Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
ruxandra_sb spune:
Cristina, sa fie bine!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
RUXMAX spune:
Din pacate eu am 34 de ani si 10 luni, deci cand se va naste bb eu voi avea 35 si 4 luni asa ca as intra la categoria cu risc crescut. Sper sa pot reface in timp util analiza, plec insa din tara pina miercuri iar de pe 11 iulie avem bilete la mare.
M-am programat vinerea viitoare la dr Iosub la Echo. Am auzit ca e un dr f bun .De fapt il stiu de cind mi-a diagnostica un nodul fibromatos la san, pe care l-am si operat acum 2 ani jumate .
Taietura este chiar linga mamelon , asa ca nu voi putea alapta cu sanul stang.
Multumesc fetelor pentru incurajari!!!Am mai cautat pe net si m-am mai linistit.
Cristina, te inteleg f bine, sper sa ne fie bine !
va
ruxmax azi 16 fix
ama.lia spune:
Cristina,
Imi pare rau ca te streseaza astia cu fel de fel de teste, dar trebuie sa fii increzatoare ca bebe-ul din burtica ta este sanatos, la fel cum a fost si Iasmina !
Fugi la amnio cat poti de repede pt linistea voastra (si a noastra, doar suntem o familie, nu?!) si nu uita sa ne scrii.
multi si curaj!
Amalia 18+ si
cristina1974 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru incurajari. Acum, chiar in urmatoarele 5 minute pelc la maternitate, sa imi repet testul, pt ca tocmai am vorbit cu ei la telefon si am asteapta. Cica daca si tura asta este la fel de aiurea, ma refer la rezultat,trebuie sa fac amniocenteza,probabil cat de repede, pentru ca deja am 19 saptamani.
Asa m-a dat peste cap scrisoarea asta, cum nu mi-am putut imagina.
Mersi, oricum, ca-mi tineti pumnii si sper sa va dau vesti bune cat de repede.
Va pup pe toate si multumesc mult ca ma sustineti.
19 saptamani, fix, azi
cristina
Cleomoni spune:
Buna gravidutelor,
Mi-am facut si eu aparitia azi pe aici asa un pic printre picaturi.
Donia merci, dar nu sunt sigura si nici nu mai vreau sa ma obisnuiesc cu ideea ca e fata sau baiat ce o fi o fi sanatos(a) sa fie.Pe 18 iulie mai merg la eco si sper sa se vada mai bine.
Zina spune:
Buna fetelor,
Eu nu am mai scris de foarte mult timp, dar v-am citit.
Eu dupa ecograf sunt in saptamana 22, bebele este baietel si-l iubesc f.f.f.mult. Misca in fiecare zi, cateodata imi da cate un piciorus, asa de tare, ca sar in sus. Acum cu caldurile astea e mai greu. Ma misc mai greu si ma simt umflata.
Am o singura problema, si anume: imediat dupa ce mananc, chiar daca mananc putin, ma simt f.f. balonata, de-abia respir, deja a ajuns sa ma obsedeze lucrul asta. Nu stiu ce-o sa ma fac cand burtica va creste si mai mare. Si cu digestia stau prost. Pur si simplu nu ma "scapa". Ce sa mai fac? Mananc fructe, dar nimic.
Voi cum stati cu senzatia de balonare? Ce pot sa fac? Mi s-a spus sa mananc putin si des, dar este la fel. Si de ingrasat m-am ingrasat doar 3 kg. Si asta ma obsedeaza.
Cand ma plimb imi simt muschii de la burtica cum stau in "tensiune" si atunci obosesc repede.
Iau Elevit, acid folic si de astazi Maltofer.
Ce bine ar fi daca n-as mai simti greutatea si balonarea asta in stomac! Dragelor, va pupic pe toate si nu va mai stresati atata cu n-spe mii de analize.
Pupici si astept sa ma sfatuiti in privinta balonarii.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Ralumat spune:
Dragele mele,multumesc tuturor pentru vorbele bune. Stiu ca o tara intreaga a fost alaturi de noi atunci, si chiar ii spuneam sotului meu atunci, in spital, ca sunt sigura ca fetele de pe forum, chiar daca nu stiu ca este vorba despre mine, s-au rugat pentru noi si bebe.In fine, totul a trecut.....noi nu avem nevoie de nimic, multumesc mult ca ati fost asa saritoare.....in afara de casa, pe care o vom obtine insa, cu varf si indesat, in urma unui proces. Asta, pentru ca nu am de gand sa-i las sa scape asa usor.....
Sa fiu cu ochii din nou la discutiile noastre inseamna foarte mult pentru mine. Ma bazez pe schimbul nostru de impresii, pentru ca nici eu n-am habar ce sa pregatesc pentru bebica. Deci, Ama.lia, ma primesti in club?
Eu incerc din rasputeri sa ma pun la zi...dar ati fost vorbarete, asa ca o sa-mi ia cateva zile sa termin capitolele. Oricum, nu ma las.....
In ceea ce priveste planurile mele, noi stam momentan la o matusa, in Bucuresti. Intentionam sa ramanem pana nasc, apoi sa ne mutam la Constanta, la parintii mei.......asa ca in perioada scutecelor o sa le cam exasperez pe constantence, ca eu am plecat de multicel de acolo.
Cam atat....citesc cu infrigurare vestile voastre despre triplu test si acum imi vine sa ma iau cu mainile de cap - pe mine de ce nu m-a trimis nimeni sa-l fac??????? Cred ca mor de emotii pana luni, cand am programare la Iosup!
Raluca 17+
ama.lia spune:
Ralumat, nici pe mine nu m-a trimis nimeni la TT, si nici nu stiu daca e bine sau rau. Aveam un stres in plus. Dr. meu nu a considerat necesar, si eu m-am luat dupa el, chiar daca la fel de ne-necesar considera si ecografia 3d , dar pt asta mi-am facut programare in sapt 21- mai am vreo 3 sapt de asteptat. de-abia astept! sper sa fie totul bine!
Zina, si eu ma simt balonata dupa orice, uite, acum de ex am mancat un iaurt (e drept, d'ala mare) si ma simt ca un balon mare. Astept si eu sfaturi. poate si de la fructe?!?? in fine, trece destul de repede, bb-le sa fie bine, asta e important!
pupicei multi la burticute !
Amalia 18+ si
Mirona spune:
ar trebui sa fug sa fac bagajele si eu tot pe net sunt.
NU. mamica mea nu e in Timisoara, noi suntem de loc din Caras Severin ... dar acum 12 ani am venit aici la facultate ... si aici am ramas. Distanta fata de ai nostri este doar de 120 km .. .deci nu e departe.
Gata fetele, voi lipsi pana duminica, am facut corecturile in listutza la Adina si la Zina (bine ai revenit. Felicitari pentru baietel).
Cristina - sunt alaturi de tine ... se mai intampla si rezultate proaste la test. Capul sus si repeta-l. Nu e buna decizia de a nu mai intra pe la ni ... hai si vb cu noi.
va pup. Mi-am notat unde am ramas cu cititul ... si va rog nu ma iertati cu scrisul ... bagati cat puteti ... ca io vin din urma ... sa am ce citi. Va pup pe toate.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Cleomoni spune:
Buna fetele, burtoasele
Mirona aseara nu am mai stat la firma sa imi pun pozele in album dar promit ca incerc in seara asta.