Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

desiree, felicitari pentru ! sa fiti sanatosi !

se pare ca baieteii sunt mult mai multi peste fetite, nu?

Amalia 19+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

deny,
spuneam de mine, ca am 2 programari- una la iosup si una la chitescu. plus cea lunara...
iti tin pumnii maine si sa ne pove' cum a fost.
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bana floricelelor, parca imi imaginez fiecare cu burtica ei una mai umflatica ca alta....

Prima echo 3D am facut-o la ALTMEDICA o clinica particulara cam scumpa dar cu aparate ultra moderne.Mi-au dat poze cu bebe si sunt chiar clare.

Acum m-am programat la alta clinica la sugestia doctorului meu pt.4D,la MEDICAL CITY pe 18 iulie.Mi-au spus ca ma costa 4000000lei nu stiu daca e mult sau normal pe voi cat va costa?

Pupici

Cleo 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

fetelor, ma tot minunez ce spor aveti... iar mi-a luat o ora sa va citesc, ca eu de la servici nu am timp sa intru pe DC...
Miro, sa stii ca si eu sunt sensibila de numa' si pang la orice prostie de film, nici macar nu trebuie sa fie impresionant sau lacrimogen; ba chiar m-a busit plansul si la stiri zilele trecute... vai,vai... ce ne-om face
fatima, eu nu ma pot plange de picioare umflate (pana acuma) chiar nu mi s-au umflat deloc, desi eu mananc cam sarat si mi-am propus sa tin sarea sub control (dar nu prea reusesc)... dar mie doctorul mi-a spus in nici un caz sa nu elimin sarea de tot, ca e mult mai periculos decat mancatul sarat tare, dar pot sa o reduc
danni, sa stii ca nici eu nu am avut greturi, primele 2-3 luni singurul semn de sarcina au fost sanii mari si durerosi... asa ca relax, ca fiecare ne simtim diferit in sarcina
daconst, scuze ca nu ti-am raspuns cu bicicleta... nu mai gasesc unde am citit, ca acolo era si explicatia (pe care nu o mai stiu - si nu se referea numai la riscul de a cadea de pe bicicleta)... dar promit ca mai caut si-ti raspund cat de curand
mio75, de jacuzzi si eu stiu ca e voie, dar numai la picioare, sa nu-ti ajunga la nivelul burtii
felicitari fetelor care au scapat cu bine de TT!
Dia 17+ cu

Mergi la inceput

fetelor, voi aveti insomnii? ca eu am inceput sa ma trezesc la ora 5 dim si sa ma gandesc la tot felul de prostii pana la ora 7 cand tb de fapt sa ma trezesc ... e din cauza ca-s stresata ca urmeaza sa-mi fac si eu AFP_ul?
Dia 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bine ai reveni Miro,

Am vazut si eu pozele voastre la toate fetele, sunt foarte frumoase mai ales miresele si burticile.

Cleo 19+

Mergi la inceput

nu stiu la voi la servici cum este, dar eu ma distrez mai tare pe zi ce trece, din cauza ca acum, de cand am burtika mai mare, toata lumea parca constientizeaza ca-s gravidutza si prin orice birou merg mi se ofera cate ceva de mancare :)).. si eu nu-s pofticioasa deloc :))) hahaha ... si in plus, toate femeile din firma cad ma vad, pun mana pe burtika mea... e chiar funny
ma bucur ca mai am o colegutza gravidutza la servici, e chiar in biroul alaturat si e in 10 saptamani... mai am cu cine schimba o vorba despre bb-ei
Dia 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Miruna,daca e voie sa fiu pe doua listute,si la mamici din ianuarie,si la mamici din decembrie ...
cu placere vreau sa fiu pe listuta voastra,o sa fiu printre ultimele,
si multumesc de primire!

Adevarul e ca tot ce e posibil sa va onorez prin decembrie ...cred ca o sa vrea sa petrece Revelionul in trei ,in casa,nu prin spital .

Ingeras, cristina1974 felicitari pt rezultatul testului !! Sanatate multa la bebei !!

Cristina1974 fuguta la bagaje si sa vii si mai rotunjoara de acolo si linistita si odihnita si fricita !

Ma ingrozesc cate greseli se fac in laboratoare...Nu se gandesc prin ce trecem noi...

Ramsan sa nu pleci de acolo fara poze !! Sa le spui ca nu te primesc fetele la DC fara !
Sa fii fericita asa mereu si sa te bucuri de bebe Rares !

Eeei in timp ce scriam aici...am primit un buchet de trandafiri !!!

Mio chiar drguti barbatii vostri, adevarul e ca nu stiu de ce dar si pe mine ma distreaza cand ii vezi cum discuta ei despre sarcini .Asta inseamna ca sunt fericiti !!Sa va traiasca !

Amalia imi pare rau..incearca sa nu te enervezi,sa nu te superi ...

Va pup pe toate,aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor voi vedeti ca mai avem putin si facem 20 de pagini!! Oare cat vom mai scrie? Era si un banc cu niste babute care dupa tz-spe ani de stau la mititica tot mai aveau cate ceva de povestit stand la poarta - asa si noi pe aici...
Trebuie sa fim pe faza sa trecem la cap. 22.

Cine are rezultate de eco sa dea raportul...

Desiree felicitari pentru flacau.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor........mi-am pus si eu poze cu burticuta.......felicitari burticilor care stiu ce vor avea.....si le urez bafta celor care urmeaza sa faca eco...asteptam vesti....!
Ce va invidiez..eu nu am posibilitatea sa fac ecograf 3D...aici unde se agata harta in cui nu avem....
dolores , fatima , va mai multumesc odata pentru incurajari....si ma simt mai bine....nu mai ma gandesc la asta....cum ziceai tu dolores :"daca nu vor sa se desumfle...treaba lor"
va pupic pe toate ....si pe bebei vostrii
18+

alexandra

Mergi la inceput