Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Cristinica si Ingerasa va felicit din tot sufletul pentru rezultatele la TT. Bine ca v-ati luat bolovanii de pe inima...of... prin cate trece o mama...

Eu le multumesc fetelor carora le-a placut povestea bebelusului meu. Si eu am trecut printr-o minune de la aspirante la mamici doar printr-o minune dandu-le fetelor speranta ca se poate si asa.
Nici mie nu-mi vine a crede ca Rares e bine si sanatos si ca il voi tine in brate in noiembrie. Deja matusa-sa i-a cumparat patutul cadou de ziua mea - voi va inchipuiti ce rasfatat este si nici macar nu s-a nascut ... mai nou i e spune "bebe Rares".

Abia asteptam sa-l vedem sambata la echo, sa vedem cat a mai crescut, poate de data asta dr. are rabdare sa-i faca si cateva poze sa ne mandrim cu flacaul pe DC.

Va urez sa aveti o saptamana cat mai faina.

Ramona 22+ Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi mult,Dolores,o sa-mi iau luna viitoare cind ajung in Ro carbune sa incerc si asta.
Ingeras,asta cu cazutul o stiam oarecum,dar riscul nu e asa mare...ma gindeam la alte contraindicatii pe care eu nu le stiu.Saru mana de raspuns!

Cristina,felicitari pentru rezultat,desi stiam ca e gresit prim aoara,asa cum ti-am spus!

Dana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

asiza faza e ca nu am tensiune....doar ca atunci de caldura sau de emotii mi-a crescut....am acasa tensiometru si imi iau tensiunea de 3 ori pe zi....si acum de cand tin regim nu mai sunt asa umflate....apropo de varsta sarcinii...dupa calculele mele si a ecografului avem 18...si dupa ale medicului de familie 20...deci de aia eram eu stresata ca nu misca bebele....dar normal pe la 4 luni jumatate la prima sarcina....
Mersi de raspuns

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Bine v-am regasit dragutzelor
De miercurea trecuta am fost plecata, azi noapte m-am intors dintr-un mic concediu prin Ungaria la lacul Balaton. Am stat toata ziua la aer, plimbari, mancare, inghetata ffff multa :)si m-am intors relaxata si cu mare chef de alt concediu ! Am tot citit ce-ati scris ( si ati scris nu v-ati jucat...)de 3 ore ca ziceam ca nu mai termin. Iaca v-am ajuns
Ma distrez cand va citesc ca ma regasesc si eu pe acolo, cu plansul cu rasul, cu toate:)
In micul concediu am fost cu niste prieteni din Ungaria, ea gravida in luna a 7a.Va dati seama, barbatii nostrii, dragutii, cu doua gravide in casa. Au facut mancare, cumparaturi, spalau vase...o minune..radeam singura cand ii vedeam cum se impulsionau unul pe altul si cum discutau foarte competenti fiecare de greutatile sarcinii. Dar cuprinsi, serios, de pasiune. Plus ca amandoi asteapta baietei...ce sa mai zic.Au dezbatut mai mult probleme de sarcina decat meciurile din campionat.Si eu care credeam ca se vor plictisi cu noi.Da de unde...Mari necunoscuti sunt barbatii astia cateodata.
Ma bucur ca sunteti bine si vorbim iar curand.

Mio 22+
Pupici la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Aaaa, sa nu uit! Am stat un pic si in jacuzzi pe-acolo si ma tot gandeam e rau, e bine ? Voi ce stiti? Eu m-am simtit tare bine iar sotul meu are o teorie tare constructiva in legatura cu sarcina, zice: daca ceva te face sa te simti bine inseamna ca totul e ok si ii e bine si lui bebe!!!
Mio 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

asiza faza e ca nu am tensiune....doar ca atunci de caldura sau de emotii mi-a crescut....am acasa tensiometru si imi iau tensiunea de 3 ori pe zi....si acum de cand tin regim nu mai sunt asa umflate....apropo de varsta sarcinii...dupa calculele mele si a ecografului avem 18...si dupa ale medicului de familie 20...deci de aia eram eu stresata ca nu misca bebele....dar normal pe la 4 luni jumatate la prima sarcina....
Mersi de raspuns

alexandra

aaaa...am inteles acuma care-i treaba cu tensiunea...buuun...in ceea ce priveste varsta sarcinii, lasa tu ce spune medicul de familie si asculta ecograful si medicul gine...ca medicii astia de familie mie nu-mi inspira deloc, da' deloc, incredere...Te pupacesc si ai grija de tine!

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Cristina, ma bucur ca poti pleca in concediu linistita!
ce usor poate sistemul sa te innebuneasca, apoi sa-ti spuna senin ca a fost o greseala!!
oricum, bine ca e bine!

ingeras26a felicitari pt rezultat!

Eu nu am avut un weekend tocmai frumos, hormonii sarcinii nu m-au last in pace, e drept, au fost intaratati si de aia au facut urat. Am avut parte de certuri, si cateva lacrimi, nu stiu daca barbatul meu este insensibil la sarcina, sau eu am devenit prea exigenta! Inca nu am depasit situatia, si tare-mi vine sa ma duc la mama! lucru care nu e chiar imposibil de facut...

Am incercat ca bb-lina mea sa nu fie afectata, am ascultat muzica frumoasa, am 2 cd-uri cu Gh Zamfir- minunate, bb e foarte fericita cand le ascultam, am simtit pentru prima data cum urmeaza mangaierea mea... o iubesc!!!!

Cred ca nu mai rezist si-mi fac programare la dr pt vineri... mi-e dor de ea si vreau sa stiu ce mai face.

Va mult, m-am bucurat sincer la vestile Cristinei si Ingerasei !

Amalia 19+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor

MIRONA nu am zis nika de albumul meu din simplu l fapt ca nu am poze cu burtika. eu fac f multe poze dar din pacate nu prea are cine saimi faca poze . tov sotzu vine seara tarziu si abia ne putem intzelege de somn :)
dar cu prima ocazie ......pun un pozik cu burtik:)

Ma bucur ptr fetele ce au primit testul negativ si va doresc la toate toate SA VA FIE BINE SI VOUA CAT SI BEBICILOR !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ingeras26a felicitari, ma bucur ca rezultatul e super ok.
cand te duci la 3D?
eu m-am programat la 4D la medlife la georgescu alma......sper sa fie ok.

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetelor,multumesc din suflet ca ma sustineti.
Ama.lia,imi pare rau sa aud ca ai parte de certuri din astea. Nu le pune la suflet,asa suntem noi ,mai sensibile in perioada asta, si poate si sotii sunt mai stresati, uneori, de le sare mustarul din orice. o sa fie bine, ai sa vezi.In privinta sistemului de sanatate de aici,prefer sa nu mai zic nimic. Inca nu pot sa cred cum de ca la o maternitate cum e Portlandul, unde Geri Haliwell,Gwen Stefani si multe alte celebritati,Victoria Beckhamsi multe,multe altele vin sa nasca, se pot intampla erori din astea. M-au tinut pe jar trei zile,iar azi, de dimineata, m-au sunat sa-mi spuna ca e vina lor si ca-si cer scuze, pentru ca nu stiu care proasta habar nu are sa interpreteze niste date. Acum, eu ce ar trebui sa le fac? Nu ar fi normal sa le dau telefon si sa le cer sa nu imi ceara bani pe analiza asta, ca doar ,cumva, se compenseaza cosmarul prin care am trecut eu cu pretul la triplul test,care aici este de, nu mai mult nici mai putin £560.ce ziceti? N-ar trebui sa le spun vreo doua, asa, in direct?
Va pup, fetelor, pe toate, si poate mai intru un pic mai tarziu.

19+

cristina

Mergi la inceput