Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

o intrebare..dr. Iosup la cate centre e de gasit??? ca pana acum stiam doar de CMU

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

la centrul Diagnosis dr.Iosup lucreaza pe 2D....care cica e ultraperformant...ciudat ..nu inteleg de ce nu pe 3 sau 4 D...

quote:
Originally posted by deny75

INGERAS,cum este dr. Iosup?Sta de vorba cu tine,iti explica,etc?Maine am programare la el la Diagnosis si am emotii mari.Va DENY22+

dolores 18+
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

dolores, m-am speriat un pic dupa ce am citit de dr chitescu, nu stiu daca sa ma mai duc sau nu la ea.
Mi-am facut programare si la Iosup la Diagnosis, mi-au explicat fetele de acolo ca e 2d, au si 3d, dar dr. Iosup nu face morfologie fetala decat pe 2d.
am tot intrebat cat costa eco la Iosup, nu mi-a raspuns pana la urma, si nu inteleg de ce au cerut atatea date personale...

fetelor, voi stiti cat e eco morfologica la diagnosis si la medlife?
m-as duce la ambele... doar sa nu fie exagerat...

Hai, ca m-am zapacit de tot printre atatia doctori, vorbe ...

Amalia 19+ si

Mergi la inceput

ama.liala medlife este 2.500.000 si iti si inregistreaza si costa 200.000. eu am programare pe 22 iulie...pe mine nu ma intereseaza 2D chiar daca e vorba de dr.Iosup....
ce zici?
cum ti se pare?
si eu sunt la fel de zapacita ca si tine.....de tot chiar...

si inca ceva...sa fii sigura ca indiferent de doctor sunt pareri impartite...asa ca....ce sa mai zis..si eu ma duc tot la medlife la o dr. de care nu am auzit...dar sper sa fie bine

dolores 18+
poze

Mergi la inceput

dolores,
eu am la Iosup pe 14 iulie - 2d si la Chitescu pe 19 iulie... pot sa-ti spun atunci cum a fost... sper sa se vada inregistrarea...pe cd, nu?!
as fi vrut si eu si 3 sau 4d si Iosup, si atunci nu ma mai duceam la Chitescu... acum nu stiu ce sa fac.
si ma duc si la dr meu, sa fie totul ok, care habar n-are ce pun eu la cale !
cred ca ma voi duce la unul pentru ca este f bun, la celalalt pt ca are aparatul... asa e in romania...

ma gandeam ca trebuie sa fie mai simplu...

Amalia 19+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

La Diagnosis IOSUP lucreaza pe 2D?Pai eu mi-am facut programare pentru echo 3D cu morfologie fetala.Au spus ca ma costa 250 lei si ca face doar poze,in nici un caz inregistrari.Oricum maine merg si vad care-i treaba:2D sau 3D.Important este sa-mi dea vesti bune despre bebik.DENY22+

Mergi la inceput

deny75 eu acum am sunat si mi-au spus la fel, ca face doar poze, si e 2d.

si daca e tot 250... in total 5 mil, + consultatia lunara, nu e cam mult??

amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danni spune:

multumesc fetelor care mi-au raspuns!
m-ati mai linistit, si am haotarat sa gandesc pozitiv.iar voi sunteti o sursa de ganduri bune ! o intrebare mai am si gata...cum imi fac programare la iosub?ca v-am vazut ca vorbiti mult de el .si unde este centrul la care lucreaza?poate imi dati un nr de telefon.va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna ziua dragele mele prietene

in primul rand vreau sa felicit din suflet pe cristina si ingerasa pentru ca bebe al lor este bine si sa spun ca este regretabil sa se intample asemenea erori de interpretare, dar asta e...
dandusa, bine ai venit acasa pe CD
va scriu intr-o acuta lipsa de timp, sunt in pregatiri cu actele pentru banca pentru casa..am reusit sa citesc tot ce ati scris de cand nu am mai citit si promit sa vin dupa ce se termina tevatura asta prin care trec...

acum vestile cele bune; AM BAIETEL este voinic si gras si foarte bine dezvoltat pentru varsta lui..sunt bucuroasa, insa trebuie sa iau lista de nume de la capat ca e plina de nume de fete

promit sa va scriu mai multe cum o sa reusesc..

va pup pe toate...

desiree 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

AMA,de unde totalul de 5 mil?ca fac o singura echo. nu doua.DENY22+

Mergi la inceput