Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 21
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Raza, incearca sa le incarci direct de pe cd, sau ai grija cand le salvezi pe calc sa scrie clar la sfarsit .jpg
Asta fac! le-am facut jpg ( Briza thx!), am bagat una, de test, pe yahoo -stati k mai lucrez, n-am timp de facut public!- si...atat! nu mai vreaaaaaa!...
edit: vrea, dar doar cate una...eu le vreau pe webshots, sa le vedeti mari, k pe yahoo ies aiurea micsorate...
Proaspat casatorita !
Foto
cherry22 spune:
Neata, norici!
Andreea, mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat, arati super. Si burticutza este foarte frumoasa, cred ca bb-lina e si mai si. Ai grija cu mutatul mobilei, sa nu o superi pe bb-lina
Marina, burticutza ta creste, nu? Sper din tot sufletul sa te simti mai bine.
Sun, spor la treaba si...sa nu lipsesti prea mult.
Razuca, asteptam pozicile
Fla, tu ce mai faci? Dar micuta Sara? Mai treci pe la noi, ca eu iti simt lipsa
toate fetele si fug la treaba
NicoletaB spune:
raza unde le-ai pus?
la shortcutul Poze nu-i nimic available, iar la adresa noastra comuna a nurorilor, iar lipsa
preda_vicky spune:
, Andreea, si multam ca vrei sa mi le trimiti. Fi-miu de obicei imi trimite pe mess (Actions - Send a file) daca nu au volum mare, merge repede. Asta stiu ca de obicei imi trimite muzica. din nou burtica!
Eu daca raman in concediu, ma apuc si eu de curatenie, dar sper sa ma limitez la atat si nu sa mut si mobila. Eu zic ca sta bine unde e. Nu de alta, dar nu vreau sa o stresez pe mama. Abia ce se simte mai bine de cand s-a mai racorit afara.
Briza, prietena mea s-a tuns, vopsit, intins par (ca-l are ondulat natural) la Hilton si a costat-o 2 mil. cu atentii cu tot! Dar un banal de coafor Igiena? Si ce daca e pe Mosilor? Doar nu e pe Fifth ave. Daca ati vedea ce revoltata sunt. Nu-i vorba, mai caut, prefer in zona, sa nu merg in Rahova sa ma plimb cu voalul pe cap, dar nici cu hotie la drumul mare nu-s de acord.
Aly, si spor la aranjat si curatenie!
Marina, si la tine ca sa te simti mai bine.
Razuco, persevereaza, o sa reusesti pana la urma sa ne pui si poze. Avem rabdare!
Sun, si spor la treaba, daca ai nevoie, iti ofer o mana de ajutor.
Fetele, aveti dreptate, e mai buna cafeaua cand o bei pe DC.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
raza unde le-ai pus?
la shortcutul Poze nu-i nimic available, iar la adresa noastra comuna a nurorilor, iar lipsa
la Poze, dar pt k ink mai pun, nu l-am "aveilabalit" va anunt!
da' tot nu ma las, le vreau mutate pe webshots, in marime originala...sa vedeti cum trebuie, k asa, pe yahoo, nu-mi place cum se vad, sunt prea mici...
Proaspat casatorita !
Foto
briza_marii spune:
vicky draga, si eu sunt revoltata de cate de multe figuri am intalnit acum de cand cu nunta...... in loc sa fim fericite si multumite ca se apropie nunta noi ne stresam si ne dam de cate problem intalnim. Of
Razucopana pleci sper sa termini, sa nu ne mai lasi cu ochii in soare si azi....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
2 mil? Pentru un simplu coafat? Mi-am ratat cariera.
Vicky, si eu zic sa mai cauti, ca-i exagerat. Unde merg eu aranjeaza mireasa cu par scurt pentru 40 ron. Si sa stii ca e super ok coafeza.
Nunta noastra
Pregatiri
preda_vicky spune:
Briza, ma tem ca asta-i numai inceputul. Si eu ma gandeam, de ce trebuie sa ne stresam noi, miresele?
Aly, dak nu gasesc mai ieftin coafat in Buc, sa stii ca vin la Cj!. O sa caut mai serios de sapt. viitoare, ca-s in concediu (asa vreau eu, acu depind ce vor si sefii!).
Dar stand eu azi, in tramvai, in drum spre servici, am realizat ca mai trebuie sa ma ocup de un aspect f.important, asa ca iar tip pe-aici dupa ajutorrrrr! Deci, vine lumea acasa sa ia mireasa, da? Nasii, sotul, socrii, etc. Eu cu ce-i servesc pe oameni pana plecam la biserica? La ora 14? Ca de-acolo mergem direct la restaurant.
Voi, fetele, cum ati procedat? Ce le-ati dat de mancat si de baut? Aperitiv, presupun? Da-ti si la fata niste sfaturi!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
NicoletaB spune:
eu am avut oameni care au venit la mine inca dupa civila
am facut platouri cu racituri, alune, sucuri,apa si vin la discretie
cand iti vine alaiul tb sa serveasca si oamenii aia ceva, nu?
totul a fost bufet suedez
briza_marii spune:
la noi lumea v-a venii pe la 2-3 inante sa plecam la biserica. vom avea platouri cu aperitive (cascaval, masline, rosii umplute cu salata de vinete, chiftelute, si chestii feliate-pastrama, muschi..), saleuri si pateuri (cumparate), alune, vin, suc, apa
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta