Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

alexandra, da, mi se mai umfla gleznele. in plus, mie imi si amortesc mainile si picioarele, destul de rau, noaptea, in somn. si mie mi s-a spus ca e cam devreme. am observat ca e foarte bine dupa masaj. incearca si tu, dar facut de cineva profesionist. si incearca sa nu mai mananci sarat. eu una nu prea pot, dar ma straduiesc. maine imi intreb doctorul ce altceva mai e de facut.
miro, bine ai revenit.
am fost harnicuta, am schimbat eu sarbatoritii(ele) de luna asta. sa ma trageti de urechi daca am omis pe cineva.
m_monique, suntem nascute in aceeasi zi si luna, sa ne traim!

alte vesti pe maine. noapte buna.
andreea 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Vin si eu printre voi , desi eu sunt de la mamici din ianuarie-februarie.Am DPN pe 1 ianuarie,asa ca imi bag nasul si pe la voi,ca nu se stie ..
Nu am putut sa citesc mare lucru pe aici,doar cateva pagini,dar in timp ma pun la punct .

Ramsan am citit povestea ta,m-a impresionat foarte mult,esti un exemplu bun pt cine isi pierde speranta , ca soarele poate rasari din nou ! Felicitari,si sanatate multa pt bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici!

Bineinteles ca iar sunt fresh de la 6.00! In viata mea n-am patit asa ceva...
Ieri la nunta a fost foarte frumos, am dansat, am mancat si m-am mai si distrat! Mi-a displacut putin ca era cam mult fum de tigara, insa mai ieseam pe terasa...Bine ca nu a fost caldura mare...

Danni, stai linistita ca nu ne plictisesti cu nimic...Ce sa-ti spun de mine???? Si eu m-am simtit relativ bine in primele luni de sarcina...imi mai era rau din cand in cand seara in special, insa de am facut-o doar o singura data...eram putin mai sensibila la diferite mirosuri si-mi era sooooomn mai mereu. Insa acum incep sa ma simt din ce in ce mai bine...Nu te panica daca nu ai greturi...se poate intampla si asta...pentru linistea ta du-te la eco mai des...Sarcina usoara sa ai si sa dea D-zeu sa fie bine pana la capat!

Dandusa, pai asa e cel mai bine...s-o vedem pe tine...ok, mai astepat pana la prima nunta...si da, te rog sa-mi trimiti acele modele de rochite....Pupici...

Mirona, bine ai revenit...vad ca ai avut parte de ceva distractie...

Aelita, bine ai venit in ...

Va pup si va doresc sa incepeti saptamana pline de energie si voie buna...

Oana 15+

Mergi la inceput

pentru Maria de Acs ( Manuela)! Sa-ti traiasca printesa, sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa... Mai intra si tu sa ne mai dai vesti despre tine, ok?

Oana 15+

Mergi la inceput

Poze noi si la Dia....frumoasa burtica de 17 saptamani!!!!!

Imi place cum monologhez eu acilea pa forum....

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Manuela (acs) sa-ti traiasca printzesa Maria. si sanatate multa.
Te mai asteptam pe la noi cu vesti despre sarcina.

quote:
Originally posted by dandusa
MIRONA,sa inteleg ca nu ti-a fost dor de mine?!?

Ce te face sa crezi asta? si nu te mai simtii data de o parte ... ca nu e cazul.
Mi-a fost un dooooorrrrrr de voi ... sa nu-ti spun.
Ca atare am si intrat sambata pe forum ... dar mergea atat de greu ... ca am renuntat. Am schimbat doar albumul Alexandrei de pe privat pe public si am iesit ca asa de greu merge netu la mama ... ca-mi faceam nervi degeaba.
Asadar ... -icii de rigoare la draga mea dandusa.

Acu incep eu: danita nu ma bagi in seama? Ce-i cu albumul tau?
fatima esti un super ajutor. Chiar ma gandeam de dimineatza si nu stiam ce mai am de facut pe aici ... nu imi mai aduceam aminte ce. Merci frumos ... am revazut si eu lista de sarbatoriti si e OK.
Si eu am probleme cu umflatul gleznelor seara. Trebuie sa reduc drastic sarea. Mai trebuie sa stam cu picioarele mai sus decat sezutul ... si se pare ca se mai amelioreaza.
aelita bine ai venit la noi. Si eu am DPN in 8 noiembrie ... dar asa simt ca o voi naste in octombrie ... deci tu cu 1 ianuarie ai toate sansele sa ramai la noi. Te trec si in listutza?
asiza DA. m-am distrat de numa. Tu la ce nunta ai fost? La cea la care ai fost nasa?

Hai sa va mai pove ceva:
aseara dupa ce am scris pe forum ma cheama al meu sot la un film pe DVD. Ok, zic ... numai bun sa-mi faca pofta de somn.
Problema era ca tema filmului era despre niste caini Husky lasati la polul sud singuri mai mult de 6 luni de zile ... cum s-au eliberat ei si au supravietuit pana sa poata cineva sa-i recupereze.
In prima faza plangeam usurel - eu sunt o mare impatimita a cainilor de orice rasa si talie.
La un moment dat a fost un prim plan cu catelusa echipei ... cu ochii ei calzi, parca implora mila, cat era ea de chinuita de foame ... m-a apucat un plans dar din ala cu suspine de-mi tremura stomacul si horcaieli de mi-am speriat barbatu.
A oprit DVD-ul si m-a luat in brate si nu reusea sa ma calmeze. Am plans asa chinuit vre-o 20 minute ... la care el disperat ma tot intreba daca plang doar din cauza cainilor sau mai am ceva ce m-a suparat, daca poate face ceva, cum sa ma linisteasca ... etc.
M-a pus sa ma lungesc in pat (normal pe partea stanga) si ma tot mangaia si alina.
Abia dupa ce s-a uitat singur la final si a vazut ca e cu happy end filmul m-am linistit si am acceptat sa ne uitam in continuare ... dar bine inteles ca nu fara lacrimi ...
Doamne - sensibila am fost ... dar acum intrec orice masura.

V-am pupat ca iar imi dau lacrimile.

Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna dimineata fetelor!

eu va citesc dar postez mai rarut.
dupa cum spuneam sunt o mamica a unui baietel de 1 an si 11 luni si gravida in 15 saptamani si 3 zile. Sunt super stresata ca eu nu simt nici o miscare in burtica desi-s la a doua sarcina si stiu cam ce miscari trebuie sa identific. Stau si astept si-mi rod unghiile pana ajung iar la eco, si albesc in cap.
va pup, sarcina usoara tuturor si o saptamana fara evenimente neplacute
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by danni

buna fetele!
eu sunt o graviduta proaspata(7 saptamani), asa ca s-ar putea sa va mire ca vreau sa va plictisesc cu problemele mele de "incepatoare".dar eu sunt ffff speriata ca ceva rau s-ar putea intampla din nou(am pierdut sarcina in ianuarie)si de asta m-am gandit sa apelez la sfatul vostru , mai ales ca voi aveti experienta.eu nu am greturi si am tot citit despre sarcini oprite din evolutie , etc si imi este groaza sa n-a patesc si eu .sunt printre voi fete care nu au avut greturi?sau alte simptome evidente?(la ecograf am fost acum 2 saptamani si mi s-a confirmat sarcina si chiar inimioara care batea!!!). va rog sa ma ajuati si sa-mi spuneti de experienta voastra

danni

Danni, stai linistita! eu nu am avut greturi delo si sarcina merge excelent. Iti doresc si tie o sarcina usoara si un bb sanatos:)

Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va multumesc pt felicitari!
Astept si erezultatul de la TT miercuri (l-am facut la Genetic Lab - nu trebuie trimitere). Nu am cine stie ce emotii, doar asa, putine, firesti.

Pupicei, Ingeras15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna danni...eu zic sa nu te mai agiti....nimic nu e intamplator.....eu zic sa nu-ti mai faci griji..foecare sarcina difera de la femeie la femeie.....sora mea nu a avut nici greturi...nici altceva....eu in schimb am avut greturi......vorbeam cu femei care au fost gravide si au zis ca toata perioada sarcinii nici nu au simtit ca sunt gravide....asa ca stai linistita, incearca sa nu te mai stresezi si sa-ti canalizezi energia asupra altor lucruri. te pup si totul va fi bine

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput