Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro, multumesc ca m-ai trecut in listutza :)

Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

draga mea alexandra_25..lumea din jururl nostru da sfaturi de parca ar avea cineva nevoie de ele..mai ales noi...cica oameni binevoitori...stai linistita ca nu e deloc prea devreme..mie prima oara mi s-au umflat picioarele rau de tot pe la 3 luni...de asta ce mai zici????
te pup si stai linistita cat se poate da? uite si eu sunt in 18 saptamani si am picioarele de 2 saptamani super umflate si asa vor ele sa stea...si sincer nu ma intereseaza....asta e....
te pupacesc

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, nu la nunta la care sunt nasa am fost ieri...aia e saptamana viitoare...Atunci o sa pun si niste poze...

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

doloresmultumesc din suflet pentru incurajari......si de cand am intrat pe forumul asta de fiecare data cand am o problema si o impartasesc cu voi....ma simt mai bine....pe mine m-a zapacit medicul ala de cap....cand mi-a vazut gleznele si ca tensiunea imi era mai mare....gata ca ma interneaza ca am preclampsie....si uite asa ajungi sa iti iei campii.....!
V-am mai spus eu odata ca stau prost cu psihicul.......
miro multumesc pentru ca mi-ai facut pozele publice....
Va pupic pe toate....

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Buna ziua fetelor!

Cum imi calculez sarcina daca la eco imi arata mai mare cu o saptamana, in comparatie cu calculele mele de la ultimul ciclu? Dupa mine as avea 22 de saptamani, dupa eco 23. Si cate luni inseamna asta? Ca tare m-am zapacit cu calculul lunilor. Prea multe pareri am auzit.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am regasit burtici!
V-am spus ca va citesc cu mare interes si ca urmare am si intrebari

Dolores,spuneai ca-ti intrebi surioara cum a rezolvat problema balonarii?Despre ce carbuni e vorba?Ca si eu sunt de multe ori umflata ca un balon si nu stiu cum sa scap de starea asta.

Dia,te-am mai intrebat de bicicleta,de ce nu-i buna?Eu am facut ieri un tur de 30 si ceva de km si sunt f bine,dar as vrea sa aud si argumente contra.

Pupici la burtici!

Dana 12+

Mergi la inceput

Fetelor, mi-au trimis acum rezultatul de la TT si este negativ suntem atat de fericiti, nu ca ne-am fi facut cine stie ce griji, ca suntem tineri (eu 27, el 25).

La mine asa arata:
Tip Analiza Rezultate MoM
AFP (IU/ml) 24.20 0.96
HCG (IU/ml) 26.50 0.70
uE3 (ng/ml) 1.50 1.25

Calcul Risc genetic
Tip risc Risc calculat Risc standard
Risc Varsta 1/1172
Risc Triplu Test 1/2836 1/385
Risc Tub Neural Defect 1/10000 1/1000
Risc Trisomie 18 1/10000 1/1500

Comentarii:
Rezultatul testului triplu este negativ. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 95 %.
Nota: Testul Triplu nu are valoare de diagnostic

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Zina
la toate calculele imi da asa:
esti in saptamana 22 - deci in luna 5. DPN -ul tau este 5 noiembrie.

Uite aici calculele pe saptamani: 1, 2, www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco_result" target="_blank">3.

Calculele le faci mai bine in saptamani ... sa nu te mai incurci.
Pana in luna 5 se calculeaza cate 5 saptamani, apoi se pun doar cate 4 saptamani.
Rezulta asa ceva:
sapt. 1-5 -> luna 1
sapt. 6-10 -> luna 2
sapt. 11-15 -> luna 3
sapt. 16-20 -> luna 4
sapt. 21-25 -> luna 5
sapt. 26-29 -> luna 6
sapt. 30-33 -> luna 7
sapt. 34-37 -> luna 8
sapt. 38-41 -> luna 9

Nu te stresa ... totul e numai sa gandesti pozitiv.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Danacost, se pp ca exista un risc ridicat de cadere daca mergi cu bicicleta, de aceea nu se recomanda in sarcina.

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am vorbit cu sora mea care a avut ceva probleme cu balonarile in timpul sarcinii si medicul i-a zis sa-si cumpere carbune medicinal de la farmacie sau de la plafar...instructiunile sunt pe pachet sau in interiorul cutiutzei...cica la plafar e ceva mai ieftin....
i-a fost de mare ajutor...sper sa va fie si voua

[quote]Originally posted by Daconst

Bine v-am regasit burtici!
V-am spus ca va citesc cu mare interes si ca urmare am si intrebari

Dolores,spuneai ca-ti intrebi surioara cum a rezolvat problema balonarii?Despre ce carbuni e vorba?Ca si eu sunt de multe ori umflata ca un balon si nu stiu cum sa scap de starea asta.

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput