Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
cristina1974 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Ingeras,ma bucur pentru tine, cu rezultatul de la TT.
Sa va dau o veste mare: m-au sunat cei de la clinica ,s imi spuna ca testul e negativ, si ca data trecuta a fost o greseala de interpretare.Asa ca si noi suntem fericiti,si ca urmare,pt ca a fost doar o greseala de interpretare, am anulat aminocenteza.Nu-mi ramane decat sa incep sa ne facem bagajele, pentru ca lunea viitoare, pe 10 iulie, plecaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Va urez o zi buna, frumoasa,sa aveti grija de voi si de bebici.
Pupici la toate
19+
cristina
dolores spune:
felicitari cristina1974 , ma bucur sincer pentru tine
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
dia1609 frumoase poze si frumoasa burticutza...si deja poti incepe sa-ti pictezi burtik sa pui in albumul funny faces...asa voi face si eu zilele astea
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
cristina1974 spune:
Dolores, multumesc mult.Uite aici o mie de de la mine.
Sunt asa de fericita!
19+
cristina
Mirona spune:
Cristina si ingerasa YUPIIII!!! ma bucur mult pentru voi. Felicitari pentru rezultatele de la TT.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
pischi2003 spune:
Ma bucur mult pentru voi, Cristina si Ingerasa.
Eu si sotul si inca vreo 30 de prieteni abia ne-am intors din concediu. sper sa puteti vedea si pozele. http://pg.photos.yahoo.com/ph/avdanaarhire/album?.dir=/f6edre2
Dupa ce am venit m-a sunat doctorita si mia spus ca as avea un "crocobaur" care a iesit la lama. Crocobaurul se chiama stafilococ auriu. stiti ceva despre asta?
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
avdanaarhire spune:
Ma scuzati, fetelor, suntem doua fete la birou, si amindoua mari cititoare de DC.Asa ca mesajul anterior l-am scris, din greseala, de pe numele colegei mele / pischi2003. Ma scuzati, inca o data. Promit ca nu mai fac.
Dana 17 sapt si 2 zile.
avdanaarhire spune:
Si pozele erau tot ale mele. le mai scriu o data. http://pg.photos.yahoo.com/ph/avdanaarhire/album?.dir=/f6edre2
asiza spune:
Ingeras, felicitari...oricum riscul la voi era foarte mic...insa e mai bine ca acum poti sta linistita fara sa-ti mai pui intrebari din punctul asta de vedere...
Cristina ...Tare m-am bucurat cand am citit...Da' aia's cam cretini (scuze) daca si la sarcina trecuta ti-au facut la fel, ba mai mult a trebuit sa-ti faci si amnio...si acum la fel...prima data baga sperietii in tine, si apoi...sorry...it was a mistake...In fine...bine ca esti bine si poti decola spre Dubai fara prea multe griji...POZE de la Disney...ai promis!
Oana 15+
asiza spune:
Alexandra, in cate saptamani esti? Eu zic asa...du-te si consulta si un alt medic cu privire la problemele tale si ia-ti tensiunea ZILNIC daca poti...Pentru ca nu e de joaca cu preeclampsia...Nu e cazul sa te alarmezi deocamdata, insa te rog eu supravegheaza-ti tensiunea...apoi decizi ce e mai bine pentru tine!
Oana 15+