Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fatima, si eu am fost surprinsa sa vad ca mai sunt si alte fete nascute in aceeasi zi cu mine si gravidute in acelasi timp. mai e si biabaus nascuta in aceeasi zi.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/5113scd

ASIZA,am incercat sa-ti pun ceva din pozele pe care le am si sper sa-ti placa...,mai am si desene multe dar nu cred ca se vad bine in poza,daca vrei incerc...

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor la centrul medical unirea 3D este 3.900.000, la centrul diagnosis la dr. iosup nu se face 3D...ci doar 2D..azi am sunat si m-am ineteresat.....la medlife 4D morfologic fetala este 2.500.000 si ma voi duce cu un dvd blanck pentru inregistrare...acum fiecare dupa posibilitati...dar sincer nu am de ce sa ma duc la iosup la 2D...daca nu ma insel eco lunara se face si se numeste tot 2D, nu?? va pup...eu ma duc la medlife la georgescu alma, pe 22 iulie ora 9.00 dimineatza...va urez o seara placuta si noapte buna la burtici

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DACONST,eu stiu ca bicicleta nu este buna pentru gravidute si pentru ca atunci cind edalezi muschii abdomenului stau incordati sau mai degraba zis "lucreaza".Eu stiu si de la fitness,profesoara imi spunea ca biciclata ajuta si abdomenul si daca stai si mai aplecata...ajuta si mai mult.Si cum noi nu avem voie sa ne incordam muschii abdomenului...,asta ar fi una din cauze,de aceea nu este bine ca atunci cint te rididi din pozitia culcat direct in fata ,trebuie sa te intorci pe o parte si apoi sa te ridici ,tocmai ca sa nu incordezi abdomenul.
AMALIA,incearca sa treci peste supararile astea de moment prin care trecem cu toatele....si fa un bine lui bb...,nu-l mai supara ca nu merita.Incearca sa vorbesti cu sotul tau mai mult si sa-i explici ce se intimpla cu hormonii tai si poate te ajuta si pe tine sa-l intelegi .Comunicati mai mult,nu cred ca plcearea este solutia ideala,voi sinteti un intreg si sinteti pe cale sa deveniti un intreg complet.Vorbeste cu el si nu mai plinge ca bb sufera tare.Te pup
MIRO,mersi de pupicuri.

dandusa 22 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cristina1974 si Ingeras, ma bucur foarte mult ca rezultatul de la TT v-a iesit OK.

mio75, bine ai revenit.

Dia1609, eu am avut o perioada destul de mare de insomnii. cred ca eram in top cu numarul noptilor nedormite. acum am inceput sa dorm. sper sa ma tina. aveam insomnii fie intre orele 2 si 4, fie intre orele 4 si 6. mie insomniile mi-au trecut cand mi-am luat concediu medical, si am stat acasa si am dormit.

Desiree, felicitari pentru baietel.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Dragelor, eu am vesti foarte bune si vesti foarte rele..nu stiu cu care sa incep..cele bune sunt ca bebe e foarte bine, e bine dezv., mi-a reconfirmat ca e fetita, am doar IR marite pe artera uterina stanga, si pe artera ombilicala, dar nu sunt mult marite, Tutunaru nu mi-a dat alt tratament in afara de magne si biomarin. Iosup a fost tare dragut de data asta, era binedispus, a glumit cu noi..M-am intalnit la CMU cu Luciaro, pe care o salut si o pup, si astept sa-mi scrie si ea vestile ei..

..cele rele sunt ca mama mea e foarte grav bolnava, la fundeni i-au spus ca e un caz exceptional, ca n-au mai vazut asa ceva..ca are practic ambii rinichii imbracati intr-un invelis de pietre ..sunt bulversata, plang in continuu si nu stiu ce sa fac sa ma opresc...reusesc cu greu sa ma stapanesc in fata ei, inghit in sec si vorbesc cu noduri..incerc sa fiu tare pentru ea..in seara asta mi-a sarutat burtica cu lacrimi in ochi..maine ma duc din nou la spital, le trebuie semnatura mea inainte de a o opera, interventia chirurgicala este foarte grea si riscanta..nu mai pot scrie de durere..va las..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

fatima stiu ca nu e usor pentru tine...si poate orice am incerca sa iti spunem nu ti-ar alina durerea....dar nu uita ca sus este un d-zeu care are grija de noi....si ca el poate face minuni...eu o sa ma rog pentru mama ta......
Nu mai plange ca ii faci rau lui bebe....fii tare si gandeste-te ca totul se va sfarsi cu bine.....oamenilor buni nu li se pot intampla lucruri rele....ai incredere...
Te pupic si iti urez noapte buna.....
Ii tin pumnii mamei tale si sa imi dai vesti!

18 +

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Fatima iti tinem toate pumnii pt mama ta, incearca sa fii tare ,
o sa iesiti din asta,uneori primele vesti ale medicilor sunt crunte si te sperie tare .Poate nu e atat de grav.
Nu mai plange,incearca sa te refaci,mama ta are nevoie de tine,de curajul tau,si bebelusul la fel,are nevoie de liniste.
Ai grija de tine ! Asa vei putea avea grija de mama ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Fatima, te rugam frumos sa nu plangi pentru ca lui bebe nu-i place. Acolo sus exista cineva care te iubeste, si va avea grija de mama ta, sa treaca cu bine de operatie.
Te pupam si aveti grija de voi.
Va trimitem niste floricele .

Monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sa mai refacem balanta: E FETITA .Asadar, Miro poti sa ma treci si pe mine.
am fost la echo azi si masuratorile sunt foarte bune, are 375grame ca pentru 20 sapt. alte masuratori daca vreti vi le dau pentru ca stiu ca voi pe acolo sunteti foarte nerabdatoare sa stiti si sa comparati , eu m-am linistit daca mi-a zis ca e bine bubulina.acum lucram la nume.

fatima
, sa iti dea Dumnezeu putere sa le duci pe toate. incearca sa te gandesti si la bebe (fetita, nu? poate o sa le plimbam vreodata impreuna prin Ploiesti unde e mama mea)care are atat nevoie de tine si e mic inca si nu intelege.

cristina1974, bine ca ai scapat de stress cu analizele alea...fir-ar ele sa fie...cum de nu au gresit draga si la madam Beckham??

Mergi la inceput