Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Cleomoni spune:
Ruxmax imi pare sincer rau pt ce ti se intampla, mi s-a facut pielea ca la gaina cand am citit si imi imginez prin ce treci.
Ai incredere in Dumnezeu si o sa fie bine.Diseara la rugaciune o sa ne rugam si noi pentru tine si mai ales bebe si sigur o sa il asculte Dumnezeu ca el nu are pacate.
Sa fii tare si optimista
cristina1974 spune:
Buna, fetelor!
Am revenit acasa ,de la maternitate. M-au intepat iar si mi-au luat sange pentru test, iar acum nu trebuie decat sa astept pana luni-marti cand ma vor suna,si sa ma rog ca totul sa fie bine.
Pe mine ma exaspereaza modul de aici al medicilor de a-ti da vesti din astea, mai delicate. N-au, frate, nici o treaba, ceva gen" stai gaina, ca te tai".M-am mai linistit acum,iar daca iese iar aiurea, am sa merg la alta clinica,tot privata, si am sa-l mai fac o data, doar sa stiu ca daca trebuie sa fac amniocenteza,o sa fie pe motiv real,nu in urma unei "erori",ca-mi vine sa-i strang de gat cu erorile lor.Pe mine ma baga in crize de nervi si-mi pierd mintile, iar ei iti spun "Sorry",in caz de greseala a laboratorului.
Aveti grija de voi, fetelor,si de bebelushi.
Miro,m-ai inteles gresit.Cand am zis ca ma retrag, ma refeream nu la cateva zile, ci la cateva minute,doar sa ma linistesc un pic,ca vedeam negru in fata ochilor. Ca oricum nu pot sta departe de voi prea mult timp,si chiar daca o fac, uneori, mor de dorul vostru.
19 saptamani fix azi
cristina
dolores spune:
cristina1974 eu sper din tot sufletul sa trebuiasca doar sa-l repeti si sa ramana la stadiul asta.....ma voi ruga pentru cele care trebuie sa repete TT....si eu as proceda la fel daca doamne fereste s-ar intampla...nu as vrea sa dau nastere unui copil bolnav...pentru ca eu nu as mai avea viata , iar copilul nici atat..si nici nu ne putem bucura unul de altul....sa dea Doamne Doamne sa fie la toate din lista cat mai bine
dolores 17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
m_monique spune:
buna fetelor,
azi am luat rezultatul de la TT. a iesit ok.
tot azi am facut ecografie si suntem in grafic. l-am vazut si pe bebe. era asa de frumusel si jucaus, dar nu a vrut sa arate ce e.
15+
Nunta noastra
m_monique spune:
ramsan, . sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!
Ralumat, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. bine ca sunteti bine.
cristina1974, sa dea Dumnezeu ca de data asta testul sa iasa ok.
15+
Nunta noastra
dandusa spune:
Ce mi-ati mai lipsit mai fetelor,dragutelor!!!
Ne-am intors si noi acasa cu bine ,dar nu am reusit sa recuperez din urma,voi ati fost harnicute si nu pot sa incep cu povestiri daca nu va citesc din urma sa simt si eu ca nu am lipsit de la vreun eveniment sau de la vreo discutie.
Deci acum am salvat totttttt ce ati scris voi cit am fost plecata si miine la magazin am sa citesc totttttt si ne vedem miine seara cind am sa ma intorc de la "servici".
Va pup tare pe toate ,stiu ca v-au lipsit pupicurile mele....!!!!!
dandusa 21 + si
mica printesa
almo spune:
Ruxmax si Cristina imi pare rau ca treceti prin astfel de emotii dar de cele mai multe ori testele astea dau rezultate gresite. Oricum eu zic ca testul trebuie refacut si apoi facuta amino. Eu am 35 de ani si am avut un risc de 1/395 iar in urma analizelor risul a scazut la 1/7900. Cristina tu ai spus ca ai mai trecut prin asta ceea ce inseaman ca si atunci ai avut un rezultat gresit la TT nu? Plus ca sunt f consternata cum te-au anuntat asta printr-o scrisoare?? Pai pana scrisoarea ajunge la tine mai trece ceva timp si tu trebuie sa actionezi rapid!!! De ce nu au sunat?? Fetelor sunt convinsa ca e alarma falsa.
Dia1609 eu am citit ca bici e ok in sarcina dar nu din trim III cand poate fi periculos sa cazi ca centru de greutate se schimba. Oricum merci pt avertizare si sapt viitoare o sa vorbesc cu medicul meu. Nu as risca viata bebelinei mele pt un moft.
Ruxandra sb parerea mea e ca tu ai palpitatii pe baza de stres si daca ai avut probleme care ti-au provocat ganduri si ingrijorari, palpitatiile sunt raspunsul organismului tau. Eu am palpitatii in urma unei anxietati pe care am dobandit-o tot asa din cauza pshicului meu asta slab ca ma ingrijorez fara motiv. Am scapat de anxietate dar mai am palpitatii din cand in cand. Oricum palpitatiile nu sunt periculoase asa ca nu te speria. Cand simti ca ti se proneste o palpitatie incearca sa-ti tii respiratia. Incearca asta de cateva ori si dupa. Uneori poti sa o omori in fasa alteori nu. Daca nu reusesti incearca sa-ti corntrolezi respiratia si sa faci urmatorul ex ( inspiri apoi respiri f lung timp de 5 sec) fa asta de mai multe ori. Asta ai putea sa faci de mai multe ori pe zi. Si este f bun pt toate cele care au pulsul ridicat. Eu am facut asta la sedinte de accupunctura cu un japonez doctor in asa ceva. Eu am si un CD cu muzica de relaxare si cu marea (flux reflux) in fundal.
Apoi mergi la toaleta si incearca sa te scremi de ca si cum ai face KK. Asta ajuta sa elimini ceva probabil sange care se aglomereaza in inima nu as putea sa-ti spun exact si atunci inima bate mai tare ca sa rezolve problema. Oricum eu am observat ca daca ma ridic si ma misc in timpul asta alterand cu mersul la WC ajut sa treaca mai repede ca si atunci cand as sta numai intinsa pt ca atunci ma ia panica si o ia razna si mai tare. Cu cat esti mai detasata cu atat trece mai repede.
Ama.lia si eu ca si tine ma gandesc ca nu ma pricep la nimic in afara de hainute. Vreau insa sa studiez inainte sa iau ceva pt ca vreau sa nu o fac pripit si sa iau ce e mai bun. De aceea eu zic ca sa vorbim aici cu mamicile care au experienta de cate ori vrem sa luam ceva.
Moni19+ cu
aka spune:
Buna seara. Eu merg maine sa fac TT. A mai facut vreuna dintre voi testul la maternitatea Giulesti? Mie doctorita acolo mi-a spus sa merg.
Pupici
Monica 16+