Clubul nurorilor (63)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

buna dimineata nurori.
am tot amanat clipa sa va zic de soacra mea ca tot am tras speranta ca va deveni fata buna.
acu din cauza ei nu dorm.
ieri ...am dat-o pe usa afara!
nu am crezut ca voi face asha ceva cu cineva.

dar sa va povestesc si sa va dati si voi cu parerea.
ei sunt vecini cu noi (doar ce ne-am mutat la casuta noastra dupa multe peripetii)
am mai lasat fata la ei cand eram super ocupata prin casa cu tot felul de treburi.dar credeti-ma ca nu am exagerat.
dar ei nu sunt nici o clipa responsabili...am gasit-o pe fiimea scobind in galeata de gunoi si mancand de acolo iar ei au justificat ca "face anticorpi!" din galeata????
nu sunt atenti si fata baga orice in gura, am gasit-o molfaind de zor un chistoc de tigara pe care socrumiu nu vrea sa bage la cap ca tre sa il arunce undeva unde alex sa nu ajunga.
ei tot timpul comenteaza la orice fac eu in privinta fetii (am zis ca sa tac si sa imi vad de treaba)
soacramea nu o data a plekat cu fata fara sa imi spuna ca pleaca iar eu nu stiam daca sunt impreuna sau nu.
nu o data ei nici macar nu stiau pe unde e alexandra.o data am gasit-o in strada.si ei habar nu aveau.
si soacramea cu gura ei a zis ca i-a bagat fetii tigara in gura si i-a aprins-o ca sa vada ce face.la faza asta am albit.ii da suc sa bea cu toate ca eu am rugat-o macar sa il dilueze cu apa.ca cica ce are?cum sa nu bea fata suc?
alexandra are doar un an si 4 luni cum naibii sa fie bine sa ii dai suc.i-am zis sa ii cumpere lapte si sa ii dea daca tot vrea sa ii dea ceva bun.
cand adormea fata acolo...ei fumau de rupeau in aceeasi camera cu ea.nici macar usa nu o deschidea.
si multe altele.
si uite asha am zis ca mai bine las balta ce am eu de facut si ma ocupa de fata dar la ei nu o mai las asha des ci mai rarut ca totusi sunt bunicii ei.

si m-am trezit cu soacra peste mine in casa cu chef de scandal.
"ca torturez fata! ca o maltratez! ca o sa mi-o ia si o sa o creasca ea, ca e copilul ei.ca am mari pretentii de la un copil de un an. ca din cauza mea plange tot timpul ca nu stiu sa cresc un copil etc etc cu accent pe faptul ca torturez copilu'...."
cand m-a intrebat de ce nu mai las la ei i-am zis clar ptr ca ei nu imi respecta deciziile de parinte si ptr ca ei comenteaza tot timpul la orice fac eu in privinta fetii mele si ca pana la urma urmei e copilul meu, responsabilitatea mea si eu imi asum deciziile in privinta ei.
si i-am mai zis ca ei nu au stiut un an de zile de nepoata-sa (noi at stateam la constanta) si ca nu i-a interesat de loc de soarta noastra asha ca sa nu imi zica mie ca nu stiu sa imi cresc copilul si zicandu-i astea...am poftit-o pe usa afara.
a avut tupeu sa imi tranteasca usa...bunatate de usa pe care am dat o caruta de bani.

si a mai zis ca frumusetea noastra de casuta e de fapt casa ei si ca ea face ce vrea si vine cand vrea...mai sa fie! parca a strans ea cureaua sau parca e ea plekata in lume ca sa adune ban pe ban.nu a stiut decat sa ne jupoaie.

ce ma oftic cel mai tare e ca inca nu avem gard intre proprietati si nu prea am cum sa mai imi las odorashul sa stea in curte si sa nu se ma duka la ei.

va pup
si va multumesc ptr ca aveti rabdarea sa ma cititi.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Ieri nu mi-a mers netul. Sau ...o fi mers el de dimineata, dar eu m-am trezit la 12, asa ca... si azi vad ca merge foarte prost.
La multi ani surorilor sarbatorite ieri.
Va si intru mai tarziu, ca am un somn....

Andreea 35+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by jone
am gasit-o pe fiimea scobind in galeata de gunoi si mancand de acolo iar ei au justificat ca "face anticorpi!" din galeata????
nu sunt atenti si fata baga orice in gura, am gasit-o molfaind de zor un chistoc de tigara pe care socrumiu nu vrea sa bage la cap ca tre sa il arunce undeva unde alex sa nu ajunga.

Fara comentarii!

Proaspat casatorita !

Nunta noastra - cateva fotografii

Mergi la inceput

am uitat, k m-a socat jone...buna dimineata, nurorici!

Stiti cand v-am spus k eu am mereu motive de sarbatorit? Well...Fete, azi e ziua soacra-mii! Da' va rog, NU-i urati la multi ani! K asta chiar o ia in serios...

Aseara iar m-a enervat ..a chemat niste vecine care-au fost la nunta, sa vada dvd-urile...si ce credeti k am auzit, 1 ora? (noi eram la masa, ele in curte si auzeam) "Ia uite, ia uite, fata mea ce frumoasa e...iiiiiiiii...ia uite, manca-o-asa io...manca-i-as picioarele...iiiiiiii...ati vazut? iiiiiii...ia uite, ce rochie are...ce ma-ntreba "mama iti place?"...vai, da' cum sa nu-mi placa, doar e fata mea...vaaaaaaaaai..si oooooooooooofffffff...fata mea-n sus, fata mea-n jos..."

A naibii sa fie dak a zis ceva de mine sau de puiu! NIMIC!...si vecinele incercau, bietele..."uite ce frumoasa e mireasa, uite ce-mi place..."..Sa spuna ceva? Neah!

Si dupa ce-am mancat, cam cu ncoduri, ne-am asezat si noi la rerevizionare...si cum voia sa spuna ceva de fi-sa, cum incepeam, cu fata vecinei.."mama, ia uite ce dansam aici...ia uite cum radeam...ia uite cum..." Fata vecinei: ce mi-a placut cum a baut mirele sampanie din pantoful tau!!! aici a lovit-o pe socrela unde-o durea mai tare, k "ea n-ar fi facut asa ceva niciodata"! si desigur, nici fi-sa...
Of, ce rau imi pare acum k nu am facut si faza cu jarteluta.. cre' k pleznea!

Diseara ma opresc direct la ai mei, vine si puiu si probabil pe la 23 ii vom da scorpiei un cadou simbolic...chiar ma intreba puiu ce vreau sa-i iau, k el nu are timp...m-am gandit "otrava???" da' m-am abtinut si-am dat din umeri...sincer, habar n-am...da' oricum, ceva ieftin!

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

Him, pupici!

Briza, AMR O ZI!!! UNA!!!

Fete, pe unde umblati?
a.cicel, ce face bblina?

Proaspat casatorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la norici!
Plec sa depunem actele!
Razucamulti!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata dragutelor

Jo m-ai lasat fara cuvinte asa de la prima ora. iti doresc sa ai putere si intelepciune sa treci peste toate cu bine!

Raza eu nu stiu de ce o mai bagi in seama, nu ai invatat pana acum ca asa e ea???

Briza sa ai grija de tine, sa ai grija la ce mananci ca sa nu-ti cada greu, sa mai iei un calci ca sa-ti dea putere. hai ca mai ai un pas...

Andreea si pe mine ma intrebau colegii de ce nu am mila de puiutul meu si nu dorm mai mult, dar deocamdata nu pot pt ca la munca se semneaza condica si nu vreau sa intarzii prevalandu-ma de faptul ca sunt gravidutza. oricum as mai fi stat in pat... Somn usor si un pupic pt bebelina.

Ali tu cum mai stai cu pregatirile???

Lavi cred ca se bronzeaza...

Sun, Fla+Sara, Cherry, Him, Kitti, Viki, pe unde sunteti?

pup toate fetele mele dragi

Marina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza! Am aparut si eu. Sunt pachet de nervi, ca azi trebuia sa-mi termine muncitorii ultimele detalii si ... ciuciu, ca nu vin azi la lucru ca pleaca la tara. Cica or sa termine luni... asta daca-i mai lasa cineva. Ca nu mai am chef sa repar nimic, cum e asa ramane, fac curatenie si gata. Sper doar sa ne vina mobila de dormitor ca daca ne tzapeste si asta chiar ca-mi iau campii...
In rest, toate bune si frumoase pentru ca azi e VINERI si in plus e ULTIMA ZI DE SERVICI inainte de concediu .
jone, tu esti noua pe aici? Daca da, bine ai venit, daca nu, bine ai revenit! Oricum, e groaznic ce face soacra ta si sfatul meu este sa-ti faci repede repede gard.
Briza, iti doresc sa ai o nunta de vis, urmata de o viata de vis alaturi de cel pe care il iubesti!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata

jone bine ai venit iar socrii tai sunt desprinsi din poveste
briza - casa de piatra
vicky - spor la depus acte
raza - no comment la atitudinea soacrei
marina, andreea un pupic pt bebei
pt celelalte fete cate un

Mergi la inceput