Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 26
cristina1974 spune:
Manuela,vreau sa-ti urez si eu, pentru fetita, "LA Multi Ani",chiar daca a cam trecut jumate de zi. Am o gramada de lucruri pe cap, si de aia uit de la mana pana la gura. Sa iti fie frumoasa,sanatoasa, sa te asculte si sa te faca fericita in fiecare clipa a vietii tale.
Dbunny,stai linistita,ca si mie mi-a mai scazut parca burtica, iar medicii de la spital mi-au zis ca e normal. Atata timp cat nu avem contractii din alea, constante, sau nu curge nimic, totul e ok. Burtica era mare si din cauza gazelor,si din cauza unei retentii prea mari de apa, uneori.Nu te mai sparia, ca nu e bine.
Pupici la toate
19+
cristina
ama.lia spune:
dolores Si eu am programare tot la Chitescu la Medlife pe 19.07. am cateva colege care au fost la ea si mi-au recomandat-o, se pare ca e ok.eu am facut programarea cu o luna inainte.
Amalia 19+ si
dolores spune:
ingerasa cat te-a costat eco 3D? ti-a facut-o tutunaru sau iosup???
te pup si merci.
chestia e ca eu nu am gasit loc la chitescu....si stiam ca tu iti facuse-i programare la ea si am vrut sa te intreb cum ti se pare....offf....nici nu stiu ce sa fac
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
ama.lia spune:
acs (Manuela) La multi ani pentru Maria,
Sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
Amalia 19+ si
dolores spune:
la d-na dr. Chitescu nu mai este nici-un loc liber in luna iulie....asa ca am pierdut-o
nu stiu cum o fi georgescu alma tot pe 4d
dolores 18+
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
acs spune:
Multumesc tuturor! Sunt tare mandra de printesele mele :).
Multa sanatate,
Manuela 17+, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004)
dolores spune:
ama.lia ia uite ce am gasit:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64984&SearchTerms=georgescu,alma
pana la urma ce-o fi o fi...nici un medic nu e 100% profesionist...dar macar o sa ma duc pregatita din start
la eco
dolores 18+
poze
ingeras26a spune:
Dolores, hai sa facem ceva. Eu am fost prevazatoare si nu mi-am anulat ecografia la Chitescu, la Medlife, dar intre timp mi-am facut la Iosup si am programare tot la el, pe 26 iulie.
La Medlife aveam pe 24 iulie la 11.00, ti-o cedez cu mare placere. Trimite-mi un PM cu numele tau si datele si o schimb eu, sa nu sune altcineva intre timp. Sau mai bine suna-ma. Iti trimit PM cu mobilul.
Pupicei, Ingeras 15+ Maya
dolores spune:
ingerasa iti multumesc din suflet...deja mi-am facut programare pt 22 iulie la ora 9...o las asa.....te pup si intr-adevar ai fost prevazatoare bebitza ce face?
dolores 18+
poze
deny75 spune:
INGERAS,cum este dr. Iosup?Sta de vorba cu tine,iti explica,etc?Maine am programare la el la Diagnosis si am emotii mari.Va DENY22+