Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

RUXMAX, tinem pumnii sa fie bine.

Incearca sa ramai calma, nu este decat un rezultat statistic. Cel mai probabil bebe e o.k.

De ex, pt ca mie pliul nucal la 12 sapt mi-a iesit bine (1,2 mm; maximum normal fiind de 3 mm la acea varsta a sarcinii), mi-a recomandat sa nici nu mai fac TT.

Pliul nucal (la eco de la 12-13 saptamani) cat a fost ??

Sa fie bine!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

RUXMAX: stai, nu dispera !poate e un rezultat gresit! probabil va trebui sa repeti testul...nu stiu ce sa zic....M-ai lasat fara cuvinte...Eu cunosc cel putin 2-3 pers care nu au avut triplutest tocmai bun, dar au niste copii frumosi si sanatosi.De aceea eu ma hotarasem nici sa nu fac aceasta analiza...Acum nici nu stiu ce sa mai fac...Mie mi se pare k l-ai facut si prea repede. Eu stiam k din sapt 16 si tu abia ai intrat in ea si ai deja rezultatul....Nu stiu ce sa iti mai zic, decat sa te rogi la Dumnezeu mult si cu credinta sa fie o eroare....

Mirona:am uitat sa iti spun k tot am cautat pe site listuta cu necesarul pt bb, dar nu o pt deschide de nicaieri. Dc reusesti tu,trimite-mi-o te rog pe mail sau PM

Madalina 16+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

RUXMAX - imi parea rau de ceea ce citesc. dar hai sa vedem ce e de facut.

in primul rand trebuie sa te calmezi.
apoi trebuie sa vorbesti cu tati si vedeti ce-i de facut.
apoi trebuie sa discuti cu dr. tau ... si sa-ti dea cateva sfaturi, evntual trimitere la alt laborator.
acum nu mai e de gluma - repeti testul si inca de 5 ori daca e necesar.
apoi faci si amniocenteza ... ca e cea mai sigura ... ceri cu anestezie locala si nu vei simti nimic.

Si ca sa-ti ridic moralul ... am o cunostiinta, verisoara prin alianta ... care la 38 de ani a ramas insarcinata dupa tzspe avorturi ... toate la cerere ... cam cate 2-3 pe an.
La TT i-au spus ca bb e clar cu sindromul Down. Femeia nu i-a crezut si a plecat in Gemania unde a mai refacut o data testul plus amniocenteza. La testele de acolo nu a reiesit acest fapt ... asa ca a pastrat sarcina si acum are un bumflea de baiat .... super flacau.
Eu zic sa nu disperi si sa incepi sa te gandesti rational la ce ai de facut in continuare.

noi iti suntem alaturi si te sprijinim.
si Doamne ajuta!

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Madalutza - faci lista cum vrei tu mama - este pentru ajutorul tau inprimul rand.
Cel mai bine ... o vad asa ... link-uri spre site-uri care au ceva de oferit pentru copii.
De acolo fiecare isi alege ceea ce vrea. Doar gusturile nu se discuta.
si spor la treaba.
Link-ul cu necesarul bebe e pe lista noastra, la link-uri utile ... si duce la un subiect de pe forum. Uite aici:

http://www.desprecopi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=1

Iar in josul subiectului ... mai sunt cateva link-uri date de respectiva persoana.

pupici

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ruxmax..imi pare sincer rau de rezultat, ti l-a interpretat medicul tau?
eu zic sa-l repeti. uite cand am fost in mai de mi-am facut testul imi zicea cineva de acolo ca sotiei lui i-a iesit rezultatul la tt la fel de aiurea si ca a fost nevoita sa-l repete dupa care totul a fost ok...e posibil sa fie o eroare.
unde l-ai facut? te pup

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Lavinia_P iti multumesc pentru raspuns.

dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ruxmax, imi pare tare rau, dar stai linistita, ca sunt muuulte analize care ies gresite! Du-te si vb cu dr, eventual repeta-l altundeva. Daca iese la fel, fa amnio. Este tare imp sa stai calma, cat se poate.
Miro, era vorba de Adina (cu col deschis).
Multumesc mult pt urari. Sigur ca pun poze!
Tare frumoase povestile...Si eu fac TT maine dim. In cat timp dau rez la Diagnosis?

Pupicei, Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna dimineata, fetelor!
Am citit aseara povestile voastre si m-au impresionat . Mi-e si rusine cand vad cum unele se chinuie atat sa aiba un bebe(citesc si pe la aspirante), iar eu nu mai vroiam alt bebe. Povestea mea o stiu multe din voi, aveam 2 copii, trompele legate si nici prin gand nu ma mai gandeam sa mai am inca un bebe. Daca-mi spunea cineva prin februarie ca voi fi iarasi , radeam cu lacrimi.
Mi-a intarziat CM, dar se mai intampla primavara si toamna, max. o sapt. Primul semn a fost cand eu mare bautoare de pepsi si cola nu am mai putut sa beau, dar am pus asta pe seama unei raceli care imi dadea tarcoale, nici prin gand nu ma gandeam ca este bebe. Incepusem sa am greturi si o stare de rau, dar tot pe seama racelii am spus ca este, imi incoltise un gand, dar nu puteam crede. Chiar faceam misto cu colegele la servici, spuneam ca-mi mai vine CM in ianuarie , dar glumeam, nu ma gandeam ca asa va fi. Dupa ce a trecut o saptamana am luat un test de sarcina, pe care l-am facut intr-o duminica, n-am putut sa dorm si la 6 dimineata faceam testul. Rezultatul: 2 liniute. Ma uitam la el si parca visam, pur si simplu nu-mi venea sa cred. M-a busit plansul, nu mai vroiam copii, dar nici avort nu vroiam, imi era groaza, am facut unul, acum 14 ani si imi pare rau si acum, mereu ma gandesc ca daca nu faceam aveam copii mari, gemeni dupa cum mi-a spus atunci doctorita.
Mie primul bebe mi-a murit, v-am mai spus, si in mintea mea sunt convinsa ca Dumnezeu m-a pedepsit ptr avortul acela, asa ca acum nu vroiam sa ma gandesc la avort. In fine, am deschis un subiect- gravida cu trompe legate- si cum sotul nu vroia inca un bebe-aveam alte planuri, nicidecum un bebe- eram cu un pas spre avort, dar s-a intamplat o minune si cu o zi inainte de programarea pt avort vin de la servici, deschid calculatorul si vad ca postasem un mesaj cu o seara in urma la miezul noptii, cand de fapt la ora aia dormeam- de fapt boceam-Mesajul era de la sot, intrase sa citeasca pe forum, gandindu-se ca am scris ceva pe undeva. A citit si nici acum nu stiu ce l-a facut sa spuna " hai sa-l facem si p-asta", cred ca in mare masura postarile fetelor .
Acum e fericit, mai ales ca-i baiat, de fapt intotdeauna a spus ca nu conteaza ce este, conteaza sa fie sanatos, dar bineinteles ca daca-i baiat e in al 9-lea cer. Noi am trecut si prin necazul acela cu primul bebe care a fost baiat, iar el atunci spunea ca baiat doreste, si baiat a fost, numai ca n-am avut parte de el, asa ca acum spune ca nu conteaza ce este, conteaza sa fie sanatos.
Hai ca am inceput sa bocesc, asta a fost povestea, scuze daca n-am fost prea coerenta, dar sunt si pe fuga.

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat :
Ramona, la multi ani, multa sanatate si un bebeloi sanatos.
Ruxmax, imi pare rau, banuiesc cam ce-i in sufletul tau, dar asa cum ti-au spus fetele, repeta testul si apoi vezi ce este de facut.
Cristina, Dbunny, Dandusa, pe unde sunteti? Va dam disparute, sa sunam la politie?

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

neata fetelor,

foarte frumoase si emotionante povestioarele voastre despre cele II liniute.
povestea mea nu este chiar asa de emotionanta. Eu am stiut la 2-3 zile ca sunt insarcinata, pt. ca au inceput să mă doară sânii, ceea ce pt. mine nu e prea obișnuit, pt ca pe mine nu mă dureau niciodată înainte de CM. Dupa 2 sarcini pierdute anul trecut nici nu am indraznit să mă bucur prea tare, pt ca nu puteam ști ce va fi. I-am spus sotului de bănuiala mea, mi-a dat un pusi m-a strâns în brațe și a spus un Doamne ajută de data asta. Testul de sarcina l-am facut în z28 chiar de ziua mea (am zis să-mi fac singură un cadou) binențeles că au apărut II liniuțe, nu a fost o surpriză chiar așa de mare, dar a fost o confirmare la ceea ce știam deja (cred că ar fi fost un șoc să apară doar o liniuță), la 8 săpt. (27 apr)m-am dus la eco, totul OK,la 9 săpt. in 29 apr. ne pregăteam să mergem la Sovata să sărbătorim 1 Mai, când surpriză, pete maro pe chilot. Am zis , gata, s-a oprit și asta în evoluție. Ne-am dus totuși la Sovata, am stat mai mult în pat, luni ne-am întors acasă, am stat în pat, n-am mai mers la servici, petele parcă începeau să se deschidă la culoare, miercuri m-am dus la dr. gine. cu speranțe totuși, că doar petele nu mai erau așa maro, și surpriză plăcută, inimioara lui bebe bătea, ne-a tras numai o sperietură.
de-atunci totul a mers bine, n-am avut grețuri deloc și nici alte neplăceri specifice sarcinii,analizele bune, sperăm să fie așa până la capăt.
puțin am deviat de la subiect, dar asta e povestea mea, liniuțele pt. mine n-au mai fost așa de importante.
pe toate.

moni 17 fix azi

Mergi la inceput