Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
ramsan spune:
Neata... eu abia am facut ochi...
Dorm de sparg si n-am nici o problema cu somnul, iar BB ma lasa sa fac nani cat incape.
Cristina tin pumnii la amniocenteza... vei vedea ca este totul foarte bine.
Ruxmax si mie mi-a iesit o valoare ciudata la beta-HCG dar era greseala laboratorului, o virgula pusa aiurea... of... Vei vedea ca este bine, si nu uita nici o clipa ca acest test este doar o metoda probabilistica de a determina niste anomalii. Cea ma sigura metoda este amniocenteza pe care daca o faci internata in spital e gratis, altfel am auzit ca se dau si 300 EUR pentru asta. Tin pumnii sa fie bine uite ca sa treaca necazul.
Deci azi sunt cam vorbareata, dupa cate vad, eu fiind o fire mai retrasa de felul meu... bebe imi da energie de albinuta
Ramona 21+ Rares
Ramona
miruna25 spune:
asiza:la eco 3 D m-am programat cam de o luna pentru ca si ei sunt in concediu.Chiar Diculescu face ecografia, pentru ca la el m-am programat, dar mai sunt si alti ginecologi la ISO-X.Va pup, Alexandra 19+
saryta spune:
salut, ieri am fost la cumparaturi pt. alea mici si mi-am luat si eu o bluzita hai ca va pun citeva poze s-o vedeti.pa mai vb.
poze
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
saryta spune:
fetelor iertati-ma sunt incepatoare ma chinui cu pozele cred ca am scris linkul gresit mai incerc.pa.
www.dropshots.com/saryta" target="_blank">pozeee
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
Dia1609 spune:
Completez si eu listutza de interzise:
- alcool
- alune,
- antibiotice,
- aspirina
- bai fierbinti
- branzeturi (cu mucegai, nepasteurizate, fetta, cas prospat, branza de capra)
- cafea,ceai negru sau verde, fumat
- oua crude sau fierte moi, maioneza
- pate de ficat si orice alte conserve
- ciocolata (contine cofeina)
- laptele nefiert sau nepasteurizat
- ficat nu e voie in primul trimestru
- peste oceanic
- icre, sushi
- sucuri carbogazoase
Dia 17+ cu
Dia1609 spune:
Tocmai am citit un articol intitulat ce cuprinde dieta corecta:
- 2-5 portii de legume si fructe proaspete
- 4-6 portii de lapte si produse lactate
- 6-11 portii de produse fainoase( paine, biscuiti, paste, orez, cereale)
- 3-4 portii de carne si alimente bogate in proteine (fasole uscata, oua, nuci)
- 6-8 pahare mari de apa, suc fructe sau lapte
Dia 17+ cu
Dia1609 spune:
si daca tot sunt la capitolul ce e voie si ce nu e voie, tocmai am citit ca tb sa evitam cremele de fata si de corp ce contin retinol
Dia 17+ cu
danni spune:
buna fetele!
eu sunt o graviduta proaspata(7 saptamani), asa ca s-ar putea sa va mire ca vreau sa va plictisesc cu problemele mele de "incepatoare".dar eu sunt ffff speriata ca ceva rau s-ar putea intampla din nou(am pierdut sarcina in ianuarie)si de asta m-am gandit sa apelez la sfatul vostru , mai ales ca voi aveti experienta.eu nu am greturi si am tot citit despre sarcini oprite din evolutie , etc si imi este groaza sa n-a patesc si eu .sunt printre voi fete care nu au avut greturi?sau alte simptome evidente?(la ecograf am fost acum 2 saptamani si mi s-a confirmat sarcina si chiar inimioara care batea!!!). va rog sa ma ajuati si sa-mi spuneti de experienta voastra
danita spune:
salut dragelor,
deci nu uitati sa dormiti pe-o parte cu o pernuta intre genunchi asa se poate oxigena bebe :)
Cioco mi s-a atras atentia de catre dr de fam ca e printre alimentele interzise ...
mai adaug la lista de DA :
muzica linistitoare si sapun fara miros in ultimele luni de sarcina
la NU :
aglomeratia , locurile cu fum de tigara si cu agitatie, muzica care" agita" .
duminica frumo !
D azi facem 18
BeBelusca