Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 22
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Razucopana pleci sper sa termini, sa nu ne mai lasi cu ochii in soare si azi....
termin! da' se-ncark greu.....una cate una, altfel nu vrea...si vreau sa pun cam din tot cateva..
Proaspat casatorita !
Foto
Raza de soare spune:
ooooooofffffffff!..al , greu mai merge!..da' in cateva min e gata!sper!
Proaspat casatorita !
Foto
impreuna spune:
Nu vreau sa va faceti griji dragelor ca nu dispar de tot, doar asa, o mica pauza, chiar simt nevoia sa imi reorganizez timpul si prioritatile, nu-mi plac sa fac lucruri de mantuiala si cam asa a fost in ultima vreme.
Plus ca nici pt DC n-am timp cat mi-ar fi necesar si nu vreau sa devin superficiala, sa zic doo vorbe ici si colo, vreau sa scap de aerul asta de plictis:)
Si multe dintre voi plecati in concedii sau mai luati cate o pauza asa ca dupa ce trece perioada asta revenim in forta:)
Cele care imi duceti dorul vb pe mess, poate oi avea mai mult timp:)
O sa mai intru macar sa va citesc cand apuc, sa ma uit la poze (vazut burtica Andreiut, burtoi adica, Razuca vreau sa vad si pozele tale).
Urez concediu placut Lavi si bafta la ex, o sa te distrezi de minune
Bun venit bmagdaro, mai povesteste-ne despre tine (voi) si cine deschide cap. nou te trece pe listutza, ca Fanna noastra a plecat in concediu:)
La multi ani Jocelyn pt maine, sa fi fericita si sa ramai asa faina cum esti
la toate fara discriminari
Fla (sotie si mamica fericita)
preda_vicky spune:
Multumesc fetelor, dragutelor. Va . Diseara o sa pregatesc un meniu, sa am timp sa mai "lucrez" la el pana atunci.
La mine nu vine nimeni dupa civila, mergem noi cu familia si colegii care nu vin la nunta la o terasa. Am scapat de o grija, in privinta asta. Dar uitasem complet ca trebuie sa vina sa ma ia, mireasa, de-acasa! Emotiile...
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Raza de soare spune:
POZE!!!
Vor urma si altele, dar necesita timp...deocamdata, doar atat!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
SUPERBE POZELE RAZA
chiar ai fost cu zambetul pe buze toata ziua
multumesc! sa-mi traiasca foto-cameramanu'!!! e, am mai si plans, dar de emotie...(si de rau , dar spre dimineata, inainte sa-mi dea voalul..se cam vede k-mi era rau)
Si da, Catalin a fost de nota 10! in alte poze (alea de viitor) se vede mai bine, da' tb rabdare...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
briza_marii spune:
razuca eu ti-am scris PM. ce am uitat e ca si buchetul meu o sa aibe 3 trand rosii si 4 albi....sti tu la ce ma refer
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta