Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
ramsan spune:
Saryta foarte frumoasa bluzita ta... dar burtoku unde este?? Ti-l mascheaza foarte bine.
Ramona
Ramona
saryta spune:
cristina nu-ti face probleme doar ai mai trecut prin asa ceva si stii ca nu e chiar asa dureros si pina la urma ai si un avntaj afli 100% ce-i.bafta si eu repet amnio pe 18 iulie sa fim optimiste.pa.
Mariana-19+
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
dandusa spune:
Buna ziua ,fetelor.Azi ne-am rasfatat pe bune ...,am dormit mult ,am mincat ,ne-am uitat la tv.Vremea de afara nu prea arata de plaja ...,asa ca am sa plec sa-mi fac citeva cumparaturi si la plaja nu ajungem azi.
ASIZA,daca tot ti-ai luat material sa-ti faci rochita...am sa o las pe a mea surpriza,pentru ca as vrea sa ma imbrac cu ea ca sa iti dai seama cum imi vine....si daca tot ma imbrac mi-ar place sa ma si aranjez la par...,sa-mi pun sandalutele din satin,gentuta asortata si sa ma machiez...Deci,te-ai supara daca amin acest moment...pentru 15 iulie cind am prima nunta?!?Daca tii neaparat ...,o fac pentru tine dar mie mi-ar place sa ma vezi cu tot "tacimul".Ce zici?Te superi?AAAA...,am ceva modele de rochite dragute ,vrei sa-ti trmit pozele?
DANITA,or fi semintele bune ....,dar te mai si constipa.Mai bune sint migdalele,nucile si eu stiam ca tot ce face parte din familia alune.
dandusa 22 + si
mica printesa
dandusa spune:
RAMSAN,foarte frumoasa povestea ta,emotionanta.Sa dea D-zeu sa fie bine de acum incolo,sa-ti dea putere sa mergi mai departe.Ai grija de tine si de bebelus.
CRISTINA,esti tare simpatica...,parca vorbesti de mama mea.Eu nu am deschis ochii decit pe ea,din totdeauna am avut numai mama si o iubesc si ca tata si ca mama pentru ca viata a pus-o la grele incercari si a supravietuit cu doi copii,este o luptatoare.Ma bucur ca asa a vrut D-zeu sa crestem intr-un mediu adecvat numai cu un parinte ,dar cu cel mai bun parinte.O iubesc enorm si tare ma doare sa vad cum ne certam ,dar nu se poate altfel...,degeaba incerc sa las de la mine ...,ca nu prea reusesc.Si ea la fel.Acum noi vrem s-o aducem aici in C-ta sa se mute definitiv si ....tare mi-e ca nu-i cea mai buna alegere...,dar nu o pot lasa in Buc singura cuca intr-o casa mare ,fratele meu nu mai este in tara si deci...imagineaza-ti ce va urma...Sa dea bunul D-zeu sa ne inzestreze cu rabdare si poate asa...va fi bine.SPER!!!
dandusa 22 + si
mica printesa
fatima spune:
Ruxmax, pentru TT la Geneticlab nu trebuie trimitere. te intreaba doar ce doctor te monitorizeaza si iti cer hartiile de la eco morfo, care nu trebuie sa fie mai veche de 3 zile.
Zina, impotriva constipatiei manaca multe fructe, cat de multe poti, chiar 1-2 kg pe zi. exclus banane. cele mai eficiente sunt kiwi coapte si prunele uscate. si o cafeluta mica si slaba dimineata. eu am avut probl. cu constipatia la inceputul sarcinii, cand nu puteam sa mananc decat uscaturi. atunci ma ajutau supozitoarele cu glicerina. dar nu e bine sa faci exces, mai degraba incearca cu o bucatica de sapun pe post de supozitor. mai exista si un sirop foarte bun, Duphalac, indicat si pt. gravide.
Va pupic. maine ma duc la eco la iosup. abia astept.
20+
Mirona spune:
buna seara fetele,
am aterizat si noi home. Sunt rupta de somn.
Ziua mamei a fost super dagutza, s-a bucurat mult de prezenta noastra, apoi a cadourilor ... a fost OK.
Sambata noapte am fost la o nunta, super ... dar am fot asezati exact lanaga o boxa. Bebelia mea a dat cateva semne de discomfort ... dar s-a obisnuit pana la urma. Dragut dar obositor.
Am citit din urma ... dar asa pe nerasuflate. Pe scurt:
ingerasa felicitari pentru .
fatima pumnii stransi si sanatate multa mamei tale.
ramsan citit povestea si m-a impresionat. Of cat are de suferit o femeie pana sa-si poata tine pruncul mult dorit in brate.
Miruna 25 tin pumnii. Imi pare rau.
Tin pumnii fetelor ce au de facut TT, celor ce au de facut amniocenteza.
Din lumea pozelor:
am vazut poze noi la - alexandra, cleomoni, florentina, Dia, danita.
Alexandra nu aveai pozele pe public, le-am pus eu.
Dia - aveai doua albume facute - unul cu numele tau si unul cu sapt. 17 Pe cel din urma l-am sters.
Danita - ce e cu albumul tau? Nu mai ai poze cu voi? De ce doar o floare?
Va pupic si ne vedem maine .. ma duc la odihna ca nu mai POC.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dandusa spune:
DANNI,sa stii ca eu nu am avut simtome de sarcina de la inceput.Mi-a fost un pic rau dar mai mult pentru ca in acea perioada de inceput munceam pe vase de croaziera si ce se mai misca vasul ala....,eu oricum aveam rau de mare si mereu eram cu pastile la bord ,dar deacum si mai mult.Am plecat acasa la scurt timp dupa ce am ramas insarcinata si acasa nu am avut nimic.Acum sint deja in saptamina 22 si ne simtim super.Bafta multa si ai grija de tine
MIRONA,sa inteleg ca nu ti-a fost dor de mine?!?
dandusa 22 + si
mica printesa
alexandra_25 spune:
danni nici mie nu mi-a fost deloc rau , nici macar o data..nici greturi,nici sensibilitate la mirosuri si uite ca deja suntem in luna a 4!Fii optimista!
fatima cum mai stai cu gleznele...iti mai sunt umflate?
Eu nu am mai mers fetelor sa ma internez....voua nu vi se umfla gleznele????imi e asa de frica sa nu se intample ceva?
Multa lume imi spune ca prea repede mi s-au umflat....nu mai stiu ce sa ma fac...!
Si sunt asa de stresata.....
va pupic pe toate....noapte buna
alexandra
danita spune:
DANNI ..... nu iti pot povestii ce rau mi-a putut fii in toata perioada. Acum sunt mai bine ca si bebe a miscat dar tot mai am "locuri" sensibile .
Am zacut in pat saptamani in sir .... dar ca tot ce exista .....trec toate ! Iti doresc sa nu treci nici macar prin juma prin ce am trecut eu !:)
pupici si ai incredere in EL ca va fii bine
D
BeBelusca