Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 30
aelita spune:
Ktrinel ce bine ca stii ! Felicitari si sa va traiasca,sa va bucurati de ea.
Asteptam numele !!!!!
dolores spune:
Ktrinel felicitari...
Fatima...iti suntem alaturi sufleteste, moral....ne rugam ca mamei tale sa-i reuseasca operatia si ca totul sa fie bine. e foarte greu prin ce treci, dar te org mult sa te gandesti la bb ca simte absolut tot ce simti tu..stiu ca nu te ajuta foarte mult acest lucru si ca doar tu stii cel mai bine prin ce treci, dar ne rugam pentru voi ca totul sa fie bine. te pup si te rog mult nu mai plange foarte mult, ca stiu ca e imposibil sa te abtii...te pup dulce
Ama.lia nu trebuie sa iei decizia asta chiar daca aparent pare cea mai buna....trebuie sa vorbiti si sa va spuneti unul altuia ce anume deranjeaza si sa ajungeti la un compromis. bb are nevoie de ambii parinti si voi aveti nevoie unul de altul. gandeste-te ca viata voastra nu s-a rezumat doar la aceste momente urate incat sa placi si sa lasi totul in urma. sunt convinsa ca au fost si multe momente foarte frumoase...dar din pacate cele rele pun stapanire si ne face sa uitam. asa ca te rog sa nu pleci si daca nu se poate ajunge la o rezolvare pe moment lasa lucrurile asa o zi sau doua si sunt convinsa ca pana la urma totul se va rezolva. te pup si ai grija de bb
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
asiza spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Fatima, nu gasesc nici o vorba de alinare sa-ti spun...pot doar sa ma rog pentru voi si sa va tin pumnii sa reuseasca operatia...Sunt medici buni acolo, asa ca sanse sa fie totul ok exista! Te pup mult, mult...
Dandusa, multumesc, esti o draguta...
Ama.lia, se mai intampla...n-o lua chiar asa de "in tragic", trece...poate si tu esti prea exigenta, poate si el e putin bulversat de schimbarile care au/vor avea loc in viata vostra si fiecare reactioneaza in felul sau...trebuie sa discutati mai mult...Pupici...
Dbunny, multa sanatate...
Desiree, felicitari pentru ...Abia astept sa-mi spuna si mie ca parca pe zi ce trece nu mai am rabdare...si io ca tine...am doar o lista lunga cu nume de fete...
Ktrinel, felicitari pentru ...sa fie sanatoasa si sa nu te chinuie la nastere...Pupici...
Va pupacesc pe toate...
Oana 15+