Clubul nurorilor (63)
Raspunsuri - Pagina 12
impreuna spune:
Neatza si de la mine, va doresc o zi frumoasa, si mie la fel:)
Ma pregatesc sa plec cu Sara la o prietena, cred ca vom ramane la ea toata ziua, asa ca ne auzim... mai incolo
V-am citit cuvant cu cuvant, dar nu apuc sa va scriu, asa ca va in
www.maxim.ro/circus/special/571/iri_la_maxim.html" target="_blank">Hitul verii
Fla (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
neata
gata, sunt la munca pt ca ma simt mai bine. tine si vremea cu mine si cu bb.
nu am reusit sa citesc din urma, sper sa nu va suparati.
Ali felicitari pt depusul actelor. am vazut si martiriile- fff frumoase.
noi suntem bine, azi am implinit 11 saptamani. m-au mai lasat greturile, starile de rau, ma mai supara numai stomacul in sensul ca ma ustura, dar e ok numai atat.
gagici invatati-ma si pe mine cum sa-mi pun la semnatura .
pup u all
marina
camelia72 spune:
'neatza!
Noi suntem tot cu santierul in casa,ne-am pus termopane si acum zugravim dormitorul...trebuie sa plec sa ma uit de un aparat de aer conditionat,la noi este absolut necesar!Apropo,care este mai silentios ca am auzit ca unele fac un zgomot...ma duc pe la Selgros sa cercetez...!
Fla,Mihaita e tot la mama,am fost sambata pe la el si ne-am plimbat prin oras vreo 3 ore...i-am dus off ca este mancat de tantari,mititelu'...i-am dat si cu fenistil gel dar degeaba!
Fetele...de cand cu santierul asta n-am mai vazut picior de soacra...sunt convinsa ca-si va face aparitia cand va fi totul pus la loc...sau,cine stie...o fi luat-o apa!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Marina, ma bucur ca te simti mai bine. Si ca-ti plac marturicile mele.
Ca sa poti pune la semnatura ce vrei tu, o editezi intr-un mesaj obisnuit, apoi dai "copy" si o "paste"-uiesti in Profil personal la semnatura.
Cami, ce bine ca ai scapat de soacra, macar si temporar. De AC nu stiu sa te sfatuiesc, ca eu nu prea il suport si nu avem. Insa poate cauti intr-un magazin specializat de electronice, la Cluj cel putin mie mi s-a parut Selgrosul cam slab aprovizionat din punctul asta de vedere.
Fla, tot mai rarutz pe la noi...
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
neata fetelor
eu am absentat motivat: muuulta munca la birou
briza - CASA DE PIATRA
alynutza - SUPERBE MARTURIILE
fanna - SPOR LA CURATENIE SI LA CATI MAI PUTINI NERVI generati de reparatii dupa termopane
marinar, andreea - pt bebei
a.cicel spune:
Neatza
Am intrat si eu in graba sa va spun ca totul e in regula. Duminica la examen sper ca am raspuns corect la 9 din cele 20 de intrebari, ca sa iau un 5 macar. Acum ma pregatesc sa merg la eco, si cum iubi nu poate sa vina cu mine (programarea e la 1,30) o iau pe nasa mea, ca singura parca nu m-as duce. N-am fost niciodata. Iubi a spus sa ii cer doctoritei multe poze cu bebelina. Cand ma intorc va spun cum a fost.
Eu mi-am facut sambata bagajul pt spital, nu de alta, dar mi se pare ca mi-a cazut putin burtica.
Andreea 34+
POZE
Alynutza spune:
Fetelor, va si multumesc de aprecieri, sunt o incurajare pentru mine in conditiile in care ai mei le-au luat in ras... Cica "asta e kktishul pe care il primesti la sfarsitul nuntii"... Nu inteleg de ce o prajitura expirata ar fi mai ok... Si nici macar nu sunt doar bombonele, ci si suport de lumanare si lumanare... In fine, cred ca e greu sa schimbi mentalitatea oamenilor...
Nunta noastra
Pregatiri
camelia72 spune:
Aly , La Multi,Multi Ani fericiti alaturi de jumatatea ta,sa va iubiti toata viata si sa aveti o nunta de vis,asa cum v-o doriti!
Lavi ,scuze pt. intarziere...La Multi Ani fericiti si plini de impliniri alaturi de sotul tau!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
Cami spor la treaba. si noi trebuie sa ne apucam de renovat apartamentul, mai ales pt bb, ca sa-i putem aranja dormitorul, si mi-e groaza cand ma gandesc la praf, etc. Doar ca eu o sa-mi fac bagajelul, o sa ma mut la socrii, la noi o sa stea mama cu tata, si asa, in familie (ad ai mei si ai lui)... sa se descurce, noi nu dam decat indicatii.
Ali mie chiar imi plac marturiile, si stiind ca le-ai facut cu drag sper sa nu iei in seama nici o remarca aiurita: asta ati vrut asta oferiti.
marina
Raza de soare spune:
Aly, e urata reactia, iarta-ma k spun...da' n-ai de ce sa te superi, pt k sunt frumoase si e munk ta.
marina, dau indicatii bine?
Proaspat casatorita !
Foto