Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
eu ma chinui sa aleg melodii pt coloana sonora a dvd-urilor...ma suna sotia cameramanului intruna...si tot n-am terminat, ii mai zic fo' 2 si de-acasa... cik sa aleg in fct de textele pt generic, la care am lucrat o gramada timp...pai stiu eu ce sa aleg? i le dau pe toate si...sa se descurce!
Edit: plec, pa!
Proaspat casatorita !
Foto
lavinai spune:
buna fetele!!!
sunt asa de supa.....din cauza vremiii....oare isi revine pana miercuri cand pleceu la mare????
voi ce ati auzit de vreme??? ca la stiri numai dezastre arata din constanta!!!
multumesc de urari!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
boeru spune:
Fetelor am revenit si eu! S-au intamplat multe chestii, mi-am schimbat serviciul, sper sa am timp aici sa stau si cu voi! Multumesc pentru mesaje, asa m-am bucurat ca v-am lipsit!
Sunt OK, m-am adaptat la noul loc de munca dar am fost foarte dezamagita de ceilalti de la care am plecat. Oricum tot raul spre bine!
O sa incerc sa citesc din urma (cat voi putea!) sa vad si eu ce s-a mai intamplat.
Pupici la toata lumea!
Revin!
Alynutza spune:
Florina, bine ai revenit!
Nunta noastra
Pregatiri
lavinai spune:
nu mai pleaca nimeni in concediu pe litoral saptamana asta????
sunule, tu esti din tulcea, care starea vremii????
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
camelia72 spune:
Lavi,eu zic sa nu te ingrijorezi,vremea se va incalzi saptamana asta...am auzit ca la mare e ok...vezi si tu dimineata de la ora 10 pe tvr.2 emisiunea lui Maruta ca transmite in direct de la Neptun...!
Boeru...bine ai revenit,ne-a fost dor de tine!
Raza...nu se vad pozele din semnatura! Fetelor,voi le vedeti ca poate sunt eu !
Briza... gestul colegilor...sa le traiasca sefu' !
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lavinai spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Lavi,eu zic sa nu te ingrijorezi,vremea se va incalzi saptamana asta...am auzit ca la mare e ok...vezi si tu dimineata de la ora 10 pe tvr.2 emisiunea lui Maruta ca transmite in direct de la Neptun...!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
super buan ideea!!!!
mersi frumos!!
eram deprimata deja din cauza vremii, dar tot spun astia ca se incalzeste!!
SunSmile spune:
Asa pe fuga. Intr-adevar a fost crunta vremea la cta si tl. Tot ce-ti pot spune e ce-am gasit pe cnn:
Partly Cloudy
Rel. Humidity: 53%
Wind: NE at 13 mph (21 km/h)
Sunrise: 5:27 AM
Sunset: 8:53 PM
Barometric Pressure: 26.1"Hg (F)
5 DAY FORECAST
Monday
74°F (23°C) | 61°F (16°C)
Tuesday
77°F (25°C) | 65°F (18°C)
Wednesday
79°F (26°C) | 65°F (18°C)
Thursday
80°F (27°C) | 68°F (20°C)
Friday
80°F (27°C) | 64°F (18°C)
Succes Lavi! Pup fetele si scuze de absenta...asta e!
quote:
Originally posted by lavinai
nu mai pleaca nimeni in concediu pe litoral saptamana asta????
sunule, tu esti din tulcea, care starea vremii????
The future belongs to those who believe in their dreams.