Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Miro: imi pare rau k te sacai atat , dar la mine tot nu vrea sa se deschida.nu stiu ce are....

Madalina 16+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Mirona,da,era vorba de mine,cea cu colul scurt si intredeschis.Am citit ce ti-a zis dr ta.In mod normal se face cerclaj,dar dr meu considera ca nu e nevoie pt ca am intr-adevar colul scurt si e usor intredeschis la exterior,(am fost alaltaseara la din nou la control),dar cu tratamentul pe care il iau si repaus se poate rezolva.
Acum merg pe mina lui,si sper din suflet sa fie bine.Mi-au scris fete care au avut situatie asemanatoare cu a mea si au trecut cu bine ,au nascut ok si fara cerclaj.
Nu ti-am dat datele mele,dn 13.04.1976,ultima menstr 09.02.2006,data nasterii ar fii 16.noiembrie 2006(Doamne ajuta)
Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mada - nu ma sacai - stai linistita, doar ca acum cu schimbarile aste in forum ...
Pana acum se intra cu desprecopii.com/forum iar acum se intra cu forum.desprecopii.com

Deci e normal ca unele link-uri sa fie date peste cap.

Uite pe pagina principala a odiseei este un subiect deschis de miflore: Bagajul de spital - o lista utila pentru fiecare!

Uite mai incearca o data cu link-ul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&whichpage=1

pupici

P.S. Roxana - iti stiam povestea ... dar nu stiam de primul tau baietzel. saracutzul de el. Aibe DD grija de sufletzelul lui.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna, fetelor, am reaparut si eu! Sunt mai mult de 6 saptamani de cand nu am mai putut intra aici. Dumnezeu ne-a pus la mare incercare pe 18 mai, cand eu si sotul meu am fost victimele unei explozii de gaze care ne-a lasat fara casa, dar cu multa credinta si speranta in suflet. Bebele meu a fost pazit de ingeras, si am reusit sa trecem cu totii peste perioada de spitalizare si peste necazurile pe care le avem de infruntat.
Ma bucur ca pot din nou sa vorbesc cu voi si sa ma inspir din experientele voastre. Acum ma opresc, pentru ca vreau sa citesc din urma, sa ma pun la curent cu ce s-a intamplat din 17 mai, cand am citit ultima data.....

Raluca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
am revenit din concediu si sunt la servici unde direct in treaba .

Sunt bine bebe misca dar acum sunt tare trista ca din greseala m-am lovit in clanta la burtica. nu tare rau, s-a inrosit locul dar sper ca bb e Ok.mi-e frica. si cum nu am fost atenta.
dar stiu ca pana la bebe e mult de la burtica. sunt multe straturi care il protejeaza inclusiv placenta.
sper ca e Ok.

Ruxmax sunt cu tine si vei vedea ca ceva e gresit. tb sa te decizi ce faci acum.
Va pup mult de tot

Sper sa treaca roseata de tot si sa ma calmez ca nu e nimic grav.
va pup pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ramsan, !

Ruxmax, imi pare rau sa aud de rezultatul la TT. Spun si eu ce ti-au spus si celelalte fete: NU DISPERA, medicul meu mi-a repetat de cateva ori ca testul asta are doar valoare orientativa, nu e deloc sigur 100%. Asa ca, repeta testul la alt laborator si daca tot prost iese, neaparat amniocenteza! Eu iti tin pumnii stransi si ma rog pentru tine .

Alexandra25, ia mai lasa tu mama gandurile negre si zambeste larg.......esti graviduta si totul merge ca pe roate! Te pupilesc si ai grija de tine!

Deny, ce frumos sa fii insarcinata in acelasi timp cu surioara ta!!!! Si eu mi-as fi dorit asta. Sora mea a nascut in martie si tot in martie am ramas eu insarcinata...M-am gandit ca, cu putin inainte sa vina pe lume, bb lui sora-mea a vorbit cu un ingeras de acolo de sus sa vina la mine in burtica odata ca nu mai avem rabdare...

Donia s-ar putea sa ai dreptate...chair aseara imi spunea sotul, in gluma, ca si el a ramas gravid...mananca cu o pofta...nevoie mare...insa dupa ce am citit ce ai scris, nu mai sunt sigura ca putea fi o gluma

Mirona, multi ani inainte fara tigari!!!! Eu m-am lasat de 2 luni jumate, insa noaptea visez ca sudez vreo 6 tigari....sper sa treaca repede asta...ca nu mai vreau sa aud de ele! La Multi Ani! pentru mamicuta ta, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Roxanici, va felicit din suflet ca ati ales sa faceti acest copilas... Vezi ce bine le-a potrivit Doamne, Doamne pe toate?!?

Va papacesc pe toate...

Oana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

RUXMAX, mai bine repeti testul inainte sa te stresezi asa... vorbeste cu dr. si stai linistita, pentru o eroare nu merita sa stresezi bb-le!

Amalia 18+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Buna, fetelor, am reaparut si eu! Sunt mai mult de 6 saptamani de cand nu am mai putut intra aici. Dumnezeu ne-a pus la mare incercare pe 18 mai, cand eu si sotul meu am fost victimele unei explozii de gaze care ne-a lasat fara casa, dar cu multa credinta si speranta in suflet. Bebele meu a fost pazit de ingeras, si am reusit sa trecem cu totii peste perioada de spitalizare si peste necazurile pe care le avem de infruntat.
Ma bucur ca pot din nou sa vorbesc cu voi si sa ma inspir din experientele voastre. Acum ma opresc, pentru ca vreau sa citesc din urma, sa ma pun la curent cu ce s-a intamplat din 17 mai, cand am citit ultima data.....

Raluca 17+

Draga Raluca, am ramas impietrita cand am citit ce ai scris! Cum de s-a intamplat o asemenea nenorocire? Unde locuiti acum? Vestea buna e ca bb e bine...ma bucur tare mult...Daca aveti nevoie de ceva, suntem alaturi de voi cu toata inima...Mai intra sa ne dai vesti...Te de 100 de ori...

Oana 14+

Mergi la inceput

Ralumat, mi se pare incredibil, am impresia ca lucrurile astea se intampla doar la televizor... imi pare nespus de rau pentru cele intamplata, dar ma bucur ca sunteti bine, tu si bb-le tau!
si

Amalia 18+ si

Mergi la inceput

fetelor, cu cat citesc mai mult despre copiii mici, cu atat imi dau seama ca nu stiu nimic despre sugari, dar nimic!
am fost duminica la targul de care ne spunea Marcela, n-am vazut-o, am uitat intre timp standul ei, dar ma uitam la carucioare, si tot felul de lucruri pt bb si nu stiu nimic!!!! nici ce trebuie cumparat, nici macar la ce folosesc!!
dar ma duc in weekend sa-mi cumpar carti despre copii!

Voi cum stati la capitolul asta ? bineinteles, fetele care mai au nu simt panica mea, poate ne mai ajuta ele!

Amalia 18+ si

Mergi la inceput