Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata burticilor....am ramas un pic in urma....apropo de alimentatie...am incercat si eu de 2 zile sa mananc fara sare si fara grasimi si dorm cu picioarele sus si deja nu mai imi sunt asa de umflte picioarele.....nu mai merg luni sa ma internez....pana la urma are dreptate si dolores ....daca noi ne simtim bine de ce sa ne facem griji....cel mai important lucru este starea noastra....pentru ca asa simte si bebe...daca suntem suparate e si el...daca plangem...plange si el...si daca suntem fericite ...la fel e si el..!
Bunica mea a fost cea mai buna moasa de la maternitatea de aici, din pacate a murit anul trecut , imi doream mult sa fie alaturi de mine in aceste momente...dar ea spunea mereu ca sarcina nu trebuie tratata ca si pe o boala....e ceva firesc ,natural...daca suntem optimiste...totul va fi bine!
Pentru cele care aveti probleme...stiu ca e greu si va doresc sa fiti puternice...dar trebuie sa va ganditi ca totul va fi ok....stiu cazuri concrete....al mamei mele...la 4 luni avea contractii,sangerari,dilatata de 4 cm...a stat internata si medicii i-au spus ca nu are cum sa duca sarcina pana la capat asa....si ea s-a enervat si le-a spus ca le demonstreaza ca o va duce pana la capat...si asa a fost...asa s-a nascut sora mea...si doctorul nu a avut nici o explicatie logica decat vointa ei....!
Doar de aia suntem aici....sa ne incurajam nu?
Asiza ma bucur ca ai vazut pozele....si eu le-am vazut si pe ale tale si pe ale celorlalte.....sunteti toate frumoase...si mai ales acum...promit sa pun si eu poze cu burtica....!
va pupic pe toate.....si va doresc o duminica placuta!

19+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza, toate burticutzele la apel....mai avem putin si ajungem pe pagina 2 . de nu am scris ca nebuna si aseara . va pup

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

E duminica, iar eu la 6.00 dimineata eram fresh.... Imi vine sa mor de ciuda!

Miruna25, eu sunt bine, slava Domnului nu am probleme deosebite. Am fost la control in sapt 13 si totul era in regula, placenta era putin inserata cam jos, insa Sbarciu zicea ca deocamdata nu sunt motive de ingrijorare...Acum din cate stiu si medicul e plecat in concediu ca m-as fi dus la Radusan pentru o eco...E bine ca te duci la 3D si intr-adevar ar trebui sa auzi si parerea altui medic in legatura cu problemele tale...Cu cat timp inainte te-ai programat la 3D? Nu stii chiar Diculescu face eco? Pupici...poate mergem odata la control impreuna...

Ramsan, o poveste frumoasa...m-a emotionat...

Cristina, cum mai esti?

Va las cca sotiorul meu mi-a pregatit micul dejun, dupa care trebuie rapid sa ma vopsesc pe par si sa ma pregatesc ca mai tarziu merg la o nunta...Daca mai am timp azi, mai intru asa pe fuga sa va citesc, ca NU pot fara voi....Duminica frumoasa sa aveti....

Pupici...azi avem 15 saptamani fix......

Oana 14+

Mergi la inceput

asiza...ne luam de manutza..si eu sunt treaza de foarte mult timp...cu ce te vopsesti???sa nu faci greseala sa te faci cu vopsea cu amoniac.....ca ma superi...te pup si distractie placuta

dolores 18+
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

foarte frumoasa povestea nasterii tale draga ioana sa-ti traiasca scumpetea si fetita mea e nascuta pe 27 iunie '05 sunt deoseama, numai ca eu am nascut mai repede in 30 min. s-a terminat tot.acum am facut si eu TT si mi-a iesit naspa AFP dar sper ca va fi totul ok, pe 18 iulie fac amniocenteza si sper la un rezultat pozitiv(totul sa fi fost doar o sperietura).pa.

Mariana-19+

Mamicuta de printese-Andra si Sara.

Mergi la inceput

ioanailincam foarte emotionanta povestea nasterii Anei....am citit-o pe nerasuflate.

ramsan de asemenea si povestea ta mi-a dat un fior.....sa dea cel de sus ca totul sa fie bine pana la sfarsit si sa ne putem bucura de tot ce e in jurul nostru

dolores 18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ioanailincam, frumoasa poveste. m-a impresionat si totodata m-a incurajat sa nasc natural.

15+

Nunta noastra

Mergi la inceput

buna saftoiu_gina, spune-mi si mie ce inseamna toate aceste prescurtari.
te pup si multumesc

FV la ombilic ,Edeme absente
CRL 98 mm
LF 21,7 mm Aceste valori sunt la sarcina de 15-16 sapt.
DBP 33,8 mm

dolores 18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Neata, fetelor!
Asiza,ma simt mult mai bine,multumesc. Joi dimineata mi-am facut programare la amniocenteza,ca nu mai aveam stare, si asta indiferent de ce-mi zic astia la telefon, despre rezultatul de la TT. E mai bine asa, barem stiu exact care e situatia mea.O sa treaca repede,stiu asta, ca doar mai am o amniocenteza la activ. Daca totul e ok, joi seara sunt acasa, si ma apuc de facut bagajele,pentru ca noi de maine intr-o saptamana plecam. Deja ma uit dupa avioane de zici ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva. Vreau sa pplec, abia astept,mai ales ca o sa imi vad si parintii in Dubai.
Dandusa, mamica ta,draga de ea, e ca mamica mea. Mie mi-e dor de ea de mi se rupe sufletul, si o sun de trei-patru ori pe saptamana,si mi se rupe sufletul cand imi spune cate una din aia,stii tu...Si noi ne cam impungeam in Romania,pentru ca are impresia ca le stie pe toate. Nu imi propun sa o schimb, pentru ca stiu ca nu se poate, insa mi-as dori sa fie un pic mai atenta la modul in care vorbeste,pentru ca are un stil de-mi vine sa mor cateodata. Mi-e dor de ea, dar in acelasi timp ma bucur ca sunt la aproape 3000 de km de ea, si asa nu am cum sa ma cert cu ea.Prefer sa-mi fie dor de ea decat sa ma intep destul de des cu ea. Acum, sper ca in Dubai sa fie mai relaxata, si sa nu-mi serveasca zile fripte pe tava, ca am avut parte de din astea la greu in ultima vreme. Si tatal meu mi-a promis ca o sa aiba grija sa nu-mi strice cheful.
Ruxmax, chiar daca stiu ca nu esti in tara, sa stii ca sunt alaturi de tine si-ti urez sa ai puterea sa treci cu bine peste incercarea asta cu TT. Gandeste pozitiv, ca daca stai suparata si-ti faci prea multe griji, nu reusesti sa schimbi nimic in bine. Repeta testul si eventual fa si tu amniocenteza, asta e singura care te linisteste pe deplin, ca e cea mai sigura.
Fetelor, va urez o duminica placuta la toate, sa aveti grija de voi si de cei mici.Eu azi cred ca am sa stau toata ziua pe marginea piscinei, si am sa fac baie de o sa-mi tiuie apa in urechi,ca tare ma mai calmeaza asta.
Pupici multi

19+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dolores

asiza...ne luam de manutza..si eu sunt treaza de foarte mult timp...cu ce te vopsesti???sa nu faci greseala sa te faci cu vopsea cu amoniac.....ca ma superi...te pup si distractie placuta

dolores 18+
poze

Deci ne tinem de manuta....aiurea sa n-ai somn acum, ca dupa ce nastem, chiar daca ne pica ochii-n gura dormim cand vrea puiutul si nu cand vrem noi......Ma vopsesc cu vopsea fara amoniac, L'Oreal Casting...acuma sunt cu vopseaua-n cap...Sper sa iasa! Te

Oana 15+

Mergi la inceput