Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 27
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
Am intrat scurt sa va salut pe toate. Nu am apucat sa citesc din urma, va multumesc celor ce au intrebat de mine si mi-au transmis salutari. Imi e dor de voi, dar nu stiu cind revin la scris.
Celor care s-au sarbatorit ziua de nastere, le doresc cu intarziere multe bucurii si sanatate,
iar fetelor care devin mirese, le doresc Casa de Piatra, o nunta de vis si multa fericire. La fel le doresc si celor care s-au casatorit de cind nu am mai scris.
Va pe toate, nu va iau pe rand, scuze.
Sa aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
Him
Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!
NicoletaB spune:
Un tip isi intreaba sotia: "Iubito, cand o sa mor, o sa plangi mult?
"Bineinteles, iubitule. Doar stii ca eu plang pentru orice fleac...."
Alynutza spune:
Him, sa mai treci pe la noi.
Buni, mama s-a oferit sa ma ajute, dar nu vreau eu, ca tot timpul se plange ca e obosita, ea e mai obosita ca mine, ca dupa o zi la scabici fuga acasa la smotru si ma prinde 11 jumate noaptea calcand camasi... Oricum, le are si ea pe ale ei, ca trebuie sa-si curete la ea, ca de la ea ma iau nuntasii. Soacra nu se pune problema s-o chem... Ma descurc eu cumva, il pun si pe iubi la smotru, ca doar nu-i doar casa mea...
Cat despre Iri-Monica, ai dreptate, sunt scarbosi si ridicoli. Ei, daca mi-ar spune ca s-a indragostit de Sean Connery de exemplu, alta mancare de peste. Ca omul ala la cati ani o avea, are o prestanta deosebita...
Nunta noastra
Pregatiri
ancasilv spune:
Ceva haios
http://youtube.com/watch?v=bBnY28Mo6Is&feature=Favorites&page=1&t=t&f
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
Raza de soare spune:
na, k n-am mai avut timp sa stau cu voi.. da' recuperez maine..
pup u all! bunimultumesc!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Nadia1976 spune:
Neata, nurori! Va multumesc ptr. urari si va pupic pe toate!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."