Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Aly , La Multi,Multi Ani fericiti alaturi de jumatatea ta,sa va iubiti toata viata si sa aveti o nunta de vis,asa cum v-o doriti!
Lavi ,scuze pt. intarziere...La Multi Ani fericiti si plini de impliniri alaturi de sotul tau!
Iertati fata uituca! Fete dragi, aceleasi urari si din partea mea!
Proaspat casatorita !
Foto
bunicuta spune:
sa vad ce mai faceti
Briza CASA DE PIATRA -anii multi multi impreuna cu multa iubire , bucurii,intelegere si numai realizari.
Razuca-felicitari pentru "o luna" -asa o sa ajungi sa te intrebi cand au trecut 30 ani si n-o sa-ti vina sa crezi ce repede fuge timpul- faci cinste pentru o luna trecuta de maritis?
Alynuta curioasa m-am uitat repede pe poze -SUPER MARTURIILE - si daca iti spune "buni" acest lucru trebuie s-o crezi-sa vezi c-o sa placa tuturor-nu te necaji de ce au zis ai tai-ti-am mai spus odata cu varsta devenim mai reticenti la idei noi si ramanem fideli vechilor obiceiuri -asta e ....de aceea exista doua generatii si conflicte intre generatii -ar fii prea monoton sa avem toti aceleasi gusturi, idei ,pareri .
si LA MULTI ANI pentru 1 an de logodna-sa fiti iubiti si fericiti.
Vicky-sanatate si succes la acte-sa rezolvati cum va doriti.
Andreea -succes la eco-bebelina sa fie sanatoasa si sa mai aiba putina rabdare-
Marina sanatate in continuare si incet incet micile neplaceri ale sarcinii vor dispare-si o sa te simti din ce in ce mai bine-numai gandul la bb o sa te faca sa nu mai simti decat bucurie pentru micutul sau micuta din burtica-sa fiti sanatosi amandoi.
Fla-ce mai faci-nu ne mai povestesti nimic despre tine,despre Sara ,-te asteptam.
SUN-tot munca multa-Succes la treburi si ce fac baietii?
Fetele care sunt in concediu -Jocelyn, Fannna -sa dea DD vreme buna si petrecere frumoasa.
Cami -spor la treaba -se pare ca la tine este mult mai mult decat la mine -eu cele 2 camere finita cu zugravit+raschetat-inceput aranjat lucruri merge greu-lipsa de chef de munca dar ne mobilizam-
deci succes la treaba-bine ca n-ai soacra si pupici multi copiilor.
Nico spor la job.
O saptamana buna tuturor
Alynutza spune:
Marina, Raza, Buni aveti dreptate, si chiar e de munca, pentru ca initial am facut una legata, apoi mi-a venit ideea sa cos doua cercuri concentrice pe unde am bagat pangligutza si am strans totul ca intr-o pungutza si arata mult mai bine... deci o sa ma ia gaia pana le cos pe toate, mi-am propus lunea viitoare ziua de facut marturii (asta in cazul in care dau gata curatenia si tot restul saptamana asta - am emotii mari cu mobila, sper sa ne-o aduca), insa o iau si pe cumnata ca mi-a zis ca ma ajuta si profit, ca pana acum tot singuri le-am facut pe toate. Acum ne gandim ce mai este de facut si la cine ce repartizam ca sa ne mai linistim si noi inainte de nunta.
Lavi, scuze si eu sunt uituca, iti doresc multi multi ani plini de fericire si iubire alaturi de sotzul tau si un bebel frumusel si shmecherel care sa va lumineze viata!
Ca sa va dati seama ce face trezirea la 5 jumate din om: uitasem cu desavarsire de logodna... Is curioasa daca isi aduce al meu aminte... Oricum si multumesc pentru urari.
Si va invit la
Spor la smotruieli si curatenii! Eu de maine intru in program, azi am ultima vizita la dentist (sau poate mai merg o data chiar inainte de nunta pentru un periaj profesional). A, si trebuie sa-mi mai programez o zi pentru cusut, vineri si sambata am tot lucrat, dar mai am... of, sper sa-mi ajunga timpul...
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
sigur k dau, Fla! cand am zis eu k aici e motiv de sarbatoare mereu...
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Pe unde ati disparut?
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
Fetelor vreti sa vedeti ceva tare de tot?!!!
www.cometam.ro
Este pag de web a firmei unde lucreaza bubu meu si unde am lucrat si eu pana acum 2 ani. (am ramas prietena cu toti fostii colegi si am sunat sa intreb a cui a fost ideea si cica..a sefului!!!!!!!!)
Nu imi vine sa cred!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Briza, un gest foarte dragutz din partea colegilor sotzului tau! Jos palaria!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor vreti sa vedeti ceva tare de tot?!!!
www.cometam.ro
hai sa-ti mai spun si aici...e FRUMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS!.... na, iar p'ang!
Proaspat casatorita !
Foto