce imi zic ei sa fac, iar daca rezultatul e rau, am sa renunt la sarcina. Sunt mult prea plina de griji ca sa pot avea grija de un copil bolnav,chiar daca simt ca mi se rupe inima.
Asta este. Sper sa va dau in curand o veste buna,cu toate ca am sa stau cu inima in gat urmatoarea perioada.
Fetelor, sa aveti o zi buna, si sa aveti grija de voi. Eu ma retrag o perioada, ca ma simt terminata psihic.
Va pup pe toate.
19 saptamani ,azi, fix
cristina
alexandra_25 spune:
salut fetelor....am ramas deja in urma de aseara....ce debit aveti...eu sunt tristuta ..am fost azi la baia mare la ginecologie si cand mi-a vazut gleznele ce umflate sunt....mi-a luat tensiunea si de emotii am avut 130....si pe luni m-a chemat sa ma interneze cateva zile...sa reia analizele...lui i se pare ca am ceva la rinichi....sper sa fie totul ok...eu incerc sa ma incurajez....ma ajutati si voi????
De obicei nu am tensiune mare,in fiecare zi mi-o iau....nu stiu ce poate fi....la controlul ginecologic a fost ok...dar nu ii plac edemele de la picioare...!
miromersi pentru detalii....
Vad ca azi suntem mai multe cu probleme....a...si era ingrijorat ca nu a miscat inca copilul...pai dupa calculele lor,de la ultimul ciclu sunt 19 saptamani dar de la conceptie de abia 4 luni...si daca e mai lenes bebele meu>?
Va pupic pe toate...se pare ca si eu plec de luni in concediu....inca mai am chef de glume.....!
Pupici la toate
alexandra
asiza spune:
quote:
Originally posted by cristina1974
Fetelor,am revenit cu o veste destul de aiurea. Tocmai am primit scrisoare de la clinica,ca trebuie sa repet testul ,ca nu a iesit bun.S-ar parea ca vor sa imi faca si amniocenteza,ca in cazul Iasminei.Nu stiu ce sa zic,eu am discutat cu sotul meu si stim ce am face in cazul in care la amniocenteza ar iesi aiurea.
M-au intors pe dos cu scrisoarea asta, si eu care tocmai ma gandeam ca daca nu am primit nimic de la ei pana acum, nici nu am sa mai primesc, adica am trecut hopul.dar se pare ca nu e asa.
Of, imi vine sa mor,cu toate ca incerc sa ma mentin cat de calma pot.
Oricum, am sa fac tot ce imi zic ei sa fac, iar daca rezultatul e rau, am sa renunt la sarcina. Sunt mult prea plina de griji ca sa pot avea grija de un copil bolnav,chiar daca simt ca mi se rupe inima.
Asta este. Sper sa va dau in curand o veste buna,cu toate ca am sa stau cu inima in gat urmatoarea perioada.
Fetelor, sa aveti o zi buna, si sa aveti grija de voi. Eu ma retrag o perioada, ca ma simt terminata psihic.
Va pup pe toate.
19 saptamani ,azi, fix
cristina
Cristina, iti tin pumnii stransi, stransi...cand mergi la amniocenteza? ....
Oana 14+
danita spune:
Ralumat, imi pare rau sa aud ce vi s-a intamplat, ebine ca bebe e ok si nu s-a intamplat nika rau cu el . va doresc sanatate si putere sa treceti peste tot !
fetelor voi nu aveti probleme cu pulsul ? eu sambata am avut 110 si azi simteam iar ca inima o lua la galop si am stat cumintzica in patutz.
pupici
BeBelusca