Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 29
bunicuta spune:
Fetele o zi buna si un wk placut tuturor.
Briza- o nunta ca-n povesti-si tot ce-ti doresti
Alynuta spor la trebi si concediu placut
Razuca- no comment despre soacra- sa-i spun La Multi Ani ?eu zic ca da.
Marina-sanatate tie si bb
Andreea- ce mai face bb-lina-s-a cumintit sau tot activa -sa nu mai pui Kg ca ajung apropos-burtica mare dar tu nu esti grasa-(vazut poze).
Jo- bine ai venit sau revenit -mai lasat fara cuvinte vis-a-vis de comportamentul soacrei-e intreaga la minte?eu cred ca nu(sunt cam dura dar asta-i cuvintul potrivit).
Him bine ai revenit sper ca esti bine ?
Fetele azi nu mai intru ca vreau sa plec mai repede de la serviciu.
toate fetele
Raza de soare spune:
ATENTIE!!!! Pt briza! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79753
buni, eu ii zic LMA k sunt nevoita, dar tu?...
edit: sa va fac si mai atente!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
camelia72 spune:
'Neatza,dragele mele!
Sper sa termin si eu treaba week-end-ul asta si sa-mi iau baiatu' acasa,ma topesc de dorul lui!Vorbesc zilnic la telefon cu mama si-mi zice cate nazdravanii face...i-a pus nisip in papuci lui taica-meu,se desbraca de pantaloni si le arata "puia" bunicilor iar astea se prapadesc de ras...mi-au invatat baiatu' la prostii
Buni,la Olanesti vom pleca cred ca pe 17 iulie,ne vom orienta la fata locului in cazul in care nu apucam sa facem vreo rezervare...eu am deschis un subiect si la "Calatorii..." dar nu mi-au raspuns prea multe persoane,stiu ca-i o zona frumoasa,ma duceam cu parintii cand eram mai mica si mi-a placut mult!
Briza "Casa de Piatra si sa fiti fericiti toata viata!"
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Cami, ce baietzel nazdravan ai!
Buni, weekend placut si tie! Si eu sper sa reusesc s-o tulesc mai repede acasa azi.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by camelia72
se desbraca de pantaloni si le arata "puia" bunicilor iar astea se prapadesc de ras...mi-au invatat baiatu' la prostii
las k astea prind bine mai tarziu
Proaspat casatorita !
addinel spune:
buna la nurori. am lipsit o vreme, agitatie amre si criza mare. din fericire doar de timp
gata, mi-am planificat cununia civila, pe 22 iulie ma fac doamna [x(] bineinteles ca soacra-mea a comentat continuu, dar in cele din urma cu mult tact am redus-o a tacere. sunt mandra de mine, am luat-o cu binisorul si vad ca a mers de minune. poate chiar incepe sa ma iubeasca
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
addinel, in sfarsit! ai primit pm? nu k ar avea vreo importanta, k briza si eu am tot intrebat de faza cu dansul...te mai intereseaza? si: felicitari pt reusita cu soacra!
Proaspat casatorita !
marinar spune:
Cami ce baiat haios ai!!!
Ali mai lasa mesterii, trebuie sa te mai si odihnesti si o sa termini tu si casa.
Buni pup dulce si we placut.
Raza tot respectul pt sub deschis pt briza.
Viki ai avut emotii???
Adinel esti imblanzitoare de scorpii???
Marina 11+
Alynutza spune:
Marina, pe unii ii las, ca n-am ce face si i-am zis aseara la iubi ca si daca pic pana sambata seara vreau sa termin ce am de facut prin casa (azi incerc sa plec mai repede de la servici). Dar pe ala de trebuie sa-mi faca mobila nu-l iert de nici o culoare. Ca musai vreau sa avem patul nostru gata, mai ales ca ieri am fost in Metro si am achizitionat lenjerie din aia satinata asa cum imi doream pentru noaptea nuntii... si am gasit chiar in culorile dormitorului (m-am dezamagit doar pentru ca in poza, cearceaful era bleu, fetele de perne in niste carouri mai speciale bleu, bleumarin si verde, iar fata de plapuma la fel ca pernele si pe cand le-am desfacut acasa, fetele de perna sunt bleu uni ca si cearceaful). burticica mica.
Nunta noastra
Pregatiri
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
Andreea- ce mai face bb-lina-s-a cumintit sau tot activa -sa nu mai pui Kg ca ajung apropos-burtica mare dar tu nu esti grasa-(vazut poze).
Ai dreptate....nu sunt grasa, sunt doar cat o balenuta
Jo si pe mine m-a socat soacra ta. Sunt fara cuvinte.
Marina eu.....acuma m-am trezit. Cred ca se intampla ceva cu mine. Ca asa mult n-am dormit niciodata. Si m-am trezit ca m-a sunat iubi sa vada cum ma simt. Ca si ieri am fost tare bleaga. Nu sunt in stare sa fac nimic. ACuma asa adanc am dormit...m-am trezit transpirata toata. Si am visat o gramada de lucruri, inclusiv ca schimbam pampersul la bebelina, ca scoteam cartofi (dar erau niste cartofi ciudati), ca ii scoteam cosuri lui iubi ...si multe altele. Cred ca incep sa o iua razna.
Bebelina se misca ea...cred...dar eu daca dorm toata ziua...nu prea o mai simt, doar cand ma trezesc.
Andreea 35+
POZE